Transformatie traject

Waarom doe je wat je doet, waarom ben je wie je bent. Je kunt in je leven tegen problemen aanlopen die je bewust niet direct kan veranderen ook al zou je dat graag willen. Je lichaam geeft je misschien wel signalen dat je de dingen op een andere manier zou moeten gaan doen. Je loopt tegen bepaalde gedragspatronen aan die je nu belemmeren. Je voelt je niet blij, je bent onzeker, angstig en je onderdrukt die gevoelens door je aan te passen of door ze te verdoven. Vaak zijn dit jouw onbewust automatische programma’s die in het verleden nodig waren. Zo ben je niet meer je ware zelf. Je kunt problemen ervaren als een eetstoornis, verslaving, angsten, terugkerende ‘gedachten’ patronen, een burn-out of je ervaart problemen in je relaties. 

Wil jij weer je ware zelf worden en je probleem volledig transformeren, dan kan het transformatietraject je zeker helpen. Dan maak je een reis naar binnen, laat je wat je belemmert los, zodat je kunt gaan voelen wie je echt bent en dat je vanuit innerlijke rust en kracht dat gaat doen waar je blij van wordt.

Jouw traject op maat

We beginnen met een vrijblijvend en gratis telefonisch kennismaking-en adviesgesprek. Als het goed voelt om samen aan de slag te gaan, maken we een plan van aanpak. Afhankelijk van de problematiek en wens zal ik het aantal sessies die er nodig zullen zijn adviseren, dit kunnen trajecten zijn van 4, 6 of 9 sessies, wanneer de problematiek wat dieper ingesleten is of je ervaart een langdurig probleem, zoals een verslaving of depressie of door de GGZ gediagnosticeerd met een eetstoornis, ADHD, ADD, angststoornis ed. dan zullen er meer sessies nodig zijn van 12 (half jaar) of 18 sessies (jaar). 

Wat houdt het transformatie traject in?

In het transformatie traject word je begeleid naar de oorzaak en het onderliggend trauma. Trauma werkt door op de vier bewustzijnslagen die je als mens hebt. Je werkt de oorzaak van je probleem door op de fysieke, emotionele, mentale en spirituele laag. Je transformeert dat wat je uit evenwicht haalt om blij, licht en positief in het leven te staan. 

Wij gaan samen op zoek naar die diepere emotionele gevoelslagen, je ontdekt de wortel van het trauma. Je krijgt helder wat je belemmerende overtuigingen, aangenomen rollen, conditioneringen zijn. Je gaat merken wat je beschermlagen zijn om die pijn niet te hoeven voelen. Je gaat dit stap voor stap doorwerken. Vanuit liefde en begrip kun je de emoties toelaten en het trauma loslaten. Je zult zielsverbinding kunnen maken en gaan voelen wie je werkelijk bent. Daarna besteden we aandacht aan bekrachtiging van helpende overtuigingen en nieuw positief gedrag. Je zult voelen dat je je probleem achter je kunt laten vanuit innerlijke kracht en liefde. Je gaat voelen dat jij de regisseur bent van je leven. Dat je keuzes gaat maken vanuit je essentie. 

We gebruiken tijdens jouw traject, de vier windrichtingen – percepties van het medicijnwiel die je leiden naar jouw innerlijke kompas. Jij bent je eigen medicijn. Alles zit al in jou! 

“Je hart is de poort naar je ziel en je ziel is de poort naar de bron”

Gratis kennismaking gesprek

 

Wil jij meer informatie en kennismaken?

Wil jij weten hoe ik je kan helpen om jouw probleem te transformeren, neem gerust contact met mij.

Maak een afspraak


Mijn verhaal

Mijn eigen ervaring met anorexia, boulimia, angsten, regressie, trauma heling en energetische therapie.

Klik hier voor het hele verhaal


Westen – De emotionele en mentale laag

De weg van de lichtstrijder: Als lichtstrijder weet je dat je liefde gebruikt het tegenovergestelde te overwinnen. De angst verduistert het licht in je DNA.

De laag van je emotionele en mentale processen. Hier staat het loslaten van zware energie en je kracht vinden centraal. Je gaat diepere gevoelslagen loslaten, die gekoppeld zijn aan je verhaal, waar je slachtoffer, dader of redder was. Je krijgt inzicht in waar je trauma aan gekoppeld is. De aandacht kan gaan naar je voor-ouderlijn en karmische lijnen. Tijdens de BRTT® & TRB® of illumination in combinatie met regressie transformeer je het trauma vanuit begrip en liefde. Je verandert de belemmerende overtuigingen.

