Reviews

Cynthia, jeugdtrauma “Wat heb ik het nodig gehad”

Ik ben een tijd geleden bij jou geweest. Wat heb je mij geholpen! Ik heb een hoop geheeld omtrent de relatie met mijn moeder en wat heb ik het nodig gehad. Ik heb een tijd voor haar moeten zorgen en ik denk niet dat het mij was gelukt zonder het proces wat we samen hebben doorlopen. Ik pluk er nog steeds de vruchten van. Dank! 

Jeroen, oncontroleerbare woede uitbarstingen “Ik voel mij rustiger”

Jij was een onmisbaar deel van mijn reis die nog niet is beëindigd. Waarin ik rustiger, krachtiger en blijer ben geworden en nog verder ont-wikkel.

Magriet, onzekerheid in alles wat ik doe. “Ik voel me zoveel beter, een wereld van verschil”

Ik ben in eind 2022 door jou behandeld. Er is echt zoveel verbetering gekomen hoe ik mij voel. Het is een wereld van verschil. Ook al zijn de uitdagingen soms best heftig merk ik dat ik er veel stabieler ben en er beter mee om kan gaan. Ik wil je nogmaals heel erg bedanken! 

Carmen, onverwerkt trauma “doeltreffender dan andere vorm therapie”

Esther kan binnen 10 minuten je hele leven omschrijven en haar sessies waren voor mij doeltreffender dan elke andere vorm van therapie. Heel bijzonder, ze heeft mijn leven echt veranderd.

Hans, uitstelgedrag “Het gaat verrassend goed, ik zie doelen en de toekomst weer voor me.

Het gaat verrassend goed met mij! Ik wil je bedanken voor je hulp! De laatste sessie heeft mij weer in mijn kracht gezet. Ik ben niet meer bang om in een burn-out te raken en zie doelen en toekomst weer voor me. Ik pak taken  en dingen makkelijker op zonder dat ik vastloop. Ik ben er zo blij mee! DANK JE WEL!!

Pieter, rookverslaving “Da’s gelukt met hypnose”

Wellicht leuk om te weten. Vandaag precies een jaar rond rookvrij. Da’s dus gelukt met behulp van de hypno. Bedankt nog.

 Tamara, Burn-out klachten en rest long covid klachten “Ik ben veel rustiger dan ooit”

Ik merk dat ik veel rustiger ben dan ooit, heel soms word ik nog wel getriggerd en zit daaronder wel een besef waar ik wordt getriggerd en wat ik dan doe. Voor de rest ervaar ik veel meer ruimte, ruimtelijkheid, geduld en kan ik veel meer in ontspannenheid achterover leunen en gewoon zo nu en dan toekijken wat er gebeurd in m’n omgeving zonder dat ik er wat mee hoef te doen. Wat jij hebt gedaan met de sessies met mij draag ik nog steeds elke dag bij me. Ik heb zoveel meer inzichten gekregen. Dank je wel voor je tijd, je luisterend oor en je energie die je in de sessies met mij hebt gestoken. Vanaf de eerste sessie voelde ik me al veilig bij jou om mij kwetsbaar en open op te stellen, voelde ik dat ik bij jou naar de pijn kon gaan en het toe kon laten. Ik kon doen bij jou wat er nodig was, opruimen… Voor mij was het ook bijzonder om eindelijk een therapeut te ontmoeten die echt hoorde wat er gezegd werd, dat je niet jouw wereldbeeld op die van mij probeerde te plakken en heel neutraal bleef, je kon ook heel mooi en helder terug geven wat je mij hoorde zeggen. Het waren intensieve sessies en ook hoog nodig. En ik ben blij dat ik de stap heb genomen. 

