Cynthia, een jaar later

19 juli 2017 heb ik mijn intake bij je gehad en 9 augustus is mijn nieuwe leven begonnen! Zo voelt het echt. Dus ik ben bijna 1 haha.

Wat een rollercoaster is het jaar geweest. Tot nu toe ben ik bijna 14 kilo kwijt. Nog niet in mijn maatje 46 maar wel trots in mijn maat 48! Kleding passen en kopen is een feestje tegenwoordig. Oranje, wit, rood noem het maar op, mijn kast is een kleurrijk geheel aan het worden. Ook heb ik zelfs al een jurk aangehad (die ik blijkbaar in het verleden eens had gekocht) en naar buiten aangehad.

Het is ook een tijdje minder geweest en dat had ik niet helemaal verwacht. Na de traumaverwerking zijn mijn schouders naar beneden gegaan. Er is letterlijk gewicht van mijn schouders gevallen. Alleen vonden mijn spieren dit uiteraard niet leuk. Na thuis te hebben gezeten omdat ik mijn rechterarm niet meer kon bewegen, intensieve fysio en een sportschool regime om opnieuw de spieren te trainen gaat het daar goed mee.

In januari hadden mijn darmen besloten te stoppen met werken. Blijkbaar vonden de oude bacteriën de nieuwe niet zo leuk en was er een behoorlijk gevecht aan de gang. Intussen niet naar de toilet kunnen waardoor ik in een korte depressie ben gekomen. Maar inmiddels gaat ook dat de goede kant op. Ik heb de magische formule nog niet gevonden maar het gaat de goede kant op. Ben nu een groot fan van probiotica.

Al met al dus ook nog een zeer heftig laatste half jaar. Daardoor ben ik ‘maar’ 14 kilo kwijt maar ik voel me fantastisch! De reacties die ik ook van mensen nog steeds krijg motiveren mij enorm. Ik ben veel opener tegen mensen en laat mensen ook binnen. De betonnen muur is zo goed als weg. Op mijn werk kreeg ik dat als positieve feedback terug. Voor mij was dat echt een bevestiging dat ik nu echt ben wie ik hoor te zijn. Qua lichaam nog niet maar ook dat gaat de juiste kant op. Dan doe ik er nog een jaartje over. Who cares? Het was er ook niet binnen een jaar aan gegeten.

En van eten hou ik inmiddels nog meer, nee ik geniet er inmiddels meer van. Oh wat kan je me nu echt extreem blij maken met eten. Maar goed eten. Ik ga alleen nog maar voor 1000%. Denk ik hmmm nou ja ik kan dat wel eten, dan doe ik het niet. Ik eet alleen maar wat ik echt, echt lekker vind. En in kleine porties. Die kleine porties bevallen me nog steeds goed. De smaak van eten is ook anders. Van een stuk chocolade kan ik 1 blokje eten en de rest wegleggen, ik kan 1 koekje eten uit een pak koekjes enz enz. Echt zo bizar. Kost wel wat meer want ik koop alleen nog maar kwaliteit dus bij de bakker, bij de groenteboer, bij de slager…

Met deze temperaturen is het zoeken naar een goed eetpatroon met mijn lage bloeddruk en dat gaat op zich goed. Eet wel wat meer maar kom gelukkig niet aan.

Het beste nieuws is dat ik woensdag officieel ben begonnen met het schrijven van mijn boek!

Ik wil je bedanken voor alles wat je hebt gedaan. Je hebt geen idee hoe blij ik ben dat ik je heb gevonden! Ik ben gemotiveerd, gelukkig en blijf positief in het leven staan. Op momenten dat ik dat minder ben luister ik gewoon nog een keer naar het bandje en voel ik me weer goed. Alsof ik de wereld direct weer aan kan.

Bedankt voor alles en ik hoop dat je nog veel meer mensen kan helpen controle over hun leven terug te krijgen.

 

Wil jij vrijblijvend een kennismakingsgesprek plannen?

Wil jij weten hoe ik je kan helpen om jouw probleem te transformeren, neem gerust contact met mij.

Ja, ik wil kennismaken!


