Over Esther Voetée

Mijn naam is Esther Voetée. (53) Ik ben gepassioneerd transformatietherapeut. Mijn reis naar dit beroep begon met mijn persoonlijke ervaring met de kracht van hypnotherapie, regressietherapie, lichaamsgericht traumatherapie en holistische energetische therapie. Deze methoden hebben mij en mijn leven verlicht en getransformeerd op een manier die ik nooit voor mogelijk had gehouden. 

Het pad naar mijn huidige missie was gevuld met uitdagingen die me dwongen tot overleven. Deze onbewuste overlevingsmechanismen begonnen later in mijn leven te beperken, en ik zocht naar hulp. Ondanks mijn traject binnen het GGZ, vond ik pas echte verlichting toen ik in aanraking kwam met hypnose en regressietherapie evenals traumatherapie. 

Door deze therapieën dook ik meer de diepte in en transformeerde het werkelijke probleem naar de kracht en liefde binnenin mijzelf. Ik ontdekte mijn ware zelf en mijn zielsbestemming waardoor ik voelde wat mijn missie was om anderen te helpen zich vrij te maken van hun problemen. 

Mijn begeleiding richt zich op uiteenlopende problematieken zoals o.a. verslavingen, angststoornissen, stress en burn-out klachten, verschillende psychische en psychosomatische klachten, eetstoornissen, depressie.

Door mijn persoonlijke ervaring met verschillende problematieken, samen met mijn helder voelend vermogen kan ik mij goed inleven, waardoor we op een effectieve manier en snel bij de kern kunnen komen. Mijn benadering van transformatie is holistisch en werkt op een diep onbewust niveau. We kijken verder dan het huidige probleem. 

In de coaching en therapie sessie bied ik een luisterend oor, zonder oordeel. Ik vind het van essentieel belang dat je je veilig voelt. Als persoon ben ik heel open en betrokken en met het gevoel van vertrouwen en de nodige humor help ik je oude diepgewortelde pijnen los te laten waardoor ruimte ontstaat voor positieve gevoelens en gedachten. Zo kun je weer vol met liefde en innerlijke rust in het leven staan en ontdekken wie je werkelijk bent en wat je wilt. 

Ik ben van mening dat iedereen zich vrij kan maken van zijn of haar problemen, wanneer je echt wilt veranderen! 

Opleidingen

De afgelopen jaren heb ik diverse opleidingen en trainingen gevolgd, om mij steeds verder te ontwikkelen als transformatietherapeut.

  • Een jaar Practitioner Hypnotherapie
  • Tweejarige opleiding tot Spiritueel Energetisch Therapeut 
  • Driejarige HBO-opleiding tot Energetisch Hypnotherapeut. Deze opleiding is geaccrediteerd door het KTNO en voldoet aan de accreditatienormen van BATC, VIV en LVNG                                                                                                                          
  • EMDR, geaccrediteerd door KTNO, BATC, LVNG, NVST, en VHEN
  • Twee jarige opleiding BUR-methode® Medicine Wheel Sjamanisme (full mesa carrier)
  • Transformational Coaching    
  • BRTT® Body Remember Trauma Therapy & TRB® Trauma Release Breathwork

Trainingen          

Daarnaast heb ik verschillende trainingen en cursussen gevolgd op het gebied van hypnotherapie, parttherapy, soulKey®Therapy, virtuele maagband, stoppen met roken, BUR- coaching methode, systemisch werken, familieopstellingen, emotie-coaching en meer. Deze kennis hou ik door middel van trainingen en masterclasses up-to-date

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem dan contact op

ja, ik wil een afspraak maken

 

Wil jij meer informatie en kennismaken?

Wil jij weten hoe ik je kan helpen om jouw probleem te transformeren, neem gerust contact met mij.

Maak een afspraak


Mijn verhaal

Mijn eigen ervaring met anorexia, boulimia, angsten, regressie, trauma heling en energetische therapie.

Klik hier voor het hele verhaal


“When you transform your deepest problem, your pain and suffering, you will create more space in yourself and you will become more powerful the ever”

“Taking responsibility for yourself is reclaiming the power that is really yours”

“Accept, relax and let go!”

“Our thoughts, belief, emotion and words create our reality””

“Gratitude and trust leads to true wealth”

“Negatives situations can be transformed into incredible positive energies”

Waarom dit transformatie traject?

Omdat dit dé weg is naar...

 Verslaving vrij
 Eetstoornis vrij
Je weer blij voelen
Positief in het leven staan
Liefde voelen
De kracht in jezelf
Genieten

 Een waardevol leven
 Ontdekken wie je werkelijk bent
Een liefdevolle relatie
Emotioneel vrij
Innerlijk rust
Vertrouwen
Leven!

Esther Voetée Therapie en Coaching | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Website ontwikkeld door Interly