Sjamanisme

Energetische therapie – traumaheling en Intergratie methoden

Tijdens het transformatie traject worden naast directe en indirecte hypnose ook energetische behandeltechnieken vanuit het inca-sjamanisme toegepast om tot volledige transformatie van je probleem te komen zoals: illumination, extractions, soul retrieval, soul destiny journeys. Deze bijzondere en krachtige technieken maken het mogelijk om zware emotionele gevoelslagen volledig te kunnen transformeren naar kracht en liefde in jezelf

Je zielsverbinding staat bij het sjamanisme centraal. Je zal gaan ervaren om vanuit een verruimd bewustzijn buiten tijd en ruimte te kunnen “reizen”, Je zult weggedrukte pijnen transformeren en ruimte creëren om verbinding te maken met jouw innerlijke kracht. 

In het sjamanisme wordt waargenomen dat wanneer we een traumatische ervaring meemaken, een deel van onze ziel zich afscheidt om zichzelf te beschermen. Dit kan leiden tot een gevoel van leegte, verlies van levensvreugde, emotionele disbalans en een gebrek aan verbinding met onze ware zelf. De soul retrieval richt zich op het terughalen van deze verloren zielsdelen, zodat je je weer compleet kan voelen. 

Deze sjamanistische technieken openen de weg naar je zielsbestemming. Het geeft inzichten in wie je werkelijk bent en waar transformaties je weer volledig op je jouw zielsmissie, jouw pad kunnen brengen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Illumination en extraction:

Illumination en extraction zijn energetische loslaat technieken, ook wel trauma-heling genoemd. Deze sessie begint met een kern-coaching gesprek, waarin je inzicht krijgt in jouw diepere gevoelslagen die de drijfveer zijn van jouw overtuigingen, acties, patronen en strategieën die je hebt ingezet te overleven en om die gevoelens maar niet te voelen. Je komt tot de ware kern van het probleem. Wanneer die emoties voelbaar zijn en je bent er helemaal klaar voor om dit volledig te transformeren, dan zet je daar jouw intentie op. Tijdens deze illumination-reis doorwerk je de emoties met o.a. een ademhalingstechniek., shamanic breathing.

Bij de illumination gaat je lichaam in regressie. Vaak word je begeleid terug naar het moment van het trauma en pijn, die opgeslagen liggen in je cellen. Je zult dan ook de emoties tot op celniveau transformeren, dit zorgt voor diepe heling, een emotionele bevrijding.

Vaak zijn er meerdere illumination sessies nodig om alle belemmerende emotionele en mentale lagen te transformeren. Daarna voel je de ruimte om te werken aan nieuwe gevoelens en het hervinden van jouw innerlijke kracht, om vanuit daar daadwerkelijk te gaan doen wat je écht wilt in jouw leven.

Soul Retrieval:

Na het loslaten van de emotionele gevoels- en mentale lagen is er ruimte ontstaan voor een positief gevoel. Tijdens de soul retrieval ga je reizen naar de beneden wereld, je onderbewustzijn. Je zult je ‘verloren’ afgesplitst zielsdeel terug gaan vinden, het gevoel waar je al een tijdje geen verbinding mee had en deze zal je kunnen laten integreren in jou Zijn, zodat je weer het gevoel van heel gaat ervaren.

Soul Destiny:

Vanuit heelheid reis je naar de toekomst. Met een open hart zet je je intentie om de boodschappen en heling te kunnen ontvangen. Via de taal van je ziel krijg je antwoorden tijdens je reis in de bovenwereld op vragen wat je levensdoel is, wat jouw purpose is. Je ontdekt je talenten, gaven en hoe je toekomst er uit ziet als jij je leven leidt vanuit je essentie. Je zult bekrachtiging voelen om stappen te gaan zetten om een leven te leiden die in overeenstemming is met je zielsbestemming. Dit kan in een latere sessie versterkt worden door een power retrieval reis.

Deze methoden zijn zeer effectief bij problemen als eetstoornissen, verslavingen en bijvoorbeeld verschillende soorten angsten of depressies. Het helpt je de kracht en liefde in jezelf te vinden.

Wil je meer weten over illumination of het sjamanisme? Neem vrijblijvend contact met mij op, zodat ik je hier meer over kan vertellen. Ik help je graag in de zoektocht naar je werkelijke ik of het verlichten van verschillende soorten klachten.

 

Ja, ik wil een afspraak maken

 

Wil jij meer informatie en kennismaken?

Wil jij weten hoe ik je kan helpen om jouw probleem te transformeren, neem gerust contact met mij.

Maak een afspraak


Mijn verhaal

Mijn eigen ervaring met anorexia, boulimia, angsten, regressie, trauma heling en energetische therapie.

Klik hier voor het hele verhaal


Willem “Ik ben meer in mijzelf gaan geloven”

Jij als therapeut bent zo relaxt. Jij werkt uit je hart. Je hebt mij zoveel laten inzien. In de hypnose sessie heb ik het boek kunnen sluiten betreft mijn ouders (die waren niet zo heel lief). Ik heb afscheid genomen van het oude, mijn ouders, en het leven toen, en ben verder gegaan met surrogaat ouders en kwam op een nieuw spoor. Bijzonder was dat om te ervaren. Na de sessie ben ik meer in mijzelf gaan geloven. Ik ben sterker en verstop mij niet meer.”

Enkele opmerkingen na een Illuminationsessie

“Ik voel mij zo bevrijd. Eigenlijk zou iedereen dit moeten doen”

“Is het echt zo dat ik nu zo door het leven kan, ik voel mij zo licht en ik voel zoveel kracht”

“Wow, dank je wel, dank je wel, dank je wel!”

“Wat een bijzondere, intensieve reis, Ik voel mij zo anders”

“Ik voel zoveel ruimte in mijzelf”

“Ik voel zin, ja ik heb weer zin in het leven”

“Yes, ik ga en kan het nu anders doen”

“Dat waar ik voor kwam, is nu zo ver weg, ik kan er niet meer bij, huh?”

‘Pfffff, ik ben zo opgelucht”

“Dat lege gevoel in mijn buik is weg, nu voelt het warm, ik wil dit niet meer opvullen”

“Wat bijzonder te voelen, dat ik zoveel emoties had weggestopt en wat fijn dat ik het heb los kunnen laten”

‘Wat bizar dit, ik voel nu zoveel verbinding met mijzelf en mijn lichaam” 

“When you transform your deepest problem, your pain and suffering, you will create more space in yourself and you will become more powerful the ever”

“Taking responsibility for yourself is reclaiming the power that is really yours”

“Accept, relax and let go!”

“Our thoughts, belief, emotion and words create our reality””

“Gratitude and trust leads to true wealth”

“Negatives situations can be transformed into incredible positive energies”

Waarom dit transformatie traject?

Omdat dit dé weg is naar...

 Verslaving vrij
 Eetstoornis vrij
Je weer blij voelen
Positief in het leven staan
Liefde voelen
De kracht in jezelf
Genieten

 Een waardevol leven
 Ontdekken wie je werkelijk bent
Een liefdevolle relatie
Emotioneel vrij
Innerlijk rust
Vertrouwen
Leven!

Esther Voetée Therapie en Coaching | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Website ontwikkeld door Interly