Regressie 

betekent letterlijk teruggaan

Regressie therapie is een vorm van psychotherapie. Bij deze methode ga je terug in de tijd, naar het moment waarop je klachten, pijn of gedrag zijn ontstaan. Op welk moment is bijvoorbeeld die angst ontstaan waardoor je gevoelens van stress ervaart of waardoor de verslaving is gecreëerd.

In diepe ontspanning gaan we met aandacht terug in de tijd. We kunnen terecht komen in verschillende fases in je leven tot nog voor je conceptie. In een aantal gevallen, gaan we verder terug, naar een vorig leven. Je zult bij het trauma uitkomen die de drijfveer zijn van je patronen en vastgeroeste overtuigingen waarna je deze kan gaan begrijpen, doorleven en kan los laten. Daardoor ben je beter in staat om andere en betere keuzes te maken.

Innerlijk kind-therapie

Dit is een vorm van regressie therapie, waarbij we teruggaan naar verschillende leeftijden in je jeugd. Misschien heb je traumatische ervaringen gehad als kind, of ben je niet gehoord, begrepen of gezien. Hierdoor is het kind in jou onbewust gaan werken met overlevingsmechanismen, waar je uiteindelijk in je huidige leven last van kunt hebben. Door de oorzaak daarvan te vinden, kan je het trauma verwerken, de diepere emotionele gevoelslagen loslaten en positief gedrag aanleren.

Innerlijk kind-therapie wordt ook wel gebruikt in combinatie met gestalt-therapie. Ik vraag je dan om in een overleefdeel, innerlijk-kind deel te stappen of in iemand waar je een issue mee hebt. Door het inzicht en het begrip kun je tot vergeving komen waardoor je jezelf bevrijd. 

Voor-ouderheling 

In het proces van transformeren zal er in veel gevallen ook aandacht gegeven worden aan jouw voor-ouderlijn. Jouw angsten, pijn, verdriet, oude patronen of diepgewortelde overtuigingen hebben vaak een oorsprong in de familielijn. We erven niet alleen DNA van onze voorouders maar ook herinneringen die in het celgeheugen opgeslagen liggen. Trauma kan zeven generaties worden doorgegeven. Van oma naar dochter naar kleinkind. Het kan dus zijn dat je onbewust emoties bent gaan over nemen van je moeder of dat je de ervaring uit de oorlog van opa met je meedraagt, die daar toen niet over mocht spreken. Het inzicht en het doorwerken van deze imprints geeft innerlijke rust en emotionele vrijheid. 

Wil je je probleem bij de kern aanpakken?  Neem dan contact op! Of klik hieronder.

Ja, ik wil een afspraak maken

 

Wil jij meer informatie en kennismaken?

Wil jij weten hoe ik je kan helpen om jouw probleem te transformeren, neem gerust contact met mij.

Maak een afspraak


Mijn verhaal

Mijn eigen ervaring met anorexia, boulimia, angsten, regressie, trauma heling en energetische therapie.

Klik hier voor het hele verhaal


“When you transform your deepest problem, your pain and suffering, you will create more space in yourself and you will become more powerful the ever”

“Taking responsibility for yourself is reclaiming the power that is really yours”

“Accept, relax and let go!”

“Our thoughts, belief, emotion and words create our reality””

“Gratitude and trust leads to true wealth”

“Negatives situations can be transformed into incredible positive energies”

Waarom dit transformatie traject?

Omdat dit dé weg is naar...

 Verslaving vrij
 Eetstoornis vrij
Je weer blij voelen
Positief in het leven staan
Liefde voelen
De kracht in jezelf
Genieten

 Een waardevol leven
 Ontdekken wie je werkelijk bent
Een liefdevolle relatie
Emotioneel vrij
Innerlijk rust
Vertrouwen
Leven!

Esther Voetée Therapie en Coaching | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Website ontwikkeld door Interly