Illumination

laat je de kracht in jezelf ervaren

Zoek je al enige tijd naar je wie je werkelijk bent? Vaak raken mensen verstrikt in hun overtuigingen, patronen en strategieën die zijn gecreëerd uit overleving. Wanneer je gekwetst wordt, zul je