SoulKey Therapy® 

Sleutel tot de Ziel 

Dit is een geavanceerde vorm van hypnose, regressie- en reïncarnatietherapie, ontwikkeld door Martin Peterson, waarmee trauma’s en fysieke problemen opgelost kunnen worden. In een SoulKey® Therapy sessie werken we via het onderbewustzijn op zielsniveau waar je kennis en inzicht kunt krijgen in jezelf en jouw leven. 

Je kunt antwoorden krijgen op belangrijke levensvragen. Zoals bijvoorbeeld: wie ben ik nu werkelijk, wat is mijn doel op aarde, wat is mijn taak / missie, waarom loop ik elke keer tegen dezelfde situaties aan, waar komt mijn lichamelijke klacht toch vandaan. En op vragen waar je zoal mee zit, waar je tot nu toe het antwoord nog niet op hebt gevonden.

Een SoulKey® Therapy sessie bestaat uit het volgende:

  • Geavanceerde vorig leven regressie. Advanced past life regression (PLR)
  • Reizen tussen levens. Life between lives (LBL)
  • Ontmoeting met je gids 
  • Communicatie en toegang tot de ziel (Soul Knowledge)

Ontmoeting met jouw gids

In hypnose begeleid ik jou naar jouw zielsniveau, waarna je terecht komt in jouw persoonlijke zielenruimte en je contact kunt krijgen met jouw gids/begeleider. Jouw gids, die alles weet over jouw leven, jouw doelen en jouw intenties, zal je verder begeleiden op jouw reis.

Vorig leven

Aan de hand van jouw vraag kun je terecht komen in een vorig leven zodat jij hier inzicht kunt krijgen in het leven dat je nu hebt, waardoor je jouw eventuele belemmerende patronen en of emoties kunt loslaten.

De oorsprong van een fysieke klacht kan ook in een vorig leven liggen, maar als ziel ben je niet beïnvloed door de fysieke klacht. Doordat je inzicht krijgt tijdens een vorig leven ervaring zou het kunnen zijn dat de klachten verminderen of zelfs verdwijnen.

Leven tussen leven

Je kunt ook terecht komen in de ruimte tussen levens in, waar we na onze dood heen zullen gaan. Daar kun je communiceren met o.a. jouw zielengroep en jouw spirituele zielenraad en de antwoorden krijgen op je vragen. Ook zul jij je gaan verbinden met je zielsbewustzijn. 

Je laat belemmerende verbindingen en eventuele trauma’s en emoties los. Je neemt het geleerde en de kennis mee naar je huidige leven. Tevens zul je het doel van je leven begrijpen en waarom je ervoor gekozen hebt. Hierdoor zal je een spirituele upgrade ervaren en ontdekken wie je werkelijk bent.

Het is een hele mooie, bijzondere reis en een zeer krachtige methode die je leven positief zal veranderen. Je vindt de sleutel naar jezelf!

Deze bewezen methode is niet-religieus en recht-door-zee, dus je hoeft niet religieus of spiritueel te zijn om deze reis te kunnen maken.

Wil jij meer informatie of wil je deze bijzondere reis maken neem dan gerust contact met mij op.

Ja, ik wil een afspraak maken

 

Wil jij vrijblijvend een kennismakingsgesprek plannen?

Wil jij weten hoe ik je kan helpen om jouw probleem te transformeren, neem gerust contact met mij.

Ja, ik wil kennismaken!


Mijn verhaal

Mijn eigen ervaring met anorexia, boulimia, angsten, hypno-en energetische therapie.

Klik hier voor het hele verhaal


Wil je samen aan de slag?

Wil je graag een sessie boeken, bekijk dan mijn tarieven voor de verschillende trajecten en sessies.