 • Welke angst leeft er in jou? 
 • In welk verhaal ben je slachtoffer, dader of redder?
 • Wat zijn je steeds terugkerende gedachten patronen?

Noorden – De laag van de ziel

De weg van de ziener: Als ziener loop je licht over de aarde en droom je je zielsbestemming. Je gaat de stilte in van je ziel en vormt een beeld van hoe jouw wereld er uitziet. Als we onze reis als heilig gaan zien lopen we niet vast in onze mind.

De laag van de ziel. Hier ga je je verbinden met je hart en voelen dat je het verleden accepteert. De verhalen heb je losgelaten, je bent niet meer bang voor de emoties. Je leert verantwoordelijkheid te nemen voor jezelf en maakt keuzes vanuit je hart. Je zult je aangenomen rollen waar je je mee hebt geïdentificeerd los kunnen laten. Alle ballast laat je los. Je ontdekt de taal van je ziel. Je zult je met je afgesplitste zielsdeel kunnen herenigen door de Soul Retrieval en een gevoel van heelheid ervaren. Je gaat zien en voelen wie je werkelijk bent en vanuit liefde en vertrouwen kan je jouw probleem loslaten. 

 

 • Hoe kun je meer genieten?
 • Waar word je blij van?
 • Hoe kun je meer op jezelf vertrouwen?
 • Wat zijn jouw belangrijkste waarde?

Zuiden – De laag van het lichaam – overleven

De weg van de held: Jij bent de auteur van je eigen mythe. Je maakt van je wonden een bron van kracht.

De laag van overleven. Hier staat het loslaten van jouw verhaal, thema centraal. Je krijgt inzicht in de verhalen vanuit je jeugd die je belemmeren en je gaat de weggedrukte emoties doorvoelen en je ontdekt de wortel van het trauma in regressie sessies. Je ontdekt de diepgewortelde overtuigingen en beschermlagen. Je gaat je losmaken van je verhalen waar je je mee hebt geïdentificeerd en verbinden met wie je echt bent. 

 

 • Welk verhaal ben jij gaan geloven over jezelf  en het leven?
 • Wat doe jij om niet te voelen?
 • Wat blijf je maar keer op keer herhalen? 
 • Welk oordeel heb jij over jezelf of de ander? 

Oosten – De spirituele laag

De weg van de wijze: Als wijze observeer de gekte van de mind als een slechte film en ziet dat het alleen maar projectie is. De wijze weet dat ie de regisseur is van het leven. Als wijze overstijg je je onechte zelf en voel je dat alles één is. 

De spirituele laag. Je gaat de dingen vanuit een ander perspectief bekijken. Je zult je meer kunnen verbinden met liefde en je zal het vermogen hebben om het grotere geheel en de verbindingen te zien en te voelen. Je gaat er boven uit stijgen en je zal je niet meer mengen in oude verhalen en patronen. Je zal eigenaarschap gaan nemen over je leven. Je zult het gevoel hebben dat je echt leeft. Je zult de Soul Destiny reis gaan maken naar de bovenwereld, waar je kunt reizen naar het verleden en ook naar de toekomst waar je inzicht krijgt wat de bedoeling is en hoe je leven eruit ziet zonder je probleem, waar je boodschappen en bekrachtigingen kunt krijgen hoe je blij en liefdevol in je leven kunt staan.

 • Hoe ziet je toekomst eruit als je je verlangen leeft?
 • Wat is jouw zielsmissie? 
 • Wie ben jij zonder jouw probleem? 
 • Hoe neem jij eigenaarschap over je leven?

Zuiden – De laag van het lichaam – overleven

De weg van de held: Jij bent de auteur van je eigen mythe. Je maakt van je wonden een bron van kracht.

De laag van overleven. Hier staat het loslaten van jouw verhaal, thema centraal. Je krijgt inzicht in de verhalen vanuit je jeugd die je belemmeren en je gaat de weggedrukte emoties doorvoelen. Je ontdekt de wortel van het trauma in regressie sessies. Je ontdekt de diepgewortelde overtuigingen en de beschermlagen. Je gaat je losmaken van je verhalen waar je je mee hebt geïdentificeerd en verbinden met wie je echt bent.