Dank je wel 

 Edith, depressie “Ik kan weer genieten”

Onlangs heb ik een veel omvattende therapie bij Esther ondergaan. Haar liefdevolle en krachtige begeleiding stelden mij in staat diepe emoties van angst, eenzaamheid, boosheid en stress een keer goed te doorvoelen. Gaan ontdekken wat mijn overlevingsstrategieën zijn. Waarom en waardoor ik deze had ontwikkeld. Deze een voor een willen loslaten. Dit had ik alleen nooit gekund. Begrijpen en vooral ook leren accepteren wie ik wezenlijk ben. Het heeft voor mij zo bevrijdend gewerkt. Ik heb heel veel licht en liefde mogen ervaren in een fijne omgeving met mooie achtergrond geluiden. De laatste reis, de soul retrieval ervaren als een groot geschenk, kreeg ook handvatten voor in de toekomst. Het heeft enorm bevrijden gewerkt. Ik ben nu duidelijk veel meer ontspannen en kan weer genieten. Heel  blij dat ik dit heb mogen en kunnen doen.  

Dank lieve Esther.   

Nanette, eetprobleem “De knop is omgegaan”

Als ik Esther niet had leren kennen, was nooit de knop omgegaan! Van XXL naar een L (en soms zelfs M), 24kg minder mee te sjouwen! Van een lichaam wat nog maar moeizaam mee wilde, naar het volbrengen van een obstacle run. Dolgelukkig! Het is elke euro waard geweest!

 

Coby, overgewicht “Alles is nu in balans”

10 mei 2019 woog ik 71,7 kg en nu 15 december 63,2, er is dus ruim 8 kg af. Er moet nog één kg af, meer niet want ik krijg een heel mager gezicht. Dat is niet mooi en maakt oud. Alles is nu in balans en ik ben heel tevreden over het resultaat. Lieve groetjes

Henk, rookverslaving “Het werkt heel positief”

Na de sessie bij Esther gaat het stoppen met roken eigenlijk heel goed. Ik herken de situaties waarin ik zou roken maar doe en wil het niet. Ik ervaar helemaal geen zware momenten. Het werkt heel positief. Niet alleen ik, maar ook mensen om mij heen zijn zo blij dat ik niet meer rook. Ik ben je heel dankbaar dat je mij geholpen hebt

Sophie, rookverslaving “Ik ben een blije niet-roker”

Na de sessie bij Esther reed ik naar huis en kwam ik in de file. Anders zou ik roken, nu nam ik een appel. Toen ik thuis kwam ging het zo verbazingwekkend goed. Er zijn momenten dat ik anders zou roken die dan even door mij heen gaan, maar die zijn heel snel weer weg. Ik ben een blije niet roker. Ik let ook goed op mijn voeding.

 

Wil jij meer informatie en kennismaken?

Wil jij weten hoe ik je kan helpen om jouw probleem te transformeren, neem gerust contact met mij.

Maak een afspraak


Mijn verhaal

Mijn eigen ervaring met anorexia, boulimia, angsten, regressie, trauma heling en energetische therapie.

Klik hier voor het hele verhaal


Melissa, Jeugdtrauma “Het geeft je zoveel innerlijke rust”

Er bestaat niks mooiers dan jezelf een transformatie te geven bij deze engel. Ik heb er zelf al heel veel mogen meemaken incl een 4 daagse training. 

Esther leidt jouw naar jouw rugzak…schut deze leeg… schrijft alles wat erin zit op haar magische whiteboard en dan word het allemaal duidelijk! Het geeft je zoveel innerlijke rust. Ben van Esther Voetée gaan houden en zou niet weten waar ik zonder haar nu zou staan. Ben dankbaar dat ik jou op mijn pad ben tegengekomen.

Nathalie, Continu gespannen “Ik ben meer geheeld en ontspannen” 

Esther heeft mij met haar zachte, liefdevolle en deskundige wijsheid en kunnen begeleid bij een proces om mijn continue spanning los te laten. Zij heeft een veilige ruimte voor mij gecreëerd, waarin ik verloren en onbekende stukjes van mijzelf heb mogen ontdekken. Stukjes die ervoor zorgden dat ik mij niet écht kon ontspannen. En samen met Esther ben ik weer meer geheeld en ontspannen. Dank Esther!

