Kern-coaching 

Kern-coaching is een methode die er voor zorgt om in een aantal stappen emotionele vrijheid te bereiken, geen coping, handling of dealing van de problemen maar de weg naar volledig loslaten en transformeren.

Ken je dat, je ervaart een gevoel van onrust, angst, onzekerheid, verdriet, boosheid, eenzaamheid, minderwaardigheid of andere gevoelens en je weet maar niet waar dat vandaan komt en hoe je er van af kunt komen. Het beïnvloed je in je dagelijks leven, in je relaties en in je werk. Je stelt uit, je vermijdt confrontaties, je wilt alleen maar presteren, je moet je maar bewijzen, relaties mislukken, een burn out ligt op de loer. Om dan niet te spreken over alle bewuste of onbewuste strategieën zoals veel of niets eten, alcohol drinken, gokken of drugs gebruiken, die jij hebt gecreëerd om vooral maar niet te voelen.

Ben je het zat en wil je het graag anders? Dan kan ik je helpen om te transformeren, naar de kracht in jezelf. 

Hoe werkt kern-coaching? 

Kern-coaching helpt jou om tot de kern van jouw probleem te komen. Je ontdekt wat de oorzaak is van jouw eetstoornis, verslaving, slapeloosheid of burn-out. We gaan samen op zoek naar het trauma onder het probleem. Coachen tot de kern, heeft een holistische benadering en is een opbouwend vraaggesprek, waarbij je een bewustzijnproces in jezelf ervaart. We brengen in kaart wat er precies bij je gebeurt. De aandacht gaat naar het voelen van de diepere emoties die je kan waarnemen in je lichaam. Je krijgt inzicht in het werkelijke probleem. Je wordt je ook bewust van je belemmerende overtuigingen en overlevingsmechanisme.

Dan zetten we de volgende stappen om via het gevoel naar de wortel van het trauma te gaan voor inzicht en begrip om dit vervolgens te transformeren. Je werkt de diepere emoties door. Dit doen we door een BRTT®&TRB sessie, regressiesessie, illuminationsessie of een combinatie van deze methoden. Je zult daarna ruimte ervaren en in deze ruimte kan er een mooi nieuw gevoel integreren, waar we in de volgende sessies meer aandacht aan zullen geven. Je gaat merken dat je jouw denken en handelen kan veranderen en kan genieten van een vrij en licht leven. Je gaat ontdekken wie je werkelijk bent en wat je écht wilt, zodat je je problemen voorgoed achter je kan laten. 

Wil jij transformeren naar je werkelijke ik, zodat je een blij en positief leven kan leiden. klik hieronder voor een vrijblijvend kennismaking- en adviesgesprek. 

Ja, ik wil een afspraak maken

 

Wil jij meer informatie en kennismaken?

Wil jij weten hoe ik je kan helpen om jouw probleem te transformeren, neem gerust contact met mij.

Maak een afspraak


Mijn verhaal

Mijn eigen ervaring met anorexia, boulimia, angsten, regressie, trauma heling en energetische therapie.

Klik hier voor het hele verhaal


“When you transform your deepest problem, your pain and suffering, you will create more space in yourself and you will become more powerful the ever”

“Taking responsibility for yourself is reclaiming the power that is really yours”

“Accept, relax and let go!”

“Our thoughts, belief, emotion and words create our reality””

“Gratitude and trust leads to true wealth”

“Negatives situations can be transformed into incredible positive energies”

Waarom dit transformatie traject?

Omdat dit dé weg is naar...

 Verslaving vrij
 Eetstoornis vrij
Je weer blij voelen
Positief in het leven staan
Liefde voelen
De kracht in jezelf
Genieten

 Een waardevol leven
 Ontdekken wie je werkelijk bent
Een liefdevolle relatie
Emotioneel vrij
Innerlijk rust
Vertrouwen
Leven!

Esther Voetée Therapie en Coaching | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Website ontwikkeld door Interly