Reviews

Elise

Esther is een lieve, betrokken, down-to-earth coach die zelf ook veel heeft meegemaakt waardoor ze je begrijpt. Niet alleen heeft Esther mij geholpen om rookvrij te zijn, ze hielp me ook met een donker stukje in mij loslaten en meer zelfliefde te ervaren waardoor ik veel beter in mijn vel zit en sterker in mijn schoenen sta. Ik zou iedereen haar aanbevelen!

Pieter

Wellicht leuk om te weten. Vandaag precies een jaar rond rookvrij. Da’s dus gelukt met behulp van de hypno. Bedankt nog.

Sophie

Na de sessie bij Esther reed ik naar huis en kwam ik in de file. Anders zou ik roken, nu nam ik een appel. Toen ik thuis kwam ging het zo verbazingwekkend goed. Er zijn momenten dat ik anders zou roken die dan even door mij heen gaan, maar die zijn heel snel weer weg. Ik ben een blije niet roker. Ik let ook goed op mijn voeding.

Nanette

Als ik Esther niet had leren kennen, was nooit de knop omgegaan! Van XXL naar een L (en soms zelfs M), 24kg minder mee te sjouwen! Van een lichaam wat nog maar moeizaam mee wilde, naar het volbrengen van een obstacle run. Dolgelukkig! Het is elke euro waard geweest!

 

Coby

10 mei 2019 woog ik 71,7 kg en nu 15 december 63,2, er is dus ruim 8 kg af. Er moet nog één kg af, meer niet want ik krijg een heel mager gezicht. Dat is niet mooi en maakt oud. Alles is nu in balans en ik ben heel tevreden over het resultaat. Lieve groetjes

Henk

Na de sessie bij Esther gaat het stoppen met roken eigenlijk heel goed. Ik herken de situaties waarin ik zou roken maar doe en wil het niet. Ik ervaar helemaal geen zware momenten. Het werkt heel positief. Niet alleen ik, maar ook mensen om mij heen zijn zo blij dat ik niet meer rook. Ik ben je heel dankbaar dat je mij geholpen hebt

 

Wil jij vrijblijvend een kennismakingsgesprek plannen?

Wil jij weten hoe ik je kan helpen om jouw probleem te transformeren, neem gerust contact met mij.

Ja, ik wil kennismaken!


Mijn verhaal

Mijn eigen ervaring met anorexia, boulimia, angsten, hypno-en energetische therapie.

Klik hier voor het hele verhaal


Wil je samen aan de slag?

Wil je graag een sessie boeken, bekijk dan mijn tarieven voor de verschillende trajecten en sessies.

Bekijk tarieven

Elle

In een half jaar tijd ben ik 40 kilo afgevallen. Dit met dank aan Esther en het virtuele maagband transformatie traject.
Wat een resultaat en verandering in mijn leven. Heel bijzonder om te ervaren je onderbewuste zo’n invloed heeft op je zijn.
ik ben er nog niet, weet wel zeker dat ik mijn streefgewicht ga behalen.

Als je echt iets wil veranderen… zeker naar Esther gaan.

Astrid D

Ik ben geholpen door Esther om mijn gewicht aan te pakken. Velen dingen geprobeerd maar weinig resultaat. Ben ondertussen 12 kilo kwijt zonder honger te hebben. Ze is erg geduldig, luisterde naar wat jou dwars zit. Ik wist niet zeker of dit nu voor mij is, maar werkelijk het werkt. Dank je wel voor de goede begeleiding.

Natascha

Vandaag 4 maanden niet gerookt dankzij Esther Voetée en de hypnotherapie die ze me gaf. Ik heb zoveel energie gekregen en vooral lucht en vrijheid en geen stress meer.
Dank je wel en ik hoop dat je nog veel dames en heren van het roken mag en kan afhelpen 

Willem

Jij als therapeut bent zo relaxt. Jij werkt uit je hart. Je hebt mij zoveel laten inzien. In de hypnose sessie heb ik het boek kunnen sluiten betreft mijn ouders (die waren niet zo heel lief). Ik heb afscheid genomen van het oude, mijn ouders, en het leven toen, en ben verder gegaan met surrogaat ouders en kwam op een nieuw spoor. Bijzonder was dat om te ervaren. Na de sessie ben ik meer in mijzelf gaan geloven. Ik ben sterker en verstop mij niet meer.”

Claudia

Esther heeft mij geholpen mijn eetprobleem aan te pakken en een nieuwe weg in te slaan! Inmiddels ben ik 9 kilo lichter en ben ik vooral dankbaar dat dit is gelukt zonder ook maar een dag honger te lijden. Dat heb ik in 30 jaar tijd nog nooit mee gemaakt. Esther is een zeer kundige, betrokken en fijne therapeut. Ik raad iedereen, die een levensstijlverandering wil aan gaan, voor een traject bij Esther Voetee te kiezen.