Bekijk tarieven

Henk

Na de sessie bij Esther gaat het stoppen met roken eigenlijk heel goed. Ik herken de situaties waarin ik zou roken maar doe en wil het niet. Ik ervaar helemaal geen zware momenten. Het werkt heel positief. Niet alleen ik, maar ook mensen om mij heen zijn zo blij dat ik niet meer rook. Ik ben je heel dankbaar dat je mij geholpen hebt

ERVARINGEN VAN ANDEREN

Esther is een lieve, betrokken, down-to-earth coach die zelf ook veel heeft meegemaakt waardoor ze je begrijpt. Niet alleen heeft Esther mij geholpen om rookvrij te zijn, ze hielp me ook met een donker stukje in mij loslaten en meer zelfliefde te ervaren waardoor ik veel beter in mijn vel zit en sterker in mijn schoenen sta. Ik zou iedereen haar aanbevelen!

Als ik Esther niet had leren kennen, was nooit de knop omgegaan! Van XXL naar een L (en soms zelfs M), 24kg minder mee te sjouwen! Van een lichaam wat nog maar moeizaam mee wilde, naar het volbrengen van een obstacle run. Dolgelukkig! Het is elke euro waard geweest!

Wellicht leuk om te weten. Vandaag precies een jaar rond rookvrij. Da’s dus gelukt met behulp van de hypno. Bedankt nog.

10 mei 2019 woog ik 71,7 kg en nu 15 december 63,2, er is dus ruim 8 kg af. Er moet nog één kg af, meer niet want ik krijg een heel mager gezicht. Dat is niet mooi en maakt oud. Alles is nu in balans en ik ben heel tevreden over het resultaat. Lieve groetjes Coby (83)

Als ik Esther niet had leren kennen, was nooit de knop omgegaan! Van XXL naar een L en soms zelfs M, 24kg minder mee te sjouwen! Van een lichaam wat nog maar moeizaam mee wilde, naar het volbrengen van een obstacle run. Dolgelukkig! Het is elke euro waard geweest! 

Ik ben geholpen door Esther om mijn gewicht aan te pakken. Velen dingen geprobeerd maar weinig resultaat. Ben ondertussen 12 kilo kwijt zonder honger te hebben. Ze is erg geduldig, luisterde naar wat jou dwars zit. Ik wist niet zeker of dit nu voor mij is, maar werkelijk het werkt. Dank je wel voor de goede begeleiding.

Begin augustus 2016 heb ik de virtuele maagband bij Esther laten zetten, omdat ik mijzelf zo zwaar vond en zo ongelukkig in mijn vel zat. Esther begeleidde mij heel goed en liet mij inzien, dat gebeurtenissen die ik dacht verwerkt te hebben, toch nog een grote rol speelden. Ik ben nu 10 kilo lichter. Maar het fijnste is dat ik mij geestelijk en lichamelijk veel sterker voel. Ik geniet nu weer van het leven en ook weer van eten. Nooit gedacht dat het zo goed zou werken!

Esther heeft mij geholpen mijn eetprobleem aan te pakken en een nieuwe weg in te slaan! Inmiddels ben ik 9 kilo lichter en ben ik vooral dankbaar dat dit is gelukt zonder ook maar een dag honger te lijden. Dat heb ik in 30 jaar tijd nog nooit mee gemaakt. Esther is een zeer kundige, betrokken en fijne therapeut. Ik raad iedereen, die een levensstijlverandering wil aan gaan, voor een traject bij Esther Voetee te kiezen.

Ben jij klaar voor jouw innerlijke transformatie?

Het is mijn missie om jou daar bij te helpen! Wij gaan samen op zoek naar wat nu je werkelijke probleem is, wat er onder ligt aan diepere gevoelslagen, wat je belemmerende overtuigingen zijn en wat je strategieën zijn om dat maar niet te hoeven voelen. Ik help je dit te transformeren zodat je weer verbinding gaat maken met je werkelijke ik, naar de kracht en liefde in jezelf. Zodat je ook datgene gaat doen wat je werkelijk wilt doen waardoor je weer blij in het leven kunt gaan staan. Wil jij weer in de flow komen van jouw leven bel mij dan op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Esther Voetée Therapie en Coaching | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Website ontwikkeld door Interly