Elise,  angst  “Ik heb een donker stukje losgelaten”

Esther is een lieve, betrokken, down-to-earth coach die zelf ook veel heeft meegemaakt waardoor ze je begrijpt. Niet alleen heeft Esther mij geholpen om rookvrij te zijn, ze hielp me ook met een donker stukje in mij loslaten en meer zelfliefde te ervaren waardoor ik veel beter in mijn vel zit en sterker in mijn schoenen sta. Ik zou iedereen haar aanbevelen!

Marieke, eetprobleem, eetbuien “Ik ben nu tevreden over mijn lichaam”

Een paar maanden geleden heb ik een transformatie traject gevolgd bij Esther, met name om van mijn eetprobleem af te komen.

Ik merk dat ik sindsdien meer tevreden ben over mijn lichaam en wanneer ik stress ervaar, eten niet het eerste is in mij opkomt, heel fijn!

De rol van mijn moeder was voor mij een deel van het probleem, ik kijk nu met andere ogen naar haar.

Als laatste had ik toen ik bij Esther kwam mij net ingeschreven voor een financiële opleiding, hier heb ik al weer snel afscheid van genomen. Ik kreeg zoveel stress, sliep niet meer. Geen signalen maar alarmbellen, dit is niet voor jou! 

Ik voel me er prima bij dat ik ben gestopt, voelt niet als falen, maar juist als fijn, opluchting.

Al met al gaat het goed en heb ik echt baat gehad bij het traject. Ik probeer rust momenten te pakken en te ‘mediteren’, liggen met voetjes omhoog tegen de muur, ik hoop dat ik zo in deze flow kan blijven.

Lisa, vermoeidheidsklachten “Ik heb mijn weggestopte emoties in liefde kunnen loslaten”

Ik zat al een aantal jaren met een vermoeidheid waarvan ik niet wist waar die vandaan kwam en het met het jaar steeds erger werd. Ik had al zoveel dingen geprobeerd en niets bleek mij te helpen. Na 7 jaar mij zo energieloos te hebben gevoeld, had ik naar mijn idee nog maar één optie over om te proberen, onder hypnose, en zo ben ik bij Esther terecht gekomen. Wat een ontzettend lieve, warme en charismatische vrouw. Ik voelde mij bij de eerste ontmoeting al heel comfortabel bij haar en keek ontzettend uit naar het traject dat ze voor mij in gedachte had.
Ik ben erachter gekomen dat mijn onderbewuste de vermoeidheid gebruikte in de hoop dat ik een keer echt gezien zou worden, dat ik goed genoeg was en voornamelijk voor mijn vader. Ik ben mezelf zo gaan aanpassen iedere keer weer, zodat ik wel de bevestiging kreeg van anderen. Iets waarnaar ik heel erg zocht bij mijn vader. Verdriet, angst, stress en eenzaamheid had ik allemaal weggestopt als kleins af aan met als gevolg mijn vermoeidheid. Ik heb met de hulp van Esther mijn verleden kunnen accepteren en in liefde alles kunnen loslaten. Mijn vader is geen vader voor mij geweest en ik heb me erbij neergelegd dat hij het waarschijnlijk ook niet meer gaat worden. 

Ik heb dit allemaal kunnen leren in de ongelofelijk mooie reis en uiteindelijke groei die ik bij Esther heb doorgemaakt. In een halfjaar heb ik zoveel meer bereikt dan met alles wat ik heb geprobeerd in die 7 jaar tijd.
Ik ben Esther heel erg dankbaar voor al haar hulp en begeleiding! 

Elle, eetprobleem “Heel bijzonder om te ervaren”

In een half jaar tijd ben ik 40 kilo afgevallen. Dit met dank aan Esther en het virtuele maagband transformatie traject.
Wat een resultaat en verandering in mijn leven. Heel bijzonder om te ervaren je onderbewuste zo’n invloed heeft op je zijn.
ik ben er nog niet, weet wel zeker dat ik mijn streefgewicht ga behalen.

Als je echt iets wil veranderen… zeker naar Esther gaan.

Astrid D, eetprobleem, onzekerheid “Dank je wel voor je goede begeleiding”

Ik ben geholpen door Esther om mijn gewicht aan te pakken. Velen dingen geprobeerd maar weinig resultaat. Ben ondertussen 12 kilo kwijt zonder honger te hebben. Ze is erg geduldig, luisterde naar wat jou dwars zit. Ik wist niet zeker of dit nu voor mij is, maar werkelijk het werkt. Dank je wel voor de goede begeleiding.

