Door het Medicine Wheel breek je volledig uit je probleem en krijg je richting in je leven

Waar komt het Medicine Wheel vandaan?

Het Medicine Wheel komt voort uit het Sjamanisme. Dat is een eeuwenoude energetische natuurgeneeswijze. De oorsprong van deze kennis gaat 50.000 jaar terug in het verleden. Dit wordt gezien als de oudste spirituele stroming, afkomstig bij de natuurvolken, de indianen (Q’ero ook wel inca’s genoemd) vanuit midden en zuid Amerika, Peru en de Andes gebergte. Volgens de Q’ero, wijze mannen en vrouwen bestaat alles uit energie en voor hen zijn er twee goddelijke bronnen, de KawsayPacha, aangestuurd door de kosmos en Pachamama moeder aarde. Zij zijn sterk verbonden met de natuur en gaan ervan uit dat alles zijn krachten heeft en bezield is. Deze indianen zijn meesters in het beoefenen van de energetische natuurkunst.
Q’ero gaan ervan uit dat ziekte, trauma, emoties zich vastzetten in het energieveld in en om ons lichaam heen. Door dit te zuiveren, zorgen ze voor evenwicht op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau, zodat dit kan resulteren in genezing en waar ook het zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd. Deze kennis hebben zij afgelopen decennia overgebracht naar de helers in het westen.

Deze wijsheid en kennis heb ik mogen overnemen en pas ik toe om mensen te helpen zich emotioneel te bevrijden.

Wat houdt het Medicine Wheel concreet in?

Tijdens het transformatie traject, het Medicine Wheel, doorloop je de vier windrichtingen. Je doorwerkt jouw probleem op fysiek, emotioneel, mentaal en spritueel niveau. Je zult de rode draad ontdekken van jouw probleem naar je doel en zielsmissie. Je gaat alle emotionele gevoelslagen loslaten die je beperken om volledig in je eigen kracht te staan zodat je kunt gaan voelen wat je het allerliefste wilt doen. Niets staat je dan meer in de weg om dat te gaan doen.

The South staat voor het archetype The Serpent: Je krijgt inzicht in de verhalen vanuit je jeugd die je belemmeren en de emoties die daar aan gekoppeld zijn.  die je met de illumination en extractions laag voor laag gaat loslaten. zoals de slang zijn huid loslaat. Je leert het loslaten van trauma en je oude identiteit, wie je dacht te zijn. Je zal gaan merken dat jouw proces in werking wordt gezet. Dit zal zichtbaar worden in de sandpainting die je eerder hebt gemaakt, deze zal gaan shiften.

The West staat voor het archetype The Jaquar: Hier zal je steeds diepere gevoelslagen kunnen gaan loslaten, die gekoppeld zijn aan daar waar je slachtoffer, dader of redder was. Je krijgt inzicht in de verhalen van je familie, voorouder en karmalijnen en laat de zwaardere energieën uit deze lijnen vanuit liefde los. Je verandert de belemmerde overtuigingen. Dit is het proces van heling. 

The North staat voor het archetype The Hummingbird: Hier ga je voelen dat je in het reine bent gekomen met het verleden. De verhalen heb je losgelaten en je leert niets meer persoonlijk te nemen maar alles wat er op je afkomt als kans te zien om verder te groeien. Je leert dat er geen lijden meer is, alleen uitdagingen voor groei en om de schoonheid van alles te kunnen zien. Je zult je ontdoen van rollen waar je je mee hebt geïdentificeerd. Je zult met je ‘verloren zielsdeel’ kunnen herenigen door de Soul Retrieval, een reis naar de beneden wereld. Je zult een gevoel van heelheid gaan ervaren. Door deze transformatie ga je steeds meer voelen wie je werkelijk bent en wat de bedoeling is. Je zult meer innerlijke rust gaan ervaren. Je gaat merken dat er stilte is in de beweging.

The East staat voor het archetype The Eagle/condor: Hier ga je jouw wereld in wording dromen. Je gaat voelen dat je altijd in liefde zal blijven en dat je het vermogen zal hebben om het grotere geheel en de verbindingen te zien en te voelen. Je gaat er boven uitstijgen. Je zult de Soul Destiny reis gaan maken naar de bovenwereld waar je contact maakt met de hogere lichtwezens, die begeleiden je naar het verleden en ook naar de toekomst waar je in verbinding kan komen met je missie. Je zult gaan merken dat alles gaat shiften. Niets is meer wat het lijkt. En alles is wat is.

Tijdens het traject zul je de practices van elke windrichting beoefenen. Je zult actief bezig zijn met je sandpainting. Dit zal er voor zorgen dat je meer bewust wordt van wat er allemaal in je transformeert en integreert.

Wil jij jezelf emotioneel bevrijden en je verbinden met je ware zelf?
Wil je meer informatie neem gerust contact op. Ik vertel je er graag meer over.
Je kunt ook langs komen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ja, ik wil een afspraak maken

 

Wil jij meer informatie en kennismaken?

Wil jij weten hoe ik je kan helpen om jouw probleem te transformeren, neem gerust contact met mij.

Maak een afspraak


Mijn verhaal

Mijn eigen ervaring met anorexia, boulimia, angsten, regressie, trauma heling en energetische therapie.

Klik hier voor het hele verhaal


“When you transform your deepest problem, your pain and suffering, you will create more space in yourself and you will become more powerful the ever”

“Taking responsibility for yourself is reclaiming the power that is really yours”

“Accept, relax and let go!”

“Our thoughts, belief, emotion and words create our reality””

“Gratitude and trust leads to true wealth”

“Negatives situations can be transformed into incredible positive energies”

Waarom dit transformatie traject?

Omdat dit dé weg is naar...

 Verslaving vrij
 Eetstoornis vrij
Je weer blij voelen
Positief in het leven staan
Liefde voelen
De kracht in jezelf
Genieten

 Een waardevol leven
 Ontdekken wie je werkelijk bent
Een liefdevolle relatie
Emotioneel vrij
Innerlijk rust
Vertrouwen
Leven!

Esther Voetée Therapie en Coaching | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Website ontwikkeld door Interly