Reviews

Elise

Esther is een lieve, betrokken, down-to-earth coach die zelf ook veel heeft meegemaakt waardoor ze je begrijpt. Niet alleen heeft Esther mij geholpen om rookvrij te zijn, ze hielp me ook met een donker stukje in mij loslaten en meer zelfliefde te ervaren waardoor ik veel beter in mijn vel zit en sterker in mijn schoenen sta. Ik zou iedereen haar aanbevelen!

Pieter

Wellicht leuk om te weten. Vandaag precies een jaar rond rookvrij. Da’s dus gelukt met behulp van de hypno. Bedankt nog.

Sophie

Na de sessie bij Esther reed ik naar huis en kwam ik in de file. Anders zou ik roken, nu nam ik een appel. Toen ik thuis kwam ging het zo verbazingwekkend goed. Er zijn momenten dat ik anders zou roken die dan even door mij heen gaan, maar die zijn heel snel weer weg. Ik ben een blije niet roker. Ik let ook goed op mijn voeding.

Nanette

Als ik Esther niet had leren kennen, was nooit de knop omgegaan! Van XXL naar een L (en soms zelfs M), 24kg minder mee te sjouwen! Van een lichaam wat nog maar moeizaam mee wilde, naar het volbrengen van een obstacle run. Dolgelukkig! Het is elke euro waard geweest!

 

Coby

10 mei 2019 woog ik 71,7 kg en nu 15 december 63,2, er is dus ruim 8 kg af. Er moet nog één kg af, meer niet want ik krijg een heel mager gezicht. Dat is niet mooi en maakt oud. Alles is nu in balans en ik ben heel tevreden over het resultaat. Lieve groetjes

Henk

Na de sessie bij Esther gaat het stoppen met roken eigenlijk heel goed. Ik herken de situaties waarin ik zou roken maar doe en wil het niet. Ik ervaar helemaal geen zware momenten. Het werkt heel positief. Niet alleen ik, maar ook mensen om mij heen zijn zo blij dat ik niet meer rook. Ik ben je heel dankbaar dat je mij geholpen hebt

 

Wil jij vrijblijvend een kennismakingsgesprek plannen?

Wil jij weten hoe ik je kan helpen om jouw probleem te transformeren, neem gerust contact met mij.

Ja, ik wil kennismaken!


Mijn verhaal

Mijn eigen ervaring met anorexia, boulimia, angsten, hypno-en energetische therapie.

Klik hier voor het hele verhaal


Wil je samen aan de slag?

Wil je graag een sessie boeken, bekijk dan mijn tarieven voor de verschillende trajecten en sessies.

Bekijk tarieven

Elle

In een half jaar tijd ben ik 40 kilo afgevallen. Dit met dank aan Esther en het virtuele maagband transformatie traject.
Wat een resultaat en verandering in mijn leven. Heel bijzonder om te ervaren je onderbewuste zo’n invloed heeft op je zijn.
ik ben er nog niet, weet wel zeker dat ik mijn streefgewicht ga behalen.

Als je echt iets wil veranderen… zeker naar Esther gaan.

Astrid D

Ik ben geholpen door Esther om mijn gewicht aan te pakken. Velen dingen geprobeerd maar weinig resultaat. Ben ondertussen 12 kilo kwijt zonder honger te hebben. Ze is erg geduldig, luisterde naar wat jou dwars zit. Ik wist niet zeker of dit nu voor mij is, maar werkelijk het werkt. Dank je wel voor de goede begeleiding.

Natascha

Vandaag 4 maanden niet gerookt dankzij Esther Voetée en de hypnotherapie die ze me gaf. Ik heb zoveel energie gekregen en vooral lucht en vrijheid en geen stress meer.
Dank je wel en ik hoop dat je nog veel dames en heren van het roken mag en kan afhelpen 

Willem

Jij als therapeut bent zo relaxt. Jij werkt uit je hart. Je hebt mij zoveel laten inzien. In de hypnose sessie heb ik het boek kunnen sluiten betreft mijn ouders (die waren niet zo heel lief). Ik heb afscheid genomen van het oude, mijn ouders, en het leven toen, en ben verder gegaan met surrogaat ouders en kwam op een nieuw spoor. Bijzonder was dat om te ervaren. Na de sessie ben ik meer in mijzelf gaan geloven. Ik ben sterker en verstop mij niet meer.”

