Sjamanisme

Sjamanisme – Energetische therapie

Tijdens het transformatie traject worden naast directe en indirecte hypnose ook energetische behandeltechnieken vanuit het inca-sjamanisme toegepast om tot volledige transformatie van je probleem te komen zoals: illumination, extractions, soul retrieval, soul destiny journeys. Deze bijzondere en krachtige technieken maken het mogelijk om zware emotionele (toxische) gevoelslagen volledig te kunnen transformeren naar kracht en liefde in jezelf.

Je zielsverbinding staat bij het sjamanisme centraal. Je zal gaan ervaren om vanuit een verruimd bewustzijn buiten tijd en ruimte te kunnen “reizen”, Je zult weggedrukte pijnen kunnen transformeren en weer ruimte kunnen creëren om verbinding te maken met nieuwe krachten, mooie gevoelens zoals gevoelens van heelheid en compleet.

Vanuit het oogpunt van het sjamanisme zul je jouw verloren zielsdelen weer kunnen integreren.

Deze sjamanistische technieken openen de weg naar je zielsbestemming. Het geeft inzichten in wie je werkelijk bent en waar transformaties je weer volledig op je jouw zielsmissie, jouw pad kunnen brengen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Illumination en extraction:

Illumination en extraction zijn energetische loslaat technieken. Deze sessie begint met een gesprek volgens de BUR-methode, waarin je inzicht krijgt in jouw diepere gevoelslagen die de drijfveer zijn van jouw overtuigingen, acties, patronen en strategieën die je hebt ingezet te overleven en om die gevoelens maar niet te voelen. Je komt tot de ware kern van het probleem. Wanneer die emoties voelbaar zijn en je bent er helemaal klaar voor om dit volledig los te laten, dan zet je daar jouw intentie op en gaan we verder met de Illumination sessie. Tijdens deze intensieve sessie laat je het gevoel los via o.a. een ademhalingtechniek.

Illumination is een vorm van heling waarbij het lichaam in regressie gaat. Vaak word je begeleid  je naar het moment van kwetsing en pijn, om dit helemaal los te laten. waarna er ruimte ontstaat voor een nieuw positief gevoel.

Vaak zijn er meerdere illuminationsessies nodig om alle emotionele en mentale lagen los te laten.

Daarna zul je zoveel ruimte voelen in je, dat je kunt werken aan nieuwe gevoelens en krachten, om daadwerkelijk te gaan doen wat je écht wilt in jouw leven.

Soul Retrieval:

Na het loslaten van de emotionele gevoels- en mentale lagen is er ruimte ontstaan voor een nieuw gevoel. Tijdens de soul retrieval ga je reizen naar de beneden wereld. Je zult je verloren zielsdeel terug gaan vinden en deze zal je weer kunnen integreren in jou zijn, zodat je een gevoel van heel gaat ervaren.

Soul Destiny:

Vanuit je heelheid ga jij je toekomst dromen, hoe jij wilt zijn. Hier zet je je intentie, de instructies en heling te kunnen ontvangen. Je krijgt antwoorden tijdens je reis in de bovenwereld op vragen wat je missie is, je taak, wat je wilt gaan doen, hoe je toekomst er uit ziet, jij als je werkelijke ik. Je zult bekrachtiging voelen om te gaan doen wat je echt wilt doen. Dit kan versterkt worden door een power retrieval reis.

Deze methoden zijn zeer effectief bij problemen als eetstoornissen, verslavingen en bijvoorbeeld verschillende soorten angsten of depressies. Het helpt je de kracht en liefde in jezelf te vinden.

Wil je meer weten over illumination of het sjamanisme? Neem vrijblijvend contact met mij op, zodat ik je hier meer over kan vertellen. Ik help je graag in de zoektocht naar je werkelijke ik of het verlichten van verschillende soorten klachten.

 

Ja, ik wil een afspraak maken

 

Wil jij vrijblijvend een kennismakingsgesprek plannen?

Wil jij weten hoe ik je kan helpen om jouw probleem te transformeren, neem gerust contact met mij.

Ja, ik wil kennismaken!


Mijn verhaal

Mijn eigen ervaring met anorexia, boulimia, angsten, hypno-en energetische therapie.

Klik hier voor het hele verhaal


Wil je samen aan de slag?

Wil je graag een sessie boeken, bekijk dan mijn tarieven voor de verschillende trajecten en sessies.

Bekijk tarieven

Willem

Jij als therapeut bent zo relaxt. Jij werkt uit je hart. Je hebt mij zoveel laten inzien. In de hypnose sessie heb ik het boek kunnen sluiten betreft mijn ouders (die waren niet zo heel lief). Ik heb afscheid genomen van het oude, mijn ouders, en het leven toen, en ben verder gegaan met surrogaat ouders en kwam op een nieuw spoor. Bijzonder was dat om te ervaren. Na de sessie ben ik meer in mijzelf gaan geloven. Ik ben sterker en verstop mij niet meer.”

Enkele opmerkingen na een Illuminationsessie

“Ik voel mij zo bevrijd. Eigenlijk zou iedereen dit moeten doen”

“Is het echt zo dat ik nu zo door het leven kan, ik voel mij zo licht en ik voel zoveel kracht”

“Wow, dank je wel, dank je wel, dank je wel!”

“Wat een bijzondere, intensieve reis, Ik voel mij zo anders”

“Ik voel zoveel ruimte in mijzelf”

“Ik voel zin, ja ik heb weer zin in het leven”

“Yes, ik ga en kan het nu anders doen”

“Dat waar ik voor kwam, is nu zo ver weg, ik kan er niet meer bij, huh?”

‘Pfffff, ik ben zo opgelucht”

“Dat lege gevoel in mijn buik is weg, nu voelt het warm, ik wil dit niet meer opvullen”

“When you transform your deepest problem, your pain and suffering, you will create more space in yourself and you will become more powerful the ever”

“Taking responsibility for yourself is reclaiming the power that is really yours”

“Accept, relax and let go!”

“Our thoughts, belief, emotion and words create our reality””

“Gratitude and trust leads to true wealth”

“Negatives situations can be transformed into incredible positive energies”

Wil jij:

Je vrij breken uit je probleem
Je verslaving achter je laten
Je weer blij voelen
Positief in het leven staan
Liefde voelen stromen
De kracht in jezelf weer voelen
Weer kunnen genieten
Ontdekken wie je werkelijk bent
Je missie leven
Liefdevolle relaties hebben
Emotioneel vrij zijn
Innerlijk rust
Energiek en opgewekt opstaan
Tevredenheid voelen
Leven!

Esther Voetée Therapie en Coaching | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Website ontwikkeld door Interly