Een goede vriend van A, drankverslaving

Mijn beste vriend A een ondernemer in hart en nieren had wat last van onzekerheden, onbestendige gevoelens en besloot naar een hypnotherapeut  te gaan.
Na een korte zoektocht kwam hij terecht bij Esther Voetée uit Soest.
De eerst keer, dat hij ging hield hij dit voor zichzelf. Toen ik hem een aantal dagen later zag vond ik hem anders dan dat ik hem dacht te kennen. Hij was rustig, een zachter en meer uitgebalanceerd mens.

Hij begon uit zichzelf enthousiast over zijn ervaringen bij Esther te vertellen. Hij was onder hypnose gebracht en gegaan, zonder de beleving van zijn ervaringen kwijt te raken. Mijn vriend had het in het begin als enigszins vreemd ervaren,maar voelde zich al snel vertrouwd binnen dat moment. Hij was onder de vakkundige begeleiding van Esther teruggegaan naar een aantal momenten in het verleden en kreeg onder hypnose bepaalde instrumenten of imprints aangereikt, die het aangaan van die bewuste en onderbewuste momenten makkelijker en inzichtelijker maakten.

De uitkomsten waren voor mij verbluffend om mee te maken. Zoals gezegd, A was altijd al een geweldige vriend, zeg maar een type ruwe bolster blanke pit met een hart van goud, maar na deze sessie met Esther kwam het gouden hart meer naar voren en was zijn zelfverzekerdheid vele malen groter dan voorheen. A was het rustige en aimabele mens, die hij wel kon zijn, maar zeker niet altijd was.
Zijn onzekerheden waren niet meer te vinden, niet in zijn handelen en ook niet in zijn uitingen. Wij dronken beiden dagelijks een stevig glas wijn, hij niet meer. A was zijn hele leven lang een notoir nagelbijter en ik heb hem na de behandeling voor het eerst met normale nagels gezien.  A was helderder van geest duidelijker in zijn uitingen, hij heeft ook honger naar meer kennis gekregen, leest veel en wisselt makkelijk uit.
De A van nu, is een uitvergroting van het bijzondere gedeelte van het mens A van toen. Het was altijd al een plezier om met A om te gaan, maar nu is het een feest.

 

Wil jij meer informatie en kennismaken?

Wil jij weten hoe ik je kan helpen om jouw probleem te transformeren, neem gerust contact met mij.

Maak een afspraak


Mijn verhaal

Mijn eigen ervaring met anorexia, boulimia, angsten, regressie, trauma heling en energetische therapie.

Klik hier voor het hele verhaal


“When you transform your deepest problem, your pain and suffering, you will create more space in yourself and you will become more powerful the ever”

“Taking responsibility for yourself is reclaiming the power that is really yours”

“Accept, relax and let go!”

“Our thoughts, belief, emotion and words create our reality””

“Gratitude and trust leads to true wealth”

“Negatives situations can be transformed into incredible positive energies”

Waarom dit transformatie traject?

Omdat dit dé weg is naar...

 Verslaving vrij
 Eetstoornis vrij
Je weer blij voelen
Positief in het leven staan
Liefde voelen
De kracht in jezelf
Genieten

 Een waardevol leven
 Ontdekken wie je werkelijk bent
Een liefdevolle relatie
Emotioneel vrij
Innerlijk rust
Vertrouwen
Leven!

Esther Voetée Therapie en Coaching | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Website ontwikkeld door Interly