Over Esther Voetée

Mijn naam is Esther Voetée. (53) Ik ben werkzaam als transformatietherapeut. Ik heb gekozen voor dit beroep omdat ik zelf heb ervaren hoe verlichtend en transformerend hypno- en regressietherapie en energetische therapie kan werken.

In mijn leven heb ik de nodige uitdagingen gehad, en kon op dat moment niets anders doen dan overleven. Deze onbewuste overlevingsmechanismen gingen mij later behoorlijk beperken in mijn leven en ik ben op zoek gegaan naar hulp. Na een heel traject te hebben doorlopen in de GGZ, kwam ik uit eindelijk terecht bij een energetisch hypnotherapeut en sjamanistisch coach.

Daar transformeerde ik het werkelijke probleem naar de kracht en liefde in mijzelf. Ik ben in verbinding gekomen met wie ik werkelijk ben en met mijn zielbestemming, mijn missie. Ik voelde aan alles dat ik mensen wilde helpen zich vrij te maken van hun problemen. 

Daarom begeleid ik nu mensen met uiteenlopende problematieken, zoals verslavingen, angststoornissen, stress en burn-out klachten, verschillende psychische en psychosomatische klachten, eetstoornissen, depressie.

Omdat ik zelf ervaring gehad met verschillende problematieken, samen met mijn helder voelend vermogen kan ik mij goed inleven, waardoor jij op een effectieve manier en snel bij de kern kan komen.  

In mijn coaching en therapie sessie, luister ik met oprechte aandacht, zonder oordeel en ik vind het belangrijk dat je je veilig voelt. Als persoon ben ik heel open en betrokken en met het gevoel van vertrouwen en de nodige humor help ik jou je oude, diepe pijnen los te laten zodat er ruimte ontstaat voor positieve gevoelens en gedachten, zodat je weer blij en liefdevol in het leven kan staan en kan voelen wie je bent en wat je wilt. 

Ik ben van mening dat iedereen zich vrij kan maken van zijn of haar problemen, wanneer je echt wilt veranderen! 

Opleidingen

De afgelopen jaren heb ik diverse opleidingen en trainingen gevolgd, om mij steeds verder te ontwikkelen als energetisch hypnotherapeut en als sjamanistisch coach.

Opleidingen die ik gevolgd heb zijn:

  • Een jaar Practitioner Hypnotherapie
  • Tweejarige opleiding tot Spiritueel Energetisch Therapeut 
  • Driejarige HBO-opleiding tot Energetisch Hypnotherapeut. Deze opleiding is geaccrediteerd door het KTNO en voldoet aan de accreditatienormen van BATC, VIV en LVNG.
  • Twee jarige opleiding BUR-methode@ Medicine Wheel Sjamanisme (full mesa carrier)
  • Transformational Coaching

Trainingen 

EMDR training, geaccrediteerd door KTNO, BATC, LVNG, NVST en VHEN.          

Daarnaast heb ik verschillende trainingen en cursussen gevolgd op het gebied van hypnotherapie, parttherapy, soulKey®Therapy, virtuele maagband, stoppen met roken, BUR- coaching methode, systemisch werken, familieopstellingen, emotie-coaching en meer. Deze kennis hou ik door middel van trainingen en masterclasses up-to-date

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem dan contact op

ja, ik wil een afspraak maken

 

Wil jij meer informatie en kennismaken?

Wil jij weten hoe ik je kan helpen om jouw probleem te transformeren, neem gerust contact met mij.

Maak een afspraak


Mijn verhaal

Mijn eigen ervaring met anorexia, boulimia, angsten, regressie, trauma heling en energetische therapie.

Klik hier voor het hele verhaal


“When you transform your deepest problem, your pain and suffering, you will create more space in yourself and you will become more powerful the ever”

“Taking responsibility for yourself is reclaiming the power that is really yours”

“Accept, relax and let go!”

“Our thoughts, belief, emotion and words create our reality””

“Gratitude and trust leads to true wealth”

“Negatives situations can be transformed into incredible positive energies”

Waarom dit transformatie traject?

Omdat dit dé weg is naar...

 Verslaving vrij
 Eetstoornis vrij
Je weer blij voelen
Positief in het leven staan
Liefde voelen
De kracht in jezelf
Genieten

 Een waardevol leven
 Ontdekken wie je werkelijk bent
Een liefdevolle relatie
Emotioneel vrij
Innerlijk rust
Vertrouwen
Leven!

Esther Voetée Therapie en Coaching | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Website ontwikkeld door Interly