Stress, overspannenheid en burnout

Herken de signalen van stress

Als de situatie of omstandigheden meer van je vragen dan wat je aan kan, kun je last krijgen van stress, zowel op werk als in je privéleven. Heb je regelmatig last van stress of overspannenheid? Kom je steeds moeizamer in slaap, doordat je nog enige tijd ligt te piekeren? Dit kan leiden tot mentale, maar ook fysieke klachten. Het begint vaak met kleine signalen, zoals gespannenheid en kortademigheid, nergens zin in hebben, moeite met concentreren. Zelfs boodschappen doen kan al teveel zijn.

Als je deze eerste signalen van je lichaam negeert, kunnen je klachten verergeren. Het is belangrijk om er op tijd bij te zijn. Als je de eerste signalen opmerkt en er goed naar luistert, kun je er snel van herstellen. Als je de waarschuwingssignalen niet herkent of ze negeert, loop je risico op een burn-out. De gevolgen hiervan zijn veel heftiger.

Je lichaam is zowel fysiek als mentaal uitgeput. Je zal ook niet meer om je klachten heen kunnen en waardoor je zo maar een tijdje uit de running kunt zijn.

Een verandering in je leef- en denkpatroon

Vaak ligt er achter de klachten die je ervaart een dieper gelegen probleem. Wat is de werkelijke oorzaak van stress? Heb je het echt zo druk op de werkvloer, of speelt er iets anders? We gaan op zoek naar de  daadwerkelijke drijfveer van de stress die je ervaart. Wat is de diepere gevoelslaag? Welke overtuigingen en patronen draag jij met je mee? Wat is het werkelijke probleem?

De combinatie van de BUR-methode, hypnotherapie en de illumination zal het daadwerkelijke probleem volledig transformeren. Je zult ruimte gaan ervaren waardoor jij vanuit vertrouwen in jezelf andere keuzes kunt gaan maken. Deze methoden zijn zeer effectief voor stressgevoelens en overspannenheid, en worden ook regelmatig gebruikt voor depressies, andere psychische problematieken, angsten en fobieën, perfectionisme en zelfs lichamelijke klachten.

Pak ook jouw gevoel van stress aan

Ik help je graag je probleem op het gebied van stress of overspannenheid aan te pakken. Samen zoeken we naar de oorzaak achter jouw probleem.

Neem vrijblijvend contact met mij op, zodat ik je meer kan vertellen over de verschillende methodes om stress, overspannenheid of een burn-out aan te pakken.

Ja, ik wil een afspraak maken

Wil jij vrijblijvend een kennismakingsgesprek plannen?

Wil jij weten hoe ik je helpen om jouw probleem te transformeren, neem gerust contact met mij.

Ja, ik wil kennismaken!


Mijn verhaal

Mijn eigen ervaring met anorexia, boulimia, hypno-en energetische therapie.

Klik hier voor het hele verhaal

Wil je samen aan de slag?

Wil je graag een sessie boeken, bekijk dan mijn tarieven voor de verschillende trajecten en sessies.

Bekijk tarieven

ERVARINGEN VAN ANDEREN

Esther is een lieve, betrokken, down-to-earth coach die zelf ook veel heeft meegemaakt waardoor ze je begrijpt. Niet alleen heeft Esther mij geholpen om rookvrij te zijn, ze hielp me ook met een donker stukje in mij loslaten en meer zelfliefde te ervaren waardoor ik veel beter in mijn vel zit en sterker in mijn schoenen sta. Ik zou iedereen haar aanbevelen!

Als ik Esther niet had leren kennen, was nooit de knop omgegaan! Van XXL naar een L (en soms zelfs M), 24kg minder mee te sjouwen! Van een lichaam wat nog maar moeizaam mee wilde, naar het volbrengen van een obstacle run. Dolgelukkig! Het is elke euro waard geweest!

Wellicht leuk om te weten. Vandaag precies een jaar rond rookvrij. Da’s dus gelukt met behulp van de hypno. Bedankt nog.

10 mei 2019 woog ik 71,7 kg en nu 15 december 63,2, er is dus ruim 8 kg af. Er moet nog één kg af, meer niet want ik krijg een heel mager gezicht. Dat is niet mooi en maakt oud. Alles is nu in balans en ik ben heel tevreden over het resultaat. Lieve groetjes Coby (83)

Als ik Esther niet had leren kennen, was nooit de knop omgegaan! Van XXL naar een L en soms zelfs M, 24kg minder mee te sjouwen! Van een lichaam wat nog maar moeizaam mee wilde, naar het volbrengen van een obstacle run. Dolgelukkig! Het is elke euro waard geweest! 

Ik ben geholpen door Esther om mijn gewicht aan te pakken. Velen dingen geprobeerd maar weinig resultaat. Ben ondertussen 12 kilo kwijt zonder honger te hebben. Ze is erg geduldig, luisterde naar wat jou dwars zit. Ik wist niet zeker of dit nu voor mij is, maar werkelijk het werkt. Dank je wel voor de goede begeleiding.

Begin augustus 2016 heb ik de virtuele maagband bij Esther laten zetten, omdat ik mijzelf zo zwaar vond en zo ongelukkig in mijn vel zat. Esther begeleidde mij heel goed en liet mij inzien, dat gebeurtenissen die ik dacht verwerkt te hebben, toch nog een grote rol speelden. Ik ben nu 10 kilo lichter. Maar het fijnste is dat ik mij geestelijk en lichamelijk veel sterker voel. Ik geniet nu weer van het leven en ook weer van eten. Nooit gedacht dat het zo goed zou werken!

Esther heeft mij geholpen mijn eetprobleem aan te pakken en een nieuwe weg in te slaan! Inmiddels ben ik 9 kilo lichter en ben ik vooral dankbaar dat dit is gelukt zonder ook maar een dag honger te lijden. Dat heb ik in 30 jaar tijd nog nooit mee gemaakt. Esther is een zeer kundige, betrokken en fijne therapeut. Ik raad iedereen, die een levensstijlverandering wil aan gaan, voor een traject bij Esther Voetee te kiezen.

Ben jij klaar voor jouw innerlijke transformatie?

Het is mijn missie om jou daar bij te helpen! Wij gaan samen op zoek naar wat nu je werkelijke probleem is, wat er onder ligt aan diepere gevoelslagen, wat je belemmerende overtuigingen zijn en wat je strategieën zijn om dat maar niet te hoeven voelen. Ik help je dit te transformeren zodat je weer verbinding gaat maken met je werkelijke ik, naar de kracht en liefde in jezelf. Zodat je ook datgene gaat doen wat je werkelijk wilt doen waardoor je weer blij in het leven kunt gaan staan. Wil jij weer in de flow komen van jouw leven bel mij dan op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Esther Voetée Therapie en Coaching | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Website ontwikkeld door Interly