Over Esther Voetée

Mijn naam is Esther Voetée. Mijn passie voor het beroep van hypno-transformatie therapeut, is ontstaan doordat ik in het verleden heb mogen ervaren hoe wonderlijk de wereld van hypno- en energetische therapie is en hoe ontzettend verlichtend dit kan werken.  

Omdat mijn leven niet altijd even makkelijk is geweest, weet ik wat het is om te moeten vechten om je hoofd boven water te houden. Daar had ik dan ook onbewust verschillende overlevingsmechanismen voor ingezet. Dit ging mij later behoorlijk beperken in mijn leven en ik ben op zoek gegaan naar hulp. Na een heel traject te hebben doorlopen in de reguliere hulpverlening, kwam ik uit eindelijk terecht bij een energetisch hypnotherapeut. 

De sessies waren verhelderend, verlichtend en zo effectief dat ik heb ervaren dat ik de anorexia en boulimia niet meer nodig had als strategie om diepe pijnen niet meer te voelen en heb ik de kracht en liefde in mijzelf gevonden. Mijn eetprobleem is volledig getransformeerd.  

Ik kwam in verbinding met mijn zielbestemming, mijn missie. Mensen helpen zich vrij te breken van hun problemen. Of het nu gaat om eetproblemen, verslavingen, angsten, een minderwaardigheidscomplex of stressgevoelens.

Mijn kennis en ervaring ben ik gaan uitbreiden met vakgerichte opleidingen, cursussen en trainingen.  

Specialisme op het gebied van eetproblemen 

Mijn specialisme ligt op het gebied van behandelen van eetproblemen, als anorexia, boulimia, binge eating en obesitas door middel van hypnotherapie en energetische therapie. Ik heb zelf veel ervaring rond dit thema gehad, daardoor kan ik mij goed inleven in deze problematiek.

Als therapeut en als persoon ben ik warm, betrokken, soms direct en heb ik de nodige humor. Persoonlijk contact en veiligheid bieden vind ik belangrijk.
Ik kan je zo nu en dan een spiegel voorhouden. Ik neem alle tijd om naar je te luisteren, ik ben er helemaal voor jou. 
  

Ik ben van mening dat iedereen vrij kan breken uit zijn of haar problemen, wanneer jij echt wilt veranderen!   

Opleidingen en trainingen 

De afgelopen jaren heb ik diverse opleidingen en trainingen gevolgd, om mij steeds verder te ontwikkelen als energetisch hypnotherapeut. Nog steeds zoek ik naar mogelijkheden om mijn kennis verder te verruimen. Opleidingen die ik gevolgd heb zijn onder meer een tweejarige opleiding tot Spiritueel Energetisch Therapeut en een driejarige HBO-opleiding tot Energetisch Hypnotherapeut. Deze opleiding is geaccrediteerd door het KTNO en voldoet aan de accreditatienormen van BATC, VIV en LVNG. Tevens heb ik de opleiding BUR-methode@ Medicine Wheel gevolgd.  

Verschillende trainingen   

Ik heb een erkende EMDR training gevolgd, geaccrediteerd door KTNO, BATC, LVNG, NVST en VHEN  

Daarnaast heb ik verschillende trainingen en cursussen gevolgd op het gebied van hypnotherapie, virtuele maagband, stoppen met roken, SoulKey®Therapy, orthomoleculair specialist gewicht en meer. Deze kennis hou ik door middel van trainingen en masterclasses up-to-date. 

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem dan contact op!

Ja, ik wil een afspraak maken

 

Wil jij vrijblijvend een kennismakingsgesprek plannen?

Wil jij weten hoe ik je kan helpen om jouw probleem te transformeren, neem gerust contact met mij.

Ja, ik wil kennismaken!


Mijn verhaal

Mijn eigen ervaring met anorexia, boulimia, angsten, hypno-en energetische therapie.

Klik hier voor het hele verhaal


Wil je samen aan de slag?

