Verslavingen

Het oplossen van verslavingen

Een verslaving is niets anders dan een overlevingsmechanisme, om maar niet te hoeven voelen en om de werkelijkheid te ontvluchten. Het ontwikkelen van een verslaving gebeurt meestal op onbewust niveau. Hier kunnen psychische, sociale- en omgevingsfactoren mee te maken hebben. 

Deze mechanismes kunnen uiteindelijk gaan belemmeren. je beseft dan nauwelijks dat je op de automatische piloot draait en dan niet meer weet wie je nu werkelijk bent en wat je wilt. Je kunt het gevoel krijgen dat je in een isolement raakt. Je bent de verbinding met jezelf kwijt.

Vaak ontstaan overlevingsmechanisme al in de jongere jaren, ook al ben je je daar niet altijd van bewust. Ieder mens is op zoek naar liefde en bevestiging. Wanneer je deze niet voldoende krijgt zal je manieren vinden om deze wel te krijgen. Je kunt bepaalde rollen gaan aannemen, zoals de verzorger, de pleaser, de clown, het slachtoffer, de strijder, de bruggenbouwer of een rol waarin je je alleen maar aanpast.

Je kunt ook bepaalde gedragspatronen gaan creëren, zoals bijvoorbeeld een rook- eet- drugs- of drankverslaving, perfectionisme, controledrang, uitstelgedrag, of prestatiedrang om je goed te voelen. De werkelijke emoties en gevoelens worden vaak weggedrukt. Ik help je deze cirkel te doorbreken doordat je inzicht gaat krijgen in dat wat je doet en wat er aan onderliggende gevoelens zijn.

Het is belangrijk om samen te zoeken naar het probleem achter de verslaving. Het werkelijke probleem, de emotionele gevoelslagen filteren we uit en transformeren we volledig door middel van de BUR-methode, de hypnotherapie en illumination sessies. Je komt tot de wortels, de kern van je probleem. 

Je gaat ontdekken wie je echt bent en wat je écht wilt in het leven.

Jouw verslaving oplossen

Wil je ook geholpen worden bij het oplossen van je verslaving? Neem dan contact op!

Ja, ik wil een afspraak maken

 

Wil jij meer informatie en kennismaken?

Wil jij weten hoe ik je kan helpen om jouw probleem te transformeren, neem gerust contact met mij.

Maak een afspraak


Mijn verhaal

Mijn eigen ervaring met anorexia, boulimia, angsten, regressie, trauma heling en energetische therapie.

Klik hier voor het hele verhaal


“When you transform your deepest problem, your pain and suffering, you will create more space in yourself and you will become more powerful the ever”

“Taking responsibility for yourself is reclaiming the power that is really yours”

“Accept, relax and let go!”

“Our thoughts, belief, emotion and words create our reality””

“Gratitude and trust leads to true wealth”

“Negatives situations can be transformed into incredible positive energies”

Waarom dit transformatie traject?

Omdat dit dé weg is naar...

 Verslaving vrij
 Eetstoornis vrij
Je weer blij voelen
Positief in het leven staan
Liefde voelen
De kracht in jezelf
Genieten

 Een waardevol leven
 Ontdekken wie je werkelijk bent
Een liefdevolle relatie
Emotioneel vrij
Innerlijk rust
Vertrouwen
Leven!

Esther Voetée Therapie en Coaching | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Website ontwikkeld door Interly