Arjan, traumaverwerking

Ik liep al een jaar of 30 met rond met angstgevoelens en verdriet omdat ik bang was om dingen niet goed te doen, bang om afgekeurd en afgewezen te worden. Dit kwam geregeld naar boven. Deze gevoelens en gedachten waren  vaak zó sterk, dat ze mijn acties en uitingen sterk beïnvloedden zoals dingen uitstellen. Het bracht mij telkens van de regen in de drup! Hier wilde ik zó graag vanaf!!

Ik heb Esther verteld over mijn belemmeringen. Esther luisterde aandachtig en wist meteen de vinger op de zere plek te leggen. En dat is nu juist wat nodig is om tot de kern te kunnen komen en er mee aan de slag te kunnen gaan.

Een bijkomende uitdaging die ik had, was een remming op het “laten gaan” van mijn emoties. Ik schaamde mij altijd om te huilen want “Ik zie er dan niet uit!”
In het verleden klapte ik ALTIJD dicht zodra ik moest huilen. Het gevolg: de emoties verdwenen weer en ik had weer alles onder controle.. het was ooit erg functioneel voor mij, een overlevingsmechanisme dat TOEN werkte voor mij. Maar op de lange termijn heeft het ervoor gezorgd dat emoties IN mij bleven en zelfs lichamelijke klachten kreeg.

Esther zorgde bij mij voor zóveel vertrouwen en ze gaf mij een héél veilig gevoel. Hierdoor kon ik mij helemaal openstellen en ook daadwerkelijk bij de kern van mijn probleem komen. Dit had ik niet verwacht.. dat ík mij zó open kon stellen, zó ENORM kwetsbaar!!
Tegelijkertijd was de sessie met Esther heel intens…. Ik kwam zó diep, dat ik werkelijk ALLE zwaarte en pijn van mijn oorspronkelijke ervaringen compleet kon loslaten!!!!
Wauw! En dat na zóveel jaren daarmee rond te hebben gelopen.
Het is zeker niet het enige dat ik heb ondernomen om hier van af te komen.. ik heb wel meer dan 10 therapieën gedaan, echter niets hielp écht.

Tot dat Esther deze Illumination sessie met mij deed. Ik ben zó dankbaar dat ik dit heb gedaan.
Ik voel zoveel ruimte in mijzelf nu! Ik voel mij heel duidelijk niet langer angstig of bang en verdrietig, maar juist sterk en vol zelfvertrouwen!

 

Wil jij meer informatie en kennismaken?

Wil jij weten hoe ik je kan helpen om jouw probleem te transformeren, neem gerust contact met mij.

Maak een afspraak


Mijn verhaal

Mijn eigen ervaring met anorexia, boulimia, angsten, regressie, trauma heling en energetische therapie.

Klik hier voor het hele verhaal


“When you transform your deepest problem, your pain and suffering, you will create more space in yourself and you will become more powerful the ever”

“Taking responsibility for yourself is reclaiming the power that is really yours”

“Accept, relax and let go!”

“Our thoughts, belief, emotion and words create our reality””

“Gratitude and trust leads to true wealth”

“Negatives situations can be transformed into incredible positive energies”

Waarom dit transformatie traject?

Omdat dit dé weg is naar...

 Verslaving vrij
 Eetstoornis vrij
Je weer blij voelen
Positief in het leven staan
Liefde voelen
De kracht in jezelf
Genieten

 Een waardevol leven
 Ontdekken wie je werkelijk bent
Een liefdevolle relatie
Emotioneel vrij
Innerlijk rust
Vertrouwen
Leven!

Esther Voetée Therapie en Coaching | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Website ontwikkeld door Interly