Nelleke

Begin augustus 2016 heb ik de virtuele maagband bij Esther laten zetten, omdat ik mijzelf zo zwaar vond en zo ongelukkig in mijn vel zat. Esther begeleidde mij heel goed en liet mij inzien, dat gebeurtenissen die ik dacht verwerkt te hebben, toch nog een grote rol speelden. Ik ben nu 10 kilo lichter. Maar het fijnste is dat ik mij geestelijk en lichamelijk veel sterker voel. Ik geniet nu weer van het leven en ook weer van eten.  Nooit gedacht dat het zo goed zou werken!

Ik liep al een jaar of 30 met rond met angstgevoelens en verdriet omdat ik bang was om dingen niet goed te doen, bang om afgekeurd en afgewezen te worden. Dit kwam geregeld naar boven. Deze gevoelens en gedachten waren  vaak zó sterk, dat ze mijn acties en uitingen sterk beïnvloedden zoals dingen uitstellen. Het bracht mij telkens van de regen in de drup! Hier wilde ik zó graag vanaf!!

Lees meer van deze review

Na de sessies bij jou merk ik positieve veranderingen zonder dat ik er bij na hoef te denken. De afgelopen dagen is er veel in beweging. Ik kan niet anders dan mijn eigen mening volgen! Vandaag was er een monteur voor onderhoud op mijn werk en die komt altijd heel gestresst en chagerijnig binnen en normaal negeer ik dat en behandel ik hem heel aardig …

Lees meer van deze review

Mijn beste vriend A een ondernemer in hart en nieren had wat last van onzekerheden, onbestendige gevoelens en besloot naar een hypnotherapeut  te gaan. Na een korte zoektocht kwam hij terecht bij Esther Voetée uit Soest. De eerst keer, dat hij ging hield hij dit voor zichzelf. Toen ik hem een aantal dagen later zag vond ik hem anders dan dat ik hem dacht te kennen.

Lees meer van deze review

Het is een behoorlijke achtbaan geweest de afgelopen 3,5 maand. Na een jaar met pijn in mijn knie moest ik toch toegeven dat het gewicht me in de weg zat. Met toch een beetje sceptisch gevoel de 1e sessie gedaan want ik in hypnose gebracht worden lukt toch niet… Hah wat moet ik daar op terug komen. Direct de eerste maaltijd was het raak. Ik zat vol! Een gevoel dat ik al jaren niet heb gehad.

Lees meer van deze review

19 juli 2017 heb ik mijn intake bij je gehad en 9 augustus is mijn nieuwe leven begonnen! Zo voelt het echt. Dus ik ben bijna 1 haha. Wat een rollercoaster is het jaar geweest. Tot nu toe ben ik bijna 14 kilo kwijt. Nog niet in mijn maatje 46 maar wel trots in mijn maat 48! Kleding passen en kopen is een feestje tegenwoordig. Oranje, wit, rood noem het maar op, mijn kast is een kleurrijk geheel aan het worden.

Lees meer van deze review

Ik ben een vrouw van 47 en kwam Esther Voetée tegen in Soest en hoorde haar vertellen over de virtuele maagband en hypnose. Terwijl ik langs liep zei ik met een gekke bek tegen haar of dat ook werkt als je wil stoppen met roken. “Ja, zeker!’ zegt ze… Dat heb ik onthouden! Een jaar later maakte ik een afspraak met Esther. Ik had mij al voorgenomen eerder in die week te stoppen met roken.

Lees meer van deze review

Astrid J.

Ik kan het virtuele maagband programma uit ervaring ècht iedereen aanbevelen!!!
Na 3 maanden: zit ik al op mijn streefgewicht (-10kg!);  heb ik geen honger, niet eens meer trek in “lekkers”; eet ik veel bewuster (geen borden sla, maar minder dan ik voorheen at en ben ik me bewuster van wat ik voorheen naar binnen propte); voel ik me veel zelfverzekerder; sta ik zowel letterlijk als figuurlijk lichter in het leven; en kan ik weer naar mezelf lachen als ik in de spiegel kijk, daar waar ik voorheen de spiegel ontweek!

Ben jij er klaar voor om eindelijk de juiste stappen te zetten in de eeuwige strijd tegen de kilo’s? Dan is dit dè weg! Gun het jezelf, het is het mooiste cadeau dat je jezelf kan geven.