 

 • Welk verhaal ben jij gaan geloven over jezelf?
 • Wat doe jij om niet te voelen?
 • Wat blijf je maar keer op keer herhalen? 
 • Welk oordeel heb jij over jezelf of de ander? 

Westen – De emotionele en mentale laag

De weg van de lichtstrijder: Als lichtstrijder weet je dat je met liefde het tegenovergestelde kan overwinnen. Angst verduistert het licht in je DNA.

De laag van je emotionele en mentale processen. Hier staat het loslaten van zware energie en je kracht vinden centraal. Hier ga de diepere gevoelslagen loslaten, die gekoppeld zijn aan je verhaal, waar je slachtoffer, dader of redder was. Je krijgt inzicht waar je trauma aan gekoppeld is. De aandacht kan gaan naar voor-ouderlijnen en karmische lijnen. Tijdens BRTT®&TRB® of illumination in combinatie met regressie laat je het trauma vanuit begrip en liefde los. Je verandert de belemmerende overtuigingen.

 • Welke angst leeft er in jou? 
 • In welk verhaal ben je slachtoffer, dader of redder?
 • Wat zijn je steeds terugkerende gedachten patronen?

Noorden – De laag van de ziel

De weg van de ziener: Als ziener loop je licht over de aarde en je droom je zielsbestemming. Je gaat de stilte in van je ziel en vormt een beeld van jouw wereld. Als we onze reis als heilig gaan zien lopen we niet vast in onze mind.

De laag van de ziel. Hier ga je verbinden met je hart en voelen dat je het verleden accepteert. De verhalen heb je losgelaten, je bent niet meer bang voor de emoties. Je leert verantwoordelijkheid te nemen voor jezelf en maakt keuzes vanuit je hart. Je zult je aangenomen rollen waar je je mee hebt geïdentificeerd los kunnen laten. Je laat alle ballast los. je ontdekt de taal van je ziel. Je zult je met je afgesplitste zielsdeel kunnen herenigen door de Soul Retrieval en een gevoel van heelheid ervaren. Je gaat zien en voelen wie je werkelijk bent en vanuit liefde en vertrouwen kan je jouw probleem loslaten.

 • Wat zijn jouw belangrijkste waarden? 
 • Hoe kun je meer genieten?
 • Waar word je blij van?
 • Hoe kun je meer op jezelf vertrouwen?

Oosten – De spirituele laag

De weg van de wijze: Als wijze observeer je de gekte van de mind als een slechte film en ziet dat het alleen maar projectie is. De wijze weet dat ie de regisseur is van het leven. Als wijze overstijg je je onechte zelf en voel je dat alles één is. 

De spirituele laag. Je gaat de dingen vanuit een ander perspectief bekijken. Je zult je meer kunnen verbinden met liefde en je zal het vermogen hebben om het grotere geheel en de verbindingen te zien en te voelen. Je gaat er boven uit stijgen en je zal je niet meer mengen in oude verhalen en patronen. Je zal eigenaarschap gaan nemen over je leven. Je zult het gevoel hebben dat je echt leeft. Je zult de Soul Destiny reis gaan maken naar de bovenwereld, waar je kunt reizen naar het verleden en ook naar de toekomst waar inzicht krijgt wat de bedoeling is en hoe je leven eruit ziet zonder je probleem, waar je boodschappen en bekrachtigingen kunt krijgen hoe je blij en liefdevol in je leven kunt staan.

 • Hoe ziet jouw leven eruit als je vanuit je verlangen leeft?
 • Wat is je zielsmissie? 
 • Wie ben jij zonder jouw probleem? 
 • Hoe neem jij eigenaarschap over je leven?

ERVARING 

In een half jaar tijd ben ik 40 kilo afgevallen. Dit met dank aan Esther en het transformatie traject.
Wat een resultaat en verandering in mijn leven. Heel bijzonder om te ervaren dat je onderbewuste zo’n invloed heeft op je zijn.
Ik weet wel zeker dat ik mijn streefgewicht ga behalen.

Als je echt iets wil veranderen… zeker naar Esther gaan.

Wat gaan we concreet doen?

 

 • BRTT® en TRB® : lichaamsgericht traumaverwerking
 • Soul retrieval: integreren van afgesplitst zielsdeel; een positief en krachtig gevoel, een gevoel van heelheid en compleet.
 • Hypnotherapie: bekrachtigen van kwaliteiten van je nieuwe ik
 • Soul destiny: focus op toekomst en doel bekrachtigen 
 • Thuis oefeningen voor bewustwording en beweging in het proces

Meer weten?

