Cynthia, een jaar later

19 juli 2017 heb ik mijn intake bij je gehad en 9 augustus is mijn nieuwe leven begonnen! Zo voelt het echt. Dus ik ben bijna 1 haha.

Wat een rollercoaster is het jaar geweest. Tot nu toe ben ik bijna 14 kilo kwijt. Nog niet in mijn maatje 46 maar wel trots in mijn maat 48! Kleding passen en kopen is een feestje tegenwoordig. Oranje, wit, rood noem het maar op, mijn kast is een kleurrijk geheel aan het worden. Ook heb ik zelfs al een jurk aangehad (die ik blijkbaar in het verleden eens had gekocht) en naar buiten aangehad.

Het is ook een tijdje minder geweest en dat had ik niet helemaal verwacht. Na de traumaverwerking zijn mijn schouders naar beneden gegaan. Er is letterlijk gewicht van mijn schouders gevallen. Alleen vonden mijn spieren dit uiteraard niet leuk. Na thuis te hebben gezeten omdat ik mijn rechterarm niet meer kon bewegen, intensieve fysio en een sportschool regime om opnieuw de spieren te trainen gaat het daar goed mee.

In januari hadden mijn darmen besloten te stoppen met werken. Blijkbaar vonden de oude bacteriën de nieuwe niet zo leuk en was er een behoorlijk gevecht aan de gang. Intussen niet naar de toilet kunnen waardoor ik in een korte depressie ben gekomen. Maar inmiddels gaat ook dat de goede kant op. Ik heb de magische formule nog niet gevonden maar het gaat de goede kant op. Ben nu een groot fan van probiotica.

Al met al dus ook nog een zeer heftig laatste half jaar. Daardoor ben ik ‘maar’ 14 kilo kwijt maar ik voel me fantastisch! De reacties die ik ook van mensen nog steeds krijg motiveren mij enorm. Ik ben veel opener tegen mensen en laat mensen ook binnen. De betonnen muur is zo goed als weg. Op mijn werk kreeg ik dat als positieve feedback terug. Voor mij was dat echt een bevestiging dat ik nu echt ben wie ik hoor te zijn. Qua lichaam nog niet maar ook dat gaat de juiste kant op. Dan doe ik er nog een jaartje over. Who cares? Het was er ook niet binnen een jaar aan gegeten.

En van eten hou ik inmiddels nog meer, nee ik geniet er inmiddels meer van. Oh wat kan je me nu echt extreem blij maken met eten. Maar goed eten. Ik ga alleen nog maar voor 1000%. Denk ik hmmm nou ja ik kan dat wel eten, dan doe ik het niet. Ik eet alleen maar wat ik echt, echt lekker vind. En in kleine porties. Die kleine porties bevallen me nog steeds goed. De smaak van eten is ook anders. Van een stuk chocolade kan ik 1 blokje eten en de rest wegleggen, ik kan 1 koekje eten uit een pak koekjes enz enz. Echt zo bizar. Kost wel wat meer want ik koop alleen nog maar kwaliteit dus bij de bakker, bij de groenteboer, bij de slager…

Met deze temperaturen is het zoeken naar een goed eetpatroon met mijn lage bloeddruk en dat gaat op zich goed. Eet wel wat meer maar kom gelukkig niet aan.

Het beste nieuws is dat ik woensdag officieel ben begonnen met het schrijven van mijn boek!

Ik wil je bedanken voor alles wat je hebt gedaan. Je hebt geen idee hoe blij ik ben dat ik je heb gevonden! Ik ben gemotiveerd, gelukkig en blijf positief in het leven staan. Op momenten dat ik dat minder ben luister ik gewoon nog een keer naar het bandje en voel ik me weer goed. Alsof ik de wereld direct weer aan kan.

Bedankt voor alles en ik hoop dat je nog veel meer mensen kan helpen controle over hun leven terug te krijgen.

 

Wil jij vrijblijvend een kennismakingsgesprek plannen?

Wil jij weten hoe ik je kan helpen om jouw probleem te transformeren, neem gerust contact met mij.

Ja, ik wil kennismaken!


Mijn verhaal

Mijn eigen ervaring met anorexia, boulimia, angsten, hypno-en energetische therapie.

Klik hier voor het hele verhaal


Wil je samen aan de slag?

Wil je graag een sessie boeken, bekijk dan mijn tarieven voor de verschillende trajecten en sessies.

Bekijk tarieven

“When you transform your deepest problem, your pain and suffering, you will create more space in yourself and you will become more powerful the ever”

“Taking responsibility for yourself is reclaiming the power that is really yours”

“Accept, relax and let go!”

“Our thoughts, belief, emotion and words create our reality””

“Gratitude and trust leads to true wealth”

“Negatives situations can be transformed into incredible positive energies”

Wil jij:

Je vrij breken uit je probleem
Je verslaving achter je laten
Je weer blij voelen
Positief in het leven staan
Liefde voelen stromen
De kracht in jezelf weer voelen
Weer kunnen genieten
Ontdekken wie je werkelijk bent
Je missie leven
Liefdevolle relaties hebben
Emotioneel vrij zijn
Innerlijk rust
Energiek en opgewekt opstaan
Tevredenheid voelen
Leven!

Esther Voetée Therapie en Coaching | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Website ontwikkeld door Interly