Wil je graag een sessie boeken, bekijk dan mijn tarieven voor de verschillende trajecten en sessies.

Bekijk tarieven

ERVARINGEN VAN ANDEREN

Esther is een lieve, betrokken, down-to-earth coach die zelf ook veel heeft meegemaakt waardoor ze je begrijpt. Niet alleen heeft Esther mij geholpen om rookvrij te zijn, ze hielp me ook met een donker stukje in mij loslaten en meer zelfliefde te ervaren waardoor ik veel beter in mijn vel zit en sterker in mijn schoenen sta. Ik zou iedereen haar aanbevelen!

Als ik Esther niet had leren kennen, was nooit de knop omgegaan! Van XXL naar een L (en soms zelfs M), 24kg minder mee te sjouwen! Van een lichaam wat nog maar moeizaam mee wilde, naar het volbrengen van een obstacle run. Dolgelukkig! Het is elke euro waard geweest!

Wellicht leuk om te weten. Vandaag precies een jaar rond rookvrij. Da’s dus gelukt met behulp van de hypno. Bedankt nog.

10 mei 2019 woog ik 71,7 kg en nu 15 december 63,2, er is dus ruim 8 kg af. Er moet nog één kg af, meer niet want ik krijg een heel mager gezicht. Dat is niet mooi en maakt oud. Alles is nu in balans en ik ben heel tevreden over het resultaat. Lieve groetjes Coby (83)

Als ik Esther niet had leren kennen, was nooit de knop omgegaan! Van XXL naar een L en soms zelfs M, 24kg minder mee te sjouwen! Van een lichaam wat nog maar moeizaam mee wilde, naar het volbrengen van een obstacle run. Dolgelukkig! Het is elke euro waard geweest! 

Ik ben geholpen door Esther om mijn gewicht aan te pakken. Velen dingen geprobeerd maar weinig resultaat. Ben ondertussen 12 kilo kwijt zonder honger te hebben. Ze is erg geduldig, luisterde naar wat jou dwars zit. Ik wist niet zeker of dit nu voor mij is, maar werkelijk het werkt. Dank je wel voor de goede begeleiding.

Begin augustus 2016 heb ik de virtuele maagband bij Esther laten zetten, omdat ik mijzelf zo zwaar vond en zo ongelukkig in mijn vel zat. Esther begeleidde mij heel goed en liet mij inzien, dat gebeurtenissen die ik dacht verwerkt te hebben, toch nog een grote rol speelden. Ik ben nu 10 kilo lichter. Maar het fijnste is dat ik mij geestelijk en lichamelijk veel sterker voel. Ik geniet nu weer van het leven en ook weer van eten. Nooit gedacht dat het zo goed zou werken!

Esther heeft mij geholpen mijn eetprobleem aan te pakken en een nieuwe weg in te slaan! Inmiddels ben ik 9 kilo lichter en ben ik vooral dankbaar dat dit is gelukt zonder ook maar een dag honger te lijden. Dat heb ik in 30 jaar tijd nog nooit mee gemaakt. Esther is een zeer kundige, betrokken en fijne therapeut. Ik raad iedereen, die een levensstijlverandering wil aan gaan, voor een traject bij Esther Voetee te kiezen.

Ben jij klaar voor jouw innerlijke transformatie?

Het is mijn missie om jou daar bij te helpen! Wij gaan samen op zoek naar wat nu je werkelijke probleem is, wat er onder ligt aan diepere gevoelslagen, wat je belemmerende overtuigingen zijn en wat je strategieën zijn om dat maar niet te hoeven voelen. Ik help je dit volledig te transformeren zodat je weer verbinding gaat maken met je werkelijke ik, naar de kracht in jezelf. Zodat je ook datgene durft te gaan doen wat je werkelijk wilt doen waardoor je weer blij in het leven kunt gaan staan. Wil jij weer in de flow komen van jouw leven bel mij dan op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Esther Voetée Therapie en Coaching | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Website ontwikkeld door Interly