Waar komt het medicijnwiel vandaan?

 

“Door het Medicijnwiel breek je volledig uit je probleem en krijg je richting in je leven”

Het medicijnwiel komt voort uit het inca-sjamanisme, een eeuwen oude wijsheid, die wel zo’n 50.000 jaar teruggaat. Afkomstig van wijze medicijnmannen en vrouwen, de qero’s genoemd, die vluchtte, toen de Spanjaarden binnenvielen, naar grote hoogtes in de Andes gebergte, afgezonderd van de wereld en volledig leefde in en met de natuur. Ze kende alle geheimen van de energetische werelden en zielenwerelden en hoe alles met elkaar in verbinding staat. Vanuit hun visie is alles bezield is en alles communiceert met elkaar. Ze gaan ervan uit dat ziektes, emoties, trauma’s zich vast kunnen zetten in ons energielichaam in en om ons lichaam. En wanneer je dit zuivert er evenwicht ontstaat op alle lagen, lichaam, emotie, gedachten en spiritueel. Het medicijnwiel is gestructureerd door Alberto Viloldo. Hij heeft deze wijsheid en mystieke geheimen met de hedendaagse wetenschap in een moderne versie gebracht.

Tarieven

Transformatie traject 

Investering: €780,- 4 sessies (€195,- per sessie, duur 2,5 uur)

Kern-coaching/ Hypnotherapie/ Traumaheling/ illlumination 
Soul Retrieval

Intensieve therapie sessie

Investering: €205,- Duur 2,5 uur

Kern-coaching/ Hypnotherapie Traumaheling/ Illumination

Transformatie traject 

Investering: € 1110,- 6 sessies (€185,- per sessie, duur 2,5 uur)

Investering: €1665,- 9 sessies

Kern-coaching/ Hypnotherapie Traumaheling/illumination/ Soul Retrieval/ Soul Destiny

SoulKey sessie

Investering: €285,-  Duur 3 uur

BRTT® en TRB®

Investering: €225,-  Duur 3 uur

Transformatie traject 

Investering: €2100,– 12 sessies (€175,- per sessie, duur 2,5 uur)

Investering: €3150,- 18 sessie

Kern-coaching/ Hypnotherapie   Traumaheling/Illumination/Soul retrieval/ Soul destiny/ Power retrieval

Persoonlijke zelfhypnose

Investering: €59,50

Audio-ondersteuning

Transformatie traject 

Investering: €780,- 4 sessies (€195,- per sessie, duur 2,5 uur)

Kern-coaching/ Hypnotherapie/ Traumaheling/ Illumination/ Soul retrieval

Transformatie traject 

Investering: €1110,- 6 sessies (€185,- per sessie, duur 2,5 uur

Investering: €1665,- 9 sessies 

Kern-coaching/Hypnotherapie/ Traumaheling/ Illumination/ Soul retrieval/ Soul Destiny

 

Transformatie traject

Investering: €2100,-12 sessies (€175,- per sessie, duur 2,5 uur)

Investering: €3150,- 18 sessies

Kern-coaching/ Hypnotherpie/ Traumaheling/ Illumination/ Soul retrieval/ Soul Destiny/ Power Retrieval 

Intensieve therapie sessie

Investering: €205,- Duur 2,5 uur

Kern-coaching/ Hypnotherapie/ Traumaheling/ illumination

SoulKey sessie

Investering: €285,-  Duur 3 uur

Persoonlijke zelfhypnose

Investering: €59,50

Audio-ondersteuning

BRTT® en TRB®

Investering: €225,-  Duur 3 uur

“When you transform your deepest problem, your pain and suffering, you will create more space in yourself and you will become more powerful the ever”

“Taking responsibility for yourself is reclaiming the power that is really yours”

“Accept, relax and let go!”

“Our thoughts, belief, emotion and words create our reality””

“Gratitude and trust leads to true wealth”

“Negatives situations can be transformed into incredible positive energies”

Waarom dit transformatie traject?

Omdat dit dé weg is naar...

 Verslaving vrij
 Eetstoornis vrij
Je weer blij voelen
Positief in het leven staan
Liefde voelen
De kracht in jezelf
Genieten

 Een waardevol leven
 Ontdekken wie je werkelijk bent
Een liefdevolle relatie
Emotioneel vrij
Innerlijk rust
Vertrouwen
Leven!

Esther Voetée Therapie en Coaching | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Website ontwikkeld door Interly