Natascha, rookverslaving “Lucht, vrijheid en geen stress meer”

Vandaag 4 maanden niet gerookt dankzij Esther Voetée en de hypnotherapie die ze me gaf. Ik heb zoveel energie gekregen en vooral lucht en vrijheid en geen stress meer.
Dank je wel en ik hoop dat je nog veel dames en heren van het roken mag en kan afhelpen 

Willem, traumaverwerking “ik ben weer in mijzelf gaan geloven”

Jij als therapeut bent zo relaxt. Jij werkt uit je hart. Je hebt mij zoveel laten inzien. In de hypnose sessie heb ik het boek kunnen sluiten betreft mijn ouders (die waren niet zo heel lief). Ik heb afscheid genomen van het oude, mijn ouders, en het leven toen, en ben verder gegaan met surrogaat ouders en kwam op een nieuw spoor. Bijzonder was dat om te ervaren. Na de sessie ben ik meer in mijzelf gaan geloven. Ik ben sterker en verstop mij niet meer.”

Claudia, eetprobleem “Een levensstijlverandering”

Esther heeft mij geholpen mijn eetprobleem aan te pakken en een nieuwe weg in te slaan! Inmiddels ben ik 9 kilo lichter en ben ik vooral dankbaar dat dit is gelukt zonder ook maar een dag honger te lijden. Dat heb ik in 30 jaar tijd nog nooit mee gemaakt. Esther is een zeer kundige, betrokken en fijne therapeut. Ik raad iedereen, die een levensstijlverandering wil aan gaan, voor een traject bij Esther Voetee te kiezen.

Nelleke, eetprobleem en depressie “Ik voel mij geestelijk en lichamelijk veel sterker”

Begin augustus 2016 heb ik de virtuele maagband bij Esther laten zetten, omdat ik mijzelf zo zwaar vond en zo ongelukkig in mijn vel zat. Esther begeleidde mij heel goed en liet mij inzien, dat gebeurtenissen die ik dacht verwerkt te hebben, toch nog een grote rol speelden. Ik ben nu 10 kilo lichter. Maar het fijnste is dat ik mij geestelijk en lichamelijk veel sterker voel. Ik geniet nu weer van het leven en ook weer van eten.  Nooit gedacht dat het zo goed zou werken!

Cynthia, eetprobleem, traumaverwerking “Ik had een vol gevoel wat ik jaren niet had gehad”

Het is een behoorlijke achtbaan geweest de afgelopen 3,5 maand. Na een jaar met pijn in mijn knie moest ik toch toegeven dat het gewicht me in de weg zat. Met toch een beetje sceptisch gevoel de 1e sessie gedaan want ik in hypnose gebracht worden lukt toch niet… Hah wat moet ik daar op terug komen. Direct de eerste maaltijd was het raak. Ik zat vol! Een gevoel dat ik al jaren niet heb gehad.

Leni, verwerken emoties “Een heftige ervaring maar het voelde goed”

Ik heb een illumination sessie gehad bij Esther. Vond het best wel spannend maar na het begeleidende gesprek voelde ik mij helemaal op mijn gemak en durfde ik het aan.

Een bepaalde emotie en energie was heel heftig aanwezig en voor mij, alleen moeilijk om door heen te gaan. Mede door de begeleiding van Esther kwam ik er wel bij. 

Het was een heftige ervaring en voelde tegelijkertijd heel goed.

Dankjewel Esther voor de begeleiding hiervan. Dit had ik even nodig.

