Transformatie traject

 

Samen aan de slag 

Wanneer je een probleem ervaart, en dat kan van alles zijn. Zoals een eetprobleem, verslaving, angsten, terugkerende “gedachten”patronen of een burn-out. Dan kan een transformatie traject uitkomst bieden.

Een transformatie traject is erop gericht om emotionele en mentale blokkades volledig te transformeren, waardoor je je denken en je handelen kunt aanpassen zodat je je problemen voorgoed achter je kunt laten. 

Wij gaan samen op zoek naar die diepere emotionele gevoelslagen en mentale lagen die de drijfveer zijn van je overtuigingen, gedachten en gedrag. We gaan ontdekken wat je strategieën zijn om die gevoelens maar niet te hoeven voelen. 

Wanneer dat allemaal duidelijk voor je is gaan we stap voor stap en laag voor laag loslaten, zodat je uiteindelijk alles volledig hebt veranderd in je zelf. 

Het doel van het transformatie traject is dat je alle belemmeringen die je ervaart volledig loslaat en transformeert zodat we daarna kunnen werken aan nieuwe krachten en gevoelens en aan dat wat je werkelijk wilt gaan doen. 

Elk traject begint met een BUR gesprek, daarna volgt er een hypnose sessie of een illuminiation sessie. Tevens kan ik EMDR, NLP en Soul-Key technieken inzetten om samen met jou tot volledige transformatie te kunnen komen.

Als het na het kennismakingsgesprek goed voelt om samen aan de slag te gaan, maak ik een plan van aanpak. Afhankelijk van de problematiek en wens schat ik in hoeveel sessies er nodig zullen zijn en zal ik trajecten adviseren van 3, 6 of 9 sessies en soms zal een nog langer traject van 12 of 18 sessies nodig zijn.  Wil jij een kennismakingsgesprek plannen om te bespreken of ik jou kan helpen, neem dan gerust contact met mij op. 

 

Ja, ik wil een afspraak maken

 

Wil jij vrijblijvend een kennismakingsgesprek plannen?

Wil jij weten hoe ik je kan helpen om jouw probleem te transformeren, neem gerust contact met mij.

Ja, ik wil kennismaken!


Mijn verhaal

Mijn eigen ervaring met anorexia, boulimia, angsten, hypno-en energetische therapie.

Klik hier voor het hele verhaal


Wil je samen aan de slag?

Wil je graag een sessie boeken, bekijk dan mijn tarieven voor de verschillende trajecten en sessies.

Bekijk tarieven

Tarieven

Transformatie traject 

 

Prijs: €450,00 
Duur: 3 sessies van 2 uur


Transformatie traject 

 

Prijs: €900,00 

Duur: 6 sessies van 2 uur

 

 

Transformatie traject 

  

Prijs: €1350,00 
Duur: 9 sessies van 2 uur

Sessie

Prijs: €165,00  Duur: 2 uur

Hypnotherapie/ Illumination

SoulKey sessie

Prijs: €285,00  Duur: 3 uur

Persoonlijke zelfhypnose

Prijs: €47,50  

Audio-ondersteuning

ERVARINGEN VAN ANDEREN

Esther is een lieve, betrokken, down-to-earth coach die zelf ook veel heeft meegemaakt waardoor ze je begrijpt. Niet alleen heeft Esther mij geholpen om rookvrij te zijn, ze hielp me ook met een donker stukje in mij loslaten en meer zelfliefde te ervaren waardoor ik veel beter in mijn vel zit en sterker in mijn schoenen sta. Ik zou iedereen haar aanbevelen!

Als ik Esther niet had leren kennen, was nooit de knop omgegaan! Van XXL naar een L (en soms zelfs M), 24kg minder mee te sjouwen! Van een lichaam wat nog maar moeizaam mee wilde, naar het volbrengen van een obstacle run. Dolgelukkig! Het is elke euro waard geweest!

Wellicht leuk om te weten. Vandaag precies een jaar rond rookvrij. Da’s dus gelukt met behulp van de hypno. Bedankt nog.

10 mei 2019 woog ik 71,7 kg en nu 15 december 63,2, er is dus ruim 8 kg af. Er moet nog één kg af, meer niet want ik krijg een heel mager gezicht. Dat is niet mooi en maakt oud. Alles is nu in balans en ik ben heel tevreden over het resultaat. Lieve groetjes Coby (83)

Als ik Esther niet had leren kennen, was nooit de knop omgegaan! Van XXL naar een L en soms zelfs M, 24kg minder mee te sjouwen! Van een lichaam wat nog maar moeizaam mee wilde, naar het volbrengen van een obstacle run. Dolgelukkig! Het is elke euro waard geweest! 

Ik ben geholpen door Esther om mijn gewicht aan te pakken. Velen dingen geprobeerd maar weinig resultaat. Ben ondertussen 12 kilo kwijt zonder honger te hebben. Ze is erg geduldig, luisterde naar wat jou dwars zit. Ik wist niet zeker of dit nu voor mij is, maar werkelijk het werkt. Dank je wel voor de goede begeleiding.

Begin augustus 2016 heb ik de virtuele maagband bij Esther laten zetten, omdat ik mijzelf zo zwaar vond en zo ongelukkig in mijn vel zat. Esther begeleidde mij heel goed en liet mij inzien, dat gebeurtenissen die ik dacht verwerkt te hebben, toch nog een grote rol speelden. Ik ben nu 10 kilo lichter. Maar het fijnste is dat ik mij geestelijk en lichamelijk veel sterker voel. Ik geniet nu weer van het leven en ook weer van eten. Nooit gedacht dat het zo goed zou werken!

Esther heeft mij geholpen mijn eetprobleem aan te pakken en een nieuwe weg in te slaan! Inmiddels ben ik 9 kilo lichter en ben ik vooral dankbaar dat dit is gelukt zonder ook maar een dag honger te lijden. Dat heb ik in 30 jaar tijd nog nooit mee gemaakt. Esther is een zeer kundige, betrokken en fijne therapeut. Ik raad iedereen, die een levensstijlverandering wil aan gaan, voor een traject bij Esther Voetee te kiezen.

Ben jij klaar voor jouw innerlijke transformatie?

Het is mijn missie om jou daar bij te helpen! Wij gaan samen op zoek naar wat nu je werkelijke probleem is, wat er onder ligt aan diepere gevoelslagen, wat je belemmerende overtuigingen zijn en wat je strategieën zijn om dat maar niet te hoeven voelen. Ik help je dit te transformeren zodat je weer verbinding gaat maken met je werkelijke ik, naar de kracht en liefde in jezelf. Zodat je ook datgene gaat doen wat je werkelijk wilt doen waardoor je weer blij in het leven kunt gaan staan. Wil jij weer in de flow komen van jouw leven bel mij dan op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Esther Voetée Therapie en Coaching | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Website ontwikkeld door Interly