NLP

Neurolinguïstisch Programmeren

Vergeet de afkorting even… Als ik (faal)angst, perfectionisme, onzekerheid, stress, overspannenheid/burn-out of depressie noem, herken je daar dan wat van? Met NLP kan ik je daarbij helpen.

NLP staat voor neurolinguïstisch programmeren. Met NLP leer je je bewust te worden van je gedachten, gevoelens en zintuigen. Met NLP bereik je in korte tijd een evenwicht in jezelf. Je hoeft niet diep te graven in je verleden.

Geen therapie, maar een training

NLP is geen therapie, maar een vorm van training. Je leert hiermee meer zelfvertrouwen te krijgen en kan angsten om gaan zetten naar vertrouwen. Je breekt vanuit je innerlijke kracht door je belemmeringen heen en gaat vanuit zelfvertrouwen naar de toekomst kijken. Je leert grip te krijgen op je gedrag en emoties, leert goed te communiceren, omgaan met tegenslagen en plezier te hebben in je leven. Het gaat er dus om dat je jouw negatieve patronen veranderd. Wanneer je dat hebt bereikt, heb jij je brein ge(her)programmeerd.

Wij zijn als het ware geprogrammeerd door onze ouders en de maatschappij. Gebeurtenissen en ervaringen uit het verleden, kunnen soms een eigen leven gaan leiden. Uitspraken of opmerkingen van je ouders, leraren, collega’s of andere mensen uit je omgeving, kunnen zich hebben vastgezet in je hoofd. Dit alles speelt zich af in het onderbewuste. Wanneer de patronen daar worden doorbroken, los je het probleem op.

Op basis van jouw specifieke situatie, gebruik ik verschillende methodes om je een andere visie te helpen creëren. Je krijgt een breder beeld, een andere perceptie. Dit doe ik in oefeningen, waarbij ik taal en al jouw zintuigen gebruik.

Wil je je zelfvertrouwen terugkrijgen en je angsten om gaan zetten naar vertrouwen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Ja, ik wil een afspraak maken

 

Wil jij vrijblijvend een kennismakingsgesprek plannen?

Wil jij weten hoe ik je kan helpen om jouw probleem te transformeren, neem gerust contact met mij.

Ja, ik wil kennismaken!


Mijn verhaal

Mijn eigen ervaring met anorexia, boulimia, angsten, hypno-en energetische therapie.

Klik hier voor het hele verhaal


Wil je samen aan de slag?

Wil je graag een sessie boeken, bekijk dan mijn tarieven voor de verschillende trajecten en sessies.

Bekijk tarieven

ERVARINGEN VAN ANDEREN

Esther is een lieve, betrokken, down-to-earth coach die zelf ook veel heeft meegemaakt waardoor ze je begrijpt. Niet alleen heeft Esther mij geholpen om rookvrij te zijn, ze hielp me ook met een donker stukje in mij loslaten en meer zelfliefde te ervaren waardoor ik veel beter in mijn vel zit en sterker in mijn schoenen sta. Ik zou iedereen haar aanbevelen!

Als ik Esther niet had leren kennen, was nooit de knop omgegaan! Van XXL naar een L (en soms zelfs M), 24kg minder mee te sjouwen! Van een lichaam wat nog maar moeizaam mee wilde, naar het volbrengen van een obstacle run. Dolgelukkig! Het is elke euro waard geweest!

Wellicht leuk om te weten. Vandaag precies een jaar rond rookvrij. Da’s dus gelukt met behulp van de hypno. Bedankt nog.

10 mei 2019 woog ik 71,7 kg en nu 15 december 63,2, er is dus ruim 8 kg af. Er moet nog één kg af, meer niet want ik krijg een heel mager gezicht. Dat is niet mooi en maakt oud. Alles is nu in balans en ik ben heel tevreden over het resultaat. Lieve groetjes Coby (83)

Als ik Esther niet had leren kennen, was nooit de knop omgegaan! Van XXL naar een L en soms zelfs M, 24kg minder mee te sjouwen! Van een lichaam wat nog maar moeizaam mee wilde, naar het volbrengen van een obstacle run. Dolgelukkig! Het is elke euro waard geweest! 

Ik ben geholpen door Esther om mijn gewicht aan te pakken. Velen dingen geprobeerd maar weinig resultaat. Ben ondertussen 12 kilo kwijt zonder honger te hebben. Ze is erg geduldig, luisterde naar wat jou dwars zit. Ik wist niet zeker of dit nu voor mij is, maar werkelijk het werkt. Dank je wel voor de goede begeleiding.

Begin augustus 2016 heb ik de virtuele maagband bij Esther laten zetten, omdat ik mijzelf zo zwaar vond en zo ongelukkig in mijn vel zat. Esther begeleidde mij heel goed en liet mij inzien, dat gebeurtenissen die ik dacht verwerkt te hebben, toch nog een grote rol speelden. Ik ben nu 10 kilo lichter. Maar het fijnste is dat ik mij geestelijk en lichamelijk veel sterker voel. Ik geniet nu weer van het leven en ook weer van eten. Nooit gedacht dat het zo goed zou werken!

Esther heeft mij geholpen mijn eetprobleem aan te pakken en een nieuwe weg in te slaan! Inmiddels ben ik 9 kilo lichter en ben ik vooral dankbaar dat dit is gelukt zonder ook maar een dag honger te lijden. Dat heb ik in 30 jaar tijd nog nooit mee gemaakt. Esther is een zeer kundige, betrokken en fijne therapeut. Ik raad iedereen, die een levensstijlverandering wil aan gaan, voor een traject bij Esther Voetee te kiezen.

Ben jij klaar voor jouw innerlijke transformatie?

Het is mijn missie om jou daar bij te helpen! Wij gaan samen op zoek naar wat nu je werkelijke probleem is, wat er onder ligt aan diepere gevoelslagen, wat je belemmerende overtuigingen zijn en wat je strategieën zijn om dat maar niet te hoeven voelen. Ik help je dit te transformeren zodat je weer verbinding gaat maken met je werkelijke ik, naar de kracht en liefde in jezelf. Zodat je ook datgene gaat doen wat je werkelijk wilt doen waardoor je weer blij in het leven kunt gaan staan. Wil jij weer in de flow komen van jouw leven bel mij dan op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Esther Voetée Therapie en Coaching | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Website ontwikkeld door Interly