Claudia

Esther heeft mij geholpen mijn eetprobleem aan te pakken en een nieuwe weg in te slaan! Inmiddels ben ik 9 kilo lichter en ben ik vooral dankbaar dat dit is gelukt zonder ook maar een dag honger te lijden. Dat heb ik in 30 jaar tijd nog nooit mee gemaakt. Esther is een zeer kundige, betrokken en fijne therapeut. Ik raad iedereen, die een levensstijlverandering wil aan gaan, voor een traject bij Esther Voetee te kiezen.

Nelleke

Begin augustus 2016 heb ik de virtuele maagband bij Esther laten zetten, omdat ik mijzelf zo zwaar vond en zo ongelukkig in mijn vel zat. Esther begeleidde mij heel goed en liet mij inzien, dat gebeurtenissen die ik dacht verwerkt te hebben, toch nog een grote rol speelden. Ik ben nu 10 kilo lichter. Maar het fijnste is dat ik mij geestelijk en lichamelijk veel sterker voel. Ik geniet nu weer van het leven en ook weer van eten.  Nooit gedacht dat het zo goed zou werken!

Ik liep al een jaar of 30 met rond met angstgevoelens en verdriet omdat ik bang was om dingen niet goed te doen, bang om afgekeurd en afgewezen te worden. Dit kwam geregeld naar boven. Deze gevoelens en gedachten waren  vaak zó sterk, dat ze mijn acties en uitingen sterk beïnvloedden zoals dingen uitstellen. Het bracht mij telkens van de regen in de drup! Hier wilde ik zó graag vanaf!!

Lees meer van deze review

Na de sessies bij jou merk ik positieve veranderingen zonder dat ik er bij na hoef te denken. De afgelopen dagen is er veel in beweging. Ik kan niet anders dan mijn eigen mening volgen! Vandaag was er een monteur voor onderhoud op mijn werk en die komt altijd heel gestresst en chagerijnig binnen en normaal negeer ik dat en behandel ik hem heel aardig …

Lees meer van deze review

Mijn beste vriend A een ondernemer in hart en nieren had wat last van onzekerheden, onbestendige gevoelens en besloot naar een hypnotherapeut  te gaan. Na een korte zoektocht kwam hij terecht bij Esther Voetée uit Soest. De eerst keer, dat hij ging hield hij dit voor zichzelf. Toen ik hem een aantal dagen later zag vond ik hem anders dan dat ik hem dacht te kennen.

Lees meer van deze review

Het is een behoorlijke achtbaan geweest de afgelopen 3,5 maand. Na een jaar met pijn in mijn knie moest ik toch toegeven dat het gewicht me in de weg zat. Met toch een beetje sceptisch gevoel de 1e sessie gedaan want ik in hypnose gebracht worden lukt toch niet… Hah wat moet ik daar op terug komen. Direct de eerste maaltijd was het raak. Ik zat vol! Een gevoel dat ik al jaren niet heb gehad.

Lees meer van deze review

19 juli 2017 heb ik mijn intake bij je gehad en 9 augustus is mijn nieuwe leven begonnen! Zo voelt het echt. Dus ik ben bijna 1 haha. Wat een rollercoaster is het jaar geweest. Tot nu toe ben ik bijna 14 kilo kwijt. Nog niet in mijn maatje 46 maar wel trots in mijn maat 48! Kleding passen en kopen is een feestje tegenwoordig. Oranje, wit, rood noem het maar op, mijn kast is een kleurrijk geheel aan het worden.

Lees meer van deze review

Ik ben een vrouw van 47 en kwam Esther Voetée tegen in Soest en hoorde haar vertellen over de virtuele maagband en hypnose. Terwijl ik langs liep zei ik met een gekke bek tegen haar of dat ook werkt als je wil stoppen met roken. “Ja, zeker!’ zegt ze… Dat heb ik onthouden! Een jaar later maakte ik een afspraak met Esther. Ik had mij al voorgenomen eerder in die week te stoppen met roken.

Lees meer van deze review

Astrid J.