Vanessa, boosheid afweermechanisme, traumaverwerking “Ik kijk weer met vertrouwen naar mijzelf”

Verstandelijk begreep ik al waarom ik bepaalde afweermechanismen had opgezet. Waarom ik altijd op bepaalde manier omging met situaties. Maar deze strategieën loslaten lukte mij niet. Niet echt en niet van binnenuit. Dankzij verschillende hypnose, illumination en soul retrieval sessies kon ik terug gaan naar het verleden en mijzelf leren voelen waarom het toen nodig was en nu niet meer. Daarbij heb ik mij altijd vertrouwd en veilig gevoeld bij Esther. Ik heb zaken uit het verleden geaccepteerd, losgelaten en voel mij helemaal compleet en krachtig! Ik kijk weer met vertrouwen naar mezelf en de toekomst. Nogmaals bedankt voor alles!

Ik liep al een jaar of 30 met rond met angstgevoelens en verdriet omdat ik bang was om dingen niet goed te doen, bang om afgekeurd en afgewezen te worden. Dit kwam geregeld naar boven. Deze gevoelens en gedachten waren  vaak zó sterk, dat ze mijn acties en uitingen sterk beïnvloedden zoals dingen uitstellen. Het bracht mij telkens van de regen in de drup! Hier wilde ik zó graag vanaf!!

Lees meer van deze review

Na de sessies bij jou merk ik positieve veranderingen zonder dat ik er bij na hoef te denken. De afgelopen dagen is er veel in beweging. Ik kan niet anders dan mijn eigen mening volgen! Vandaag was er een monteur voor onderhoud op mijn werk en die komt altijd heel gestresst en chagerijnig binnen en normaal negeer ik dat en behandel ik hem heel aardig …

 

Lees meer van deze review

Mijn beste vriend A een ondernemer in hart en nieren had wat last van onzekerheden, onbestendige gevoelens en besloot naar een hypnotherapeut  te gaan. Na een korte zoektocht kwam hij terecht bij Esther Voetée uit Soest. De eerst keer, dat hij ging hield hij dit voor zichzelf. Toen ik hem een aantal dagen later zag vond ik hem anders dan dat ik hem dacht te kennen.

Lees meer van deze review

Het is een behoorlijke achtbaan geweest de afgelopen 3,5 maand. Na een jaar met pijn in mijn knie moest ik toch toegeven dat het gewicht me in de weg zat. Met toch een beetje sceptisch gevoel de 1e sessie gedaan want ik in hypnose gebracht worden lukt toch niet… Hah wat moet ik daar op terug komen. Direct de eerste maaltijd was het raak. Ik zat vol! Een gevoel dat ik al jaren niet heb gehad.

Lees meer van deze review

19 juli 2017 heb ik mijn intake bij je gehad en 9 augustus is mijn nieuwe leven begonnen! Zo voelt het echt. Dus ik ben bijna 1 haha. Wat een rollercoaster is het jaar geweest. Tot nu toe ben ik bijna 14 kilo kwijt. Nog niet in mijn maatje 46 maar wel trots in mijn maat 48! Kleding passen en kopen is een feestje tegenwoordig. Oranje, wit, rood noem het maar op, mijn kast is een kleurrijk geheel aan het worden.

Lees meer van deze review

Ik ben een vrouw van 47 en kwam Esther Voetée tegen in Soest en hoorde haar vertellen over de virtuele maagband en hypnose. Terwijl ik langs liep zei ik met een gekke bek tegen haar of dat ook werkt als je wil stoppen met roken. “Ja, zeker!’ zegt ze… Dat heb ik onthouden! Een jaar later maakte ik een afspraak met Esther. Ik had mij al voorgenomen eerder in die week te stoppen met roken.

Lees meer van deze review

Suzanne, traumaverwerking “Dank je wel dat ik zoveel liefde mag ontvangen”

Ik ben zooooo dankbaar dat ik jou heb leren kennen Esther! En ook dankbaar dat ik voor jouw training heb gekozen en heb doorgezet. Jij hebt mij zo ontzettend veel geleerd in al die jaren waardoor ik weet dat ik aankomende periode met veel ups en down aan kan. Dank je wel dat ik hier zoveel liefde mag ontvangen

Arnold, trauma verwerking “Ik zit weer lekker in mijn vel”

