Stress, overspannenheid en burnout

Herken de signalen van stress

Als de situatie of omstandigheden meer van je vragen dan wat je aan kan, kun je last krijgen van stress, zowel op werk als in je privéleven. Heb je regelmatig last van stress of overspannenheid? Kom je steeds moeizamer in slaap, doordat je nog enige tijd ligt te piekeren? Dit kan leiden tot mentale, maar ook fysieke klachten. Het begint vaak met kleine signalen, zoals gespannenheid en kortademigheid, nergens zin in hebben, moeite met concentreren. Zelfs boodschappen doen kan al teveel zijn.

Als je deze eerste signalen van je lichaam negeert, kunnen je klachten verergeren. Het is belangrijk om er op tijd bij te zijn. Als je de eerste signalen opmerkt en er goed naar luistert, kun je er snel van herstellen. Als je de waarschuwingssignalen niet herkent of ze negeert, loop je risico op een burn-out. De gevolgen hiervan zijn veel heftiger.

Je lichaam is zowel fysiek als mentaal uitgeput. Je zal ook niet meer om je klachten heen kunnen en waardoor je zo maar een tijdje uit de running kunt zijn.

Een verandering in je leef- en denkpatroon

Vaak ligt er achter de klachten die je ervaart een dieper gelegen probleem. Wat is de werkelijke oorzaak van stress? Heb je het echt zo druk op de werkvloer, of speelt er iets anders? We gaan op zoek naar de  daadwerkelijke drijfveer van de stress die je ervaart. Wat is de diepere gevoelslaag? Welke overtuigingen en patronen draag jij met je mee? Wat is het werkelijke probleem?

De combinatie van de BUR-methode, hypnotherapie en de illumination zal het daadwerkelijke probleem volledig transformeren. Je zult ruimte gaan ervaren waardoor jij vanuit vertrouwen in jezelf andere keuzes kunt gaan maken. Deze methoden zijn zeer effectief voor stressgevoelens en overspannenheid, en worden ook regelmatig gebruikt voor depressies, andere psychische problematieken, angsten en fobieën, perfectionisme en zelfs lichamelijke klachten.

Pak ook jouw gevoel van stress aan

Ik help je graag je probleem op het gebied van stress of overspannenheid aan te pakken. Samen zoeken we naar de oorzaak achter jouw probleem.

Neem vrijblijvend contact met mij op, zodat ik je meer kan vertellen over de verschillende methodes om stress, overspannenheid of een burn-out aan te pakken.

Ja, ik wil een afspraak maken

Wil jij vrijblijvend een kennismakingsgesprek plannen?

Wil jij weten hoe ik je helpen om jouw probleem te transformeren, neem gerust contact met mij.

Ja, ik wil kennismaken!


Mijn verhaal

Mijn eigen ervaring met anorexia, boulimia, hypno-en energetische therapie.

Klik hier voor het hele verhaal

Wil je samen aan de slag?

Wil je graag een sessie boeken, bekijk dan mijn tarieven voor de verschillende trajecten en sessies.

Bekijk tarieven

“When you transform your deepest problem, your pain and suffering, you will create more space in yourself and you will become more powerful the ever”

“Taking responsibility for yourself is reclaiming the power that is really yours”

“Accept, relax and let go!”

“Our thoughts, belief, emotion and words create our reality””

“Gratitude and trust leads to true wealth”

“Negatives situations can be transformed into incredible positive energies”

Waarom dit transformatie traject?

Omdat dit dé weg is naar...

 Verslaving vrij
 Eetstoornis vrij
Je weer blij voelen
Positief in het leven staan
Liefde voelen
De kracht in jezelf
Genieten

 Een waardevol leven
 Ontdekken wie je werkelijk bent
Een liefdevolle relatie
Emotioneel vrij
Innerlijk rust
Vertrouwen
Leven!

Esther Voetée Therapie en Coaching | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Website ontwikkeld door Interly