Mijn verhaal

Mijn eigen ervaring met anorexia, boulimia, angsten, hypno-en energetische therapie.

Klik hier voor het hele verhaal


Wil je samen aan de slag?

Wil je graag een sessie boeken, bekijk dan mijn tarieven voor de verschillende trajecten en sessies.

Bekijk tarieven

ERVARINGEN VAN ANDEREN

Esther is een lieve, betrokken, down-to-earth coach die zelf ook veel heeft meegemaakt waardoor ze je begrijpt. Niet alleen heeft Esther mij geholpen om rookvrij te zijn, ze hielp me ook met een donker stukje in mij loslaten en meer zelfliefde te ervaren waardoor ik veel beter in mijn vel zit en sterker in mijn schoenen sta. Ik zou iedereen haar aanbevelen!

Als ik Esther niet had leren kennen, was nooit de knop omgegaan! Van XXL naar een L (en soms zelfs M), 24kg minder mee te sjouwen! Van een lichaam wat nog maar moeizaam mee wilde, naar het volbrengen van een obstacle run. Dolgelukkig! Het is elke euro waard geweest!

Wellicht leuk om te weten. Vandaag precies een jaar rond rookvrij. Da’s dus gelukt met behulp van de hypno. Bedankt nog.

10 mei 2019 woog ik 71,7 kg en nu 15 december 63,2, er is dus ruim 8 kg af. Er moet nog één kg af, meer niet want ik krijg een heel mager gezicht. Dat is niet mooi en maakt oud. Alles is nu in balans en ik ben heel tevreden over het resultaat. Lieve groetjes Coby (83)

Als ik Esther niet had leren kennen, was nooit de knop omgegaan! Van XXL naar een L en soms zelfs M, 24kg minder mee te sjouwen! Van een lichaam wat nog maar moeizaam mee wilde, naar het volbrengen van een obstacle run. Dolgelukkig! Het is elke euro waard geweest! 

Ik ben geholpen door Esther om mijn gewicht aan te pakken. Velen dingen geprobeerd maar weinig resultaat. Ben ondertussen 12 kilo kwijt zonder honger te hebben. Ze is erg geduldig, luisterde naar wat jou dwars zit. Ik wist niet zeker of dit nu voor mij is, maar werkelijk het werkt. Dank je wel voor de goede begeleiding.

Begin augustus 2016 heb ik de virtuele maagband bij Esther laten zetten, omdat ik mijzelf zo zwaar vond en zo ongelukkig in mijn vel zat. Esther begeleidde mij heel goed en liet mij inzien, dat gebeurtenissen die ik dacht verwerkt te hebben, toch nog een grote rol speelden. Ik ben nu 10 kilo lichter. Maar het fijnste is dat ik mij geestelijk en lichamelijk veel sterker voel. Ik geniet nu weer van het leven en ook weer van eten. Nooit gedacht dat het zo goed zou werken!

Esther heeft mij geholpen mijn eetprobleem aan te pakken en een nieuwe weg in te slaan! Inmiddels ben ik 9 kilo lichter en ben ik vooral dankbaar dat dit is gelukt zonder ook maar een dag honger te lijden. Dat heb ik in 30 jaar tijd nog nooit mee gemaakt. Esther is een zeer kundige, betrokken en fijne therapeut. Ik raad iedereen, die een levensstijlverandering wil aan gaan, voor een traject bij Esther Voetee te kiezen.

Ben jij klaar voor jouw innerlijke transformatie?

Het is mijn missie om jou daar bij te helpen! Wij gaan samen op zoek naar wat nu je werkelijke probleem is, wat er onder ligt aan diepere gevoelslagen, wat je belemmerende overtuigingen zijn en wat je strategieën zijn om dat maar niet te hoeven voelen. Ik help je dit volledig te transformeren zodat je weer verbinding gaat maken met je werkelijke ik, naar de kracht in jezelf. Zodat je ook datgene durft te gaan doen wat je werkelijk wilt doen waardoor je weer blij in het leven kunt gaan staan. Wil jij weer in de flow komen van jouw leven bel mij dan op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Esther Voetée Therapie en Coaching | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Website ontwikkeld door Interly