Vanuit mijn verleden kende ik Esther al en wist dat ze therapeut was
Na een lange periode van een scheiding en zakelijke teleurstellingen was ik het even kwijt, geen geloof meer in de mensheid en mijn vriendenkring werd steeds kleiner.
Na veel na te denken om hulp te zoeken, en het misschien via de huisarts te doen… waar ik wist ik dat ik daar een nummer zou zijn en een aantal consulten verder koos ik ervoor om naar Esther te gaan
Want ik wist dat Esther de tijd neemt. We zijn samen aan het werk gegaan en ze heeft mij geleerd om oud zeer een plek kunnen geven, en dat door naar mijn onderbewustzijn te gaan. Ik heb mijn emoties kunnen verwerken.
In de sessies wist ze heel goed de vinger op de zere plek te leggen.
Ik sta nu anders in het leven, omarm mensen, en het belangrijkste, ik zit weer lekker in mijn vel.
Bedankt hiervoor Esther, je bent een mooi mens.

Astrid J, eetprobleem “Ik kan weer naar mijzelf lachen in de spiegel”

Ik kan het virtuele maagband programma uit ervaring ècht iedereen aanbevelen!!!
Na 3 maanden: zit ik al op mijn streefgewicht (-10kg!);  heb ik geen honger, niet eens meer trek in “lekkers”; eet ik veel bewuster (geen borden sla, maar minder dan ik voorheen at en ben ik me bewuster van wat ik voorheen naar binnen propte); voel ik me veel zelfverzekerder; sta ik zowel letterlijk als figuurlijk lichter in het leven; en kan ik weer naar mezelf lachen als ik in de spiegel kijk, daar waar ik voorheen de spiegel ontweek!

Ben jij er klaar voor om eindelijk de juiste stappen te zetten in de eeuwige strijd tegen de kilo’s? Dan is dit dè weg! Gun het jezelf, het is het mooiste cadeau dat je jezelf kan geven.

Pieter, sportblessure “Het was een hele mooie en emotionele sessie”

Ik kwam bij Esther voor een sportblessure die steeds erger werd. Na een goed voorgesprek, heeft ze me in hypnose gebracht (dat voelt heel cool). In de hypnose zijn we teruggegaan in de tijd. Daar is gebleken dat mijn lichaam mij bewust pijn wilde doen, om me het overlijden van mijn zoon te laten voelen. Ik dacht dat ik dat al lang een plekje gegeven had, maar mijn onderbewuste dacht daar anders over. Met het teruggaan in de tijd, hebben we er voor gezorgd dat het voor mijn onderbewuste ook goed was en heb ik ook gesproken met mijn zoon, wat wel heel bijzonder is. Het was een hele mooie en emotionele sessie. Omdat Esther zo’n fijn persoon is, heb ik me ook makkelijk kunnen laten gaan in de sessie. Na de sessie merkte ik meteen resultaat, zowel bij het sporten als voor mij persoonlijk. Esther heel erg bedankt.“.

Babette, anorexia “Ik heb meer gewicht en ik merk dat ik beter in mijn vel zit”

Hiii Esther, hoe is het met jou? Met mij gaat het trouwens goed. Ik ben al veel aangekomen en ben er ook nog is heel blij mee. Dit laatste kwam een beetje onverwachts omdat ik het ook wel heel spannend vond om te doen. Maar nu ik meer gewicht heb merk ik echt dat ik veel beter in mijn vel zit en eigenlijk ook nog maar weinig last heb van Frek. Ik merk het alleen soms nog een beetje bij mijn eetgewoontes, ik blijf wel bepaalde voorkeuren hebben maar daarentegen vind ik het ook helemaal niet erg om daar dan zo nu en dan van af te stappen ook. Super erg bedankt! Jij hebt mij zo ver laten komen en mij dingen laten inzien die ik ook nog niet bewust wist.

Moeder Babette

Babette leed aan de eetstoornis anorexia
Babette gaat echt ongelofelijk goed, woont inmiddels in Amsterdam, heeft de tijd van haar leven en zit heerlijk in haar vel. 
Wij zijn jou zo dankbaar want bij jou is het roer omgegaan, is alles veranderd en het leven weer mooi en leuk geworden!