Pieter

Ik kwam bij Esther voor een sportblessure die steeds erger werd. Na een goed voorgesprek, heeft ze me in hypnose gebracht (dat voelt heel cool). In de hypnose zijn we teruggegaan in de tijd. Daar is gebleken dat mijn lichaam mij bewust pijn wilde doen, om me het overlijden van mijn zoon te laten voelen. Ik dacht dat ik dat al lang een plekje gegeven had, maar mijn onderbewuste dacht daar anders over. Met het teruggaan in de tijd, hebben we er voor gezorgd dat het voor mijn onderbewuste ook goed was en heb ik ook gesproken met mijn zoon, wat wel heel bijzonder is. Het was een hele mooie en emotionele sessie. Omdat Esther zo’n fijn persoon is, heb ik me ook makkelijk kunnen laten gaan in de sessie. Na de sessie merkte ik meteen resultaat, zowel bij het sporten als voor mij persoonlijk. Esther heel erg bedankt.“.

Babette

Hiii Esther, hoe is het met jou? Met mij gaat het trouwens goed. Ik ben al veel aangekomen en ben er ook nog is heel blij mee. Dit laatste kwam een beetje onverwachts omdat ik het ook wel heel spannend vond om te doen. Maar nu ik meer gewicht heb merk ik echt dat ik veel beter in mijn vel zit en eigenlijk ook nog maar weinig last heb van Frek. Ik merk het alleen soms nog een beetje bij mijn eetgewoontes, ik blijf wel bepaalde voorkeuren hebben maar daarentegen vind ik het ook helemaal niet erg om daar dan zo nu en dan van af te stappen ook. Super erg bedankt! Jij hebt mij zo ver laten komen en mij dingen laten inzien die ik ook nog niet bewust wist.

Moeder Babette

Babette leed aan de eetstoornis anorexia
Babette gaat echt ongelofelijk goed, woont inmiddels in Amsterdam, heeft de tijd van haar leven en zit heerlijk in haar vel. 
Wij zijn jou zo dankbaar want bij jou is het roer omgegaan, is alles veranderd en het leven weer mooi en leuk geworden!

Regina 

Drankverslaving

Vandaag 6 maanden zonder alcohol. Het gaat prima. Ik denk zelfs regelmatig rond “borreltijd” niet meer aan een wijntje. Het ballonnetje doorprikken en mijn yes arm beweging hebben goed geholpen. Sinds 3 weken ook geen suiker meer en minder Koolhydraten. Inmiddels als bijwerking 2 kilo afgevallen. Ben veel aan het fitness oefeningen doen en loop bijna iedere dag een uur. 

In het begin had ik last van spierpijn in mijn lichaam als ik s’morgens opstond en als ik een tijdje gezeten had. Heel raar. Alsof ik nog afvalstoffen moest verwerken. Ik ben meer water gaan drinken. Na een tijdje voelde ik me beter.
Kortom het gaat goed. Bedankt lieve Esther

Yasmina

Wauw wat is hypnose toch gaaf. Wat kan je er veel mee oplossen! Ik heb een geweldige ervaring gehad. Ik wilde graag aan mijn thema angst werken wat mij behoorlijk belemmerde. Dat is dat ik last had van een soort freeze moment wanneer ik het gevoel had dat ik beoordeeld werd. Bijvoorbeeld: ik moet een sessie doen waarbij een trainer staat om te beoordelen. Mijn lichaam stond dan stijf van spanning, mijn creativiteit werd totaal geblokt. Ik doe dan wel mijn ding maar het ging absoluut niet hoe ik het zou willen.  

Dus het probleem waar ik aan wilde werken was duidelijk. We gingen de sessie in, eerst heerlijk in hypnose, super relaxed. Ik werd geleid naar een doorgang en achter die doorgang zou ik iets zien, een voorwerp, een symbool wat mij zou helpen. Ik zou daarbij een inzicht krijgen in mijn probleem. Daar aangekomen voelde het wat onrustig. Ik begreep er niets van. wat is dit? Ik kon er niet veel wijs uit in eerste instantie, maar later kreeg ik door wat het was. Het was een donker object, een grote ronde schijf met aan de onderkant een oranje licht bol. Het voelde heel gek, tegelijkertijd ook super interessant. “Is daar familie” dacht ik. Geen idee, maar ik moet daar heen! 

Toen ik dichterbij kwam zag ik dat het een ufo was, een UFO!!! Ik stond onder dat oranje licht. Bzzz, bzzz hoe bizar ook, kraamde ik uit. Wat moet ik nou? Moet ik erin? Uiteindelijk ben ik erin gegaan. Ik wilde weg hier van de aarde. Eenmaal in de UFO was ik geen mens meer, het was een hele andere energie. Er was ook geen taal. Communiceren via energie. Alsof ik thuiskwam in een liefdevolle omgeving. Het voelde alsof ik onder stroom stond. Zoveel sensatie, heel mijn lichaam was in beweging, alsof ik aan het transformeren was naar een andere setting. Mijn handen gingen over heel mijn lichaam om maar te voelen wat er gebeurde, heel raar. Ongelooflijk veel emoties kwam los, het stroomde en stroomde, maar het voelde eigenlijk wel goed. Ik kreeg het gevoel dat er zoveel meer is dan alleen het aardse. Zo groot, zoveel liefde, niet zoals ik die hier ken, het ging veel verder dan dat. Omdat daar geen taal was kon ik ook niet onder woorden brengen tijdens de sessie wat ik precies ervaarde. Ik ging hoger en hoger. Daar was ook geen angst! Daar was alleen maar die liefde! Ik wilde eigenlijk niet terug, ik wilde blijven. 

