Verslavingen

Het oplossen van verslavingen

Een verslaving is niets anders dan een overlevingsmechanisme, om maar niet te hoeven voelen en om de werkelijkheid te ontvluchten. Het ontwikkelen van een verslaving gebeurt meestal op onbewust niveau. Hier kunnen psychische, sociale- en omgevingsfactoren mee te maken hebben. 

Deze mechanismes kunnen uiteindelijk gaan belemmeren. je beseft dan nauwelijks dat je op de automatische piloot draait en dan niet meer weet wie je nu werkelijk bent en wat je wilt. Je kunt het gevoel krijgen dat je in een isolement raakt. Je bent de verbinding met jezelf kwijt.

Vaak ontstaan overlevingsmechanisme al in de jongere jaren, ook al ben je je daar niet altijd van bewust. Ieder mens is op zoek naar liefde en bevestiging. Wanneer je deze niet voldoende krijgt zal je manieren vinden om deze wel te krijgen. Je kunt bepaalde rollen gaan aannemen, zoals de verzorger, de pleaser, de clown, het slachtoffer, de strijder, de bruggenbouwer of een rol waarin je je alleen maar aanpast.

Je kunt ook bepaalde gedragspatronen gaan creëren, zoals bijvoorbeeld een rook- eet- drugs- of drankverslaving, perfectionisme, controledrang, uitstelgedrag, of prestatiedrang om je goed te voelen. De werkelijke emoties en gevoelens worden vaak weggedrukt. Ik help je deze cirkel te doorbreken doordat je inzicht gaat krijgen in dat wat je doet en wat er aan onderliggende gevoelens zijn.

Het is belangrijk om samen te zoeken naar het probleem achter de verslaving. Het werkelijke probleem, de emotionele gevoelslagen filteren we uit en transformeren we volledig door middel van de BUR-methode, de hypnotherapie en illumination sessies. Je komt tot de wortels, de kern van je probleem. 

Je gaat ontdekken wie je echt bent en wat je écht wilt in het leven.

Jouw verslaving oplossen

Wil je ook geholpen worden bij het oplossen van je verslaving? Neem dan contact op!

Ja, ik wil een afspraak maken

 

Wil jij vrijblijvend een kennismakingsgesprek plannen?

Wil jij weten hoe ik je kan helpen om jouw probleem te transformeren, neem gerust contact met mij.

Ja, ik wil kennismaken!


Mijn verhaal

Mijn eigen ervaring met anorexia, boulimia, angsten, hypno-en energetische therapie.

Klik hier voor het hele verhaal


Wil je samen aan de slag?

Wil je graag een sessie boeken, bekijk dan mijn tarieven voor de verschillende trajecten en sessies.

Bekijk tarieven

ERVARINGEN VAN ANDEREN

Esther is een lieve, betrokken, down-to-earth coach die zelf ook veel heeft meegemaakt waardoor ze je begrijpt. Niet alleen heeft Esther mij geholpen om rookvrij te zijn, ze hielp me ook met een donker stukje in mij loslaten en meer zelfliefde te ervaren waardoor ik veel beter in mijn vel zit en sterker in mijn schoenen sta. Ik zou iedereen haar aanbevelen!

Als ik Esther niet had leren kennen, was nooit de knop omgegaan! Van XXL naar een L (en soms zelfs M), 24kg minder mee te sjouwen! Van een lichaam wat nog maar moeizaam mee wilde, naar het volbrengen van een obstacle run. Dolgelukkig! Het is elke euro waard geweest!

Wellicht leuk om te weten. Vandaag precies een jaar rond rookvrij. Da’s dus gelukt met behulp van de hypno. Bedankt nog.

10 mei 2019 woog ik 71,7 kg en nu 15 december 63,2, er is dus ruim 8 kg af. Er moet nog één kg af, meer niet want ik krijg een heel mager gezicht. Dat is niet mooi en maakt oud. Alles is nu in balans en ik ben heel tevreden over het resultaat. Lieve groetjes Coby (83)

Als ik Esther niet had leren kennen, was nooit de knop omgegaan! Van XXL naar een L en soms zelfs M, 24kg minder mee te sjouwen! Van een lichaam wat nog maar moeizaam mee wilde, naar het volbrengen van een obstacle run. Dolgelukkig! Het is elke euro waard geweest! 

Ik ben geholpen door Esther om mijn gewicht aan te pakken. Velen dingen geprobeerd maar weinig resultaat. Ben ondertussen 12 kilo kwijt zonder honger te hebben. Ze is erg geduldig, luisterde naar wat jou dwars zit. Ik wist niet zeker of dit nu voor mij is, maar werkelijk het werkt. Dank je wel voor de goede begeleiding.

Begin augustus 2016 heb ik de virtuele maagband bij Esther laten zetten, omdat ik mijzelf zo zwaar vond en zo ongelukkig in mijn vel zat. Esther begeleidde mij heel goed en liet mij inzien, dat gebeurtenissen die ik dacht verwerkt te hebben, toch nog een grote rol speelden. Ik ben nu 10 kilo lichter. Maar het fijnste is dat ik mij geestelijk en lichamelijk veel sterker voel. Ik geniet nu weer van het leven en ook weer van eten. Nooit gedacht dat het zo goed zou werken!

Esther heeft mij geholpen mijn eetprobleem aan te pakken en een nieuwe weg in te slaan! Inmiddels ben ik 9 kilo lichter en ben ik vooral dankbaar dat dit is gelukt zonder ook maar een dag honger te lijden. Dat heb ik in 30 jaar tijd nog nooit mee gemaakt. Esther is een zeer kundige, betrokken en fijne therapeut. Ik raad iedereen, die een levensstijlverandering wil aan gaan, voor een traject bij Esther Voetee te kiezen.

Ben jij klaar voor jouw innerlijke transformatie?

Het is mijn missie om jou daar bij te helpen! Wij gaan samen op zoek naar wat nu je werkelijke probleem is, wat er onder ligt aan diepere gevoelslagen, wat je belemmerende overtuigingen zijn en wat je strategieën zijn om dat maar niet te hoeven voelen. Ik help je dit volledig te transformeren zodat je weer verbinding gaat maken met je werkelijke ik, naar de kracht in jezelf. Zodat je ook datgene durft te gaan doen wat je werkelijk wilt doen waardoor je weer blij in het leven kunt gaan staan. Wil jij weer in de flow komen van jouw leven bel mij dan op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Esther Voetée Therapie en Coaching | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Website ontwikkeld door Interly