Regina, drankverslaving “Na een tijdje voelde ik mij beter, kortom het gaat goed”

Vandaag 6 maanden zonder alcohol. Het gaat prima. Ik denk zelfs regelmatig rond “borreltijd” niet meer aan een wijntje. Het ballonnetje doorprikken en mijn yes arm beweging hebben goed geholpen. Sinds 3 weken ook geen suiker meer en minder Koolhydraten. Inmiddels als bijwerking 2 kilo afgevallen. Ben veel aan het fitness oefeningen doen en loop bijna iedere dag een uur. 

In het begin had ik last van spierpijn in mijn lichaam als ik s’morgens opstond en als ik een tijdje gezeten had. Heel raar. Alsof ik nog afvalstoffen moest verwerken. Ik ben meer water gaan drinken. Na een tijdje voelde ik me beter.
Kortom het gaat goed. Bedankt lieve Esther

Yasmina, spreekangst en faalangst “Ik ben Esther onwijs dankbaar, ik had het gevoel dat ze er helemaal voor mij was”

Wauw wat is hypnose toch gaaf. Wat kan je er veel mee oplossen! Ik heb een geweldige ervaring gehad. Ik wilde graag aan mijn thema angst werken wat mij behoorlijk belemmerde. Dat is dat ik last had van een soort freeze moment wanneer ik het gevoel had dat ik beoordeeld werd. Bijvoorbeeld: ik moet een sessie doen waarbij een trainer staat om te beoordelen. Mijn lichaam stond dan stijf van spanning, mijn creativiteit werd totaal geblokt. Ik doe dan wel mijn ding maar het ging absoluut niet hoe ik het zou willen.  

Dus het probleem waar ik aan wilde werken was duidelijk. We gingen de sessie in, eerst heerlijk in hypnose, super relaxed. Ik werd geleid naar een doorgang en achter die doorgang zou ik iets zien, een voorwerp, een symbool wat mij zou helpen. Ik zou daarbij een inzicht krijgen in mijn probleem. Daar aangekomen voelde het wat onrustig. Ik begreep er niets van. wat is dit? Ik kon er niet veel wijs uit in eerste instantie, maar later kreeg ik door wat het was. Het was een donker object, een grote ronde schijf met aan de onderkant een oranje licht bol. Het voelde heel gek, tegelijkertijd ook super interessant. “Is daar familie” dacht ik. Geen idee, maar ik moet daar heen! 

Toen ik dichterbij kwam zag ik dat het een ufo was, een UFO!!! Ik stond onder dat oranje licht. Bzzz, bzzz hoe bizar ook, kraamde ik uit. Wat moet ik nou? Moet ik erin? Uiteindelijk ben ik erin gegaan. Ik wilde weg hier van de aarde. Eenmaal in de UFO was ik geen mens meer, het was een hele andere energie. Er was ook geen taal. Communiceren via energie. Alsof ik thuiskwam in een liefdevolle omgeving. Het voelde alsof ik onder stroom stond. Zoveel sensatie, heel mijn lichaam was in beweging, alsof ik aan het transformeren was naar een andere setting. Mijn handen gingen over heel mijn lichaam om maar te voelen wat er gebeurde, heel raar. Ongelooflijk veel emoties kwam los, het stroomde en stroomde, maar het voelde eigenlijk wel goed. Ik kreeg het gevoel dat er zoveel meer is dan alleen het aardse. Zo groot, zoveel liefde, niet zoals ik die hier ken, het ging veel verder dan dat. Omdat daar geen taal was kon ik ook niet onder woorden brengen tijdens de sessie wat ik precies ervaarde. Ik ging hoger en hoger. Daar was ook geen angst! Daar was alleen maar die liefde! Ik wilde eigenlijk niet terug, ik wilde blijven. 

Uiteindelijk werd ik verder begeleid en er werd gesuggereerd dat ik mij helemaal met die liefde kon opvullen. Die liefde zou mij verder helpen. Weer terug en door de doorgang. Het kostte mij ongelooflijk veel energie, ik was doodmoe. Ik kon op dat moment nog even niet de vinger er op leggen wat het mij te vertellen had maar het voelde heel goed.