Ik kan het virtuele maagband programma uit ervaring ècht iedereen aanbevelen!!!
Na 3 maanden: zit ik al op mijn streefgewicht (-10kg!);  heb ik geen honger, niet eens meer trek in “lekkers”; eet ik veel bewuster (geen borden sla, maar minder dan ik voorheen at en ben ik me bewuster van wat ik voorheen naar binnen propte); voel ik me veel zelfverzekerder; sta ik zowel letterlijk als figuurlijk lichter in het leven; en kan ik weer naar mezelf lachen als ik in de spiegel kijk, daar waar ik voorheen de spiegel ontweek!

Ben jij er klaar voor om eindelijk de juiste stappen te zetten in de eeuwige strijd tegen de kilo’s? Dan is dit dè weg! Gun het jezelf, het is het mooiste cadeau dat je jezelf kan geven.

Pieter

Ik kwam bij Esther voor een sportblessure die steeds erger werd. Na een goed voorgesprek, heeft ze me in hypnose gebracht (dat voelt heel cool). In de hypnose zijn we teruggegaan in de tijd. Daar is gebleken dat mijn lichaam mij bewust pijn wilde doen, om me het overlijden van mijn zoon te laten voelen. Ik dacht dat ik dat al lang een plekje gegeven had, maar mijn onderbewuste dacht daar anders over. Met het teruggaan in de tijd, hebben we er voor gezorgd dat het voor mijn onderbewuste ook goed was en heb ik ook gesproken met mijn zoon, wat wel heel bijzonder is. Het was een hele mooie en emotionele sessie. Omdat Esther zo’n fijn persoon is, heb ik me ook makkelijk kunnen laten gaan in de sessie. Na de sessie merkte ik meteen resultaat, zowel bij het sporten als voor mij persoonlijk. Esther heel erg bedankt.“.

Babette

Hiii Esther, hoe is het met jou? Met mij gaat het trouwens goed. Ik ben al veel aangekomen en ben er ook nog is heel blij mee. Dit laatste kwam een beetje onverwachts omdat ik het ook wel heel spannend vond om te doen. Maar nu ik meer gewicht heb merk ik echt dat ik veel beter in mijn vel zit en eigenlijk ook nog maar weinig last heb van Frek. Ik merk het alleen soms nog een beetje bij mijn eetgewoontes, ik blijf wel bepaalde voorkeuren hebben maar daarentegen vind ik het ook helemaal niet erg om daar dan zo nu en dan van af te stappen ook. Super erg bedankt! Jij hebt mij zo ver laten komen en mij dingen laten inzien die ik ook nog niet bewust wist.

Enkele opmerkingen na een Illuminationsessie

“Ik voel mij zo bevrijd. Eigenlijk zou iedereen dit moeten doen”

“Is het echt zo dat ik nu zo door het leven kan, ik voel mij zo licht en ik voel zoveel kracht”

“Wow, dank je wel, dank je wel, dank je wel!”

“Wat een bijzondere, intensieve reis, Ik voel mij zo anders”

“Ik voel zoveel ruimte in mijzelf”

“Ik voel zin, ja ik heb weer zin in het leven”

“Yes, ik ga en kan het nu anders doen”

“Dat waar ik voor kwam, is nu zo ver weg, ik kan er niet meer bij, huh?”

‘Pfffff, ik ben zo opgelucht”

“Dat lege gevoel in mijn buik is weg, nu voelt het warm, ik wil dit niet meer opvullen”

“When you transform your deepest problem, your pain and suffering, you will create more space in yourself and you will become more powerful the ever”

“Taking responsibility for yourself is reclaiming the power that is really yours”

“Accept, relax and let go!”

“Our thoughts, belief, emotion and words create our reality””

“Gratitude and trust leads to true wealth”

“Negatives situations can be transformed into incredible positive energies”

Wil jij:

Je vrij breken uit je probleem
Je verslaving achter je laten
Je weer blij voelen
Positief in het leven staan
Liefde voelen stromen
De kracht in jezelf weer voelen
Weer kunnen genieten
Ontdekken wie je werkelijk bent
Je missie leven
Liefdevolle relaties hebben
Emotioneel vrij zijn
Innerlijk rust
Energiek en opgewekt opstaan
Tevredenheid voelen
Leven!

Esther Voetée Therapie en Coaching | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Website ontwikkeld door Interly