Uiteindelijk werd ik verder begeleid en er werd gesuggereerd dat ik mij helemaal met die liefde kon opvullen. Die liefde zou mij verder helpen. Weer terug en door de doorgang. Het kostte mij ongelooflijk veel energie, ik was doodmoe. Ik kon op dat moment nog even niet de vinger er op leggen wat het mij te vertellen had maar het voelde heel goed.

Ik ging naar huis. Esther begeleidde mij heel liefdevol en ik mocht haar altijd bellen als dat nodig was.

S’avonds in bed, het was donker, ik werd onrustig. “Wat gebeurt er nu dan”, dacht ik. Mijn lichaam werd als het ware opgedeeld in hele kleine blokjes. Het proces ging dus nog even verder. Je kent het wel van die computercodes, een soort van programmering. Dit gebeurde ook met mijn lichaam. tjoep tjoep, ging het maar, een mega sensatie door heel mijn lijf. Het was net alsof mijn hele lichaam gedecodeerd werd. Dit ging 2 uur door. Ik zei tegen mezelf, “blijf maar rustig, dit moet gebeuren”. Toen het gebeurd was, ben ik maar even een kopje thee gaan drinken. Wauw! wat een ervaring.

De volgende dag, ging ik weer naar training en de trainer vroeg aan mij hoe het nu was. Ik zei dat ik iets aparts had meegemaakt en dat ik het zo wel even zou vertellen. Eenmaal in de groep, vroeg de trainer of er iemand een ervaring wilde delen. Nu komt het…. Ik stond op, ging voor de groep staan, de 2 trainers stonden erbij en ik ging triomfantelijk mijn verhaal vertellen. DIT ZOU IK EERDER NOOIT GEDURFD HEBBEN. Hoe cool is dat!!!! Ik heb iets opgelost! Ik stond volledig in mijn kracht, in die liefde. Ik kreeg zelfs applaus voor mijn verhaal. 

Zo zie je soms is het niet eens duidelijk wat de bedoeling van de sessie is. Maar jouw onderbewuste weet heel goed wat er gebeuren moet. Nu weet ik dat waar jij je mee verbindt, jouw creatie is. Verbind ik mij met die angst of met die liefde. 

Ik werd ook bevestigd in het feit dat er zoveel meer is dan alleen de aarde. Dat wij heel veel aspecten met ons meedragen vanuit het Universum.

Ik ben Esther onwijs dankbaar, ik had het gevoel dat ze er helemaal voor mij was, ik voelde mij veilig. En yes ik kan gewoon voor de groep staan in liefde!

 

Enkele opmerkingen na een Illuminationsessie

“Ik voel mij zo bevrijd. Eigenlijk zou iedereen dit moeten doen”

“Is het echt zo dat ik nu zo door het leven kan, ik voel mij zo licht en ik voel zoveel kracht”

“Wow, dank je wel, dank je wel, dank je wel!”

“Wat een bijzondere, intensieve reis, Ik voel mij zo anders”

“Ik voel zoveel ruimte in mijzelf”

“Ik voel zin, ja ik heb weer zin in het leven”

“Yes, ik ga en kan het nu anders doen”

“Dat waar ik voor kwam, is nu zo ver weg, ik kan er niet meer bij, huh?”

‘Pfffff, ik ben zo opgelucht”

“Dat lege gevoel in mijn buik is weg, nu voelt het warm, ik wil dit niet meer opvullen”

“When you transform your deepest problem, your pain and suffering, you will create more space in yourself and you will become more powerful the ever”

“Taking responsibility for yourself is reclaiming the power that is really yours”

“Accept, relax and let go!”

“Our thoughts, belief, emotion and words create our reality””

“Gratitude and trust leads to true wealth”

“Negatives situations can be transformed into incredible positive energies”

Wil jij:

Je vrij breken uit je probleem
Je verslaving achter je laten
Je weer blij voelen
Positief in het leven staan
Liefde voelen stromen
De kracht in jezelf weer voelen
Weer kunnen genieten
Ontdekken wie je werkelijk bent
Je missie leven
Liefdevolle relaties hebben
Emotioneel vrij zijn
Innerlijk rust
Energiek en opgewekt opstaan
Tevredenheid voelen
Leven!

Esther Voetée Therapie en Coaching | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Website ontwikkeld door Interly