Ik ging naar huis. Esther begeleidde mij heel liefdevol en ik mocht haar altijd bellen als dat nodig was.

S’avonds in bed, het was donker, ik werd onrustig. “Wat gebeurt er nu dan”, dacht ik. Mijn lichaam werd als het ware opgedeeld in hele kleine blokjes. Het proces ging dus nog even verder. Je kent het wel van die computercodes, een soort van programmering. Dit gebeurde ook met mijn lichaam. tjoep tjoep, ging het maar, een mega sensatie door heel mijn lijf. Het was net alsof mijn hele lichaam gedecodeerd werd. Dit ging 2 uur door. Ik zei tegen mezelf, “blijf maar rustig, dit moet gebeuren”. Toen het gebeurd was, ben ik maar even een kopje thee gaan drinken. Wauw! wat een ervaring.

De volgende dag, ging ik weer naar training en de trainer vroeg aan mij hoe het nu was. Ik zei dat ik iets aparts had meegemaakt en dat ik het zo wel even zou vertellen. Eenmaal in de groep, vroeg de trainer of er iemand een ervaring wilde delen. Nu komt het…. Ik stond op, ging voor de groep staan, de 2 trainers stonden erbij en ik ging triomfantelijk mijn verhaal vertellen. DIT ZOU IK EERDER NOOIT GEDURFD HEBBEN. Hoe cool is dat!!!! Ik heb iets opgelost! Ik stond volledig in mijn kracht, in die liefde. Ik kreeg zelfs applaus voor mijn verhaal. 

Zo zie je soms is het niet eens duidelijk wat de bedoeling van de sessie is. Maar jouw onderbewuste weet heel goed wat er gebeuren moet. Nu weet ik dat waar jij je mee verbindt, jouw creatie is. Verbind ik mij met die angst of met die liefde. 

Ik werd ook bevestigd in het feit dat er zoveel meer is dan alleen de aarde. Dat wij heel veel aspecten met ons meedragen vanuit het Universum.

Ik ben Esther onwijs dankbaar, ik had het gevoel dat ze er helemaal voor mij was, ik voelde mij veilig. En yes ik kan gewoon voor de groep staan in liefde!

 

Enkele opmerkingen na een Illuminationsessie

“Ik voel mij zo bevrijd. Eigenlijk zou iedereen dit moeten doen”

“Is het echt zo dat ik nu zo door het leven kan, ik voel mij zo licht en ik voel zoveel kracht”

“Wow, dank je wel, dank je wel, dank je wel!”

“Wat een bijzondere, intensieve reis, Ik voel mij zo anders”

“Ik voel zoveel ruimte in mijzelf”

“Ik voel zin, ja ik heb weer zin in het leven”

“Yes, ik ga en kan het nu anders doen”

“Dat waar ik voor kwam, is nu zo ver weg, ik kan er niet meer bij, huh?”

‘Pfffff, ik ben zo opgelucht”

“Dat lege gevoel in mijn buik is weg, nu voelt het warm, ik wil dit niet meer opvullen”

“Wat bijzonder te voelen, dat ik zoveel emoties had weggestopt en wat fijn dat ik het heb los kunnen laten”

‘Wat bizar dit, ik voel nu zoveel verbinding met mijzelf en mijn lichaam” 

“When you transform your deepest problem, your pain and suffering, you will create more space in yourself and you will become more powerful the ever”

“Taking responsibility for yourself is reclaiming the power that is really yours”

“Accept, relax and let go!”

“Our thoughts, belief, emotion and words create our reality””

“Gratitude and trust leads to true wealth”

“Negatives situations can be transformed into incredible positive energies”

Waarom dit transformatie traject?

Omdat dit dé weg is naar...

 Verslaving vrij
 Eetstoornis vrij
Je weer blij voelen
Positief in het leven staan
Liefde voelen
De kracht in jezelf
Genieten

 Een waardevol leven
 Ontdekken wie je werkelijk bent
Een liefdevolle relatie
Emotioneel vrij
Innerlijk rust
Vertrouwen
Leven!

Esther Voetée Therapie en Coaching | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Website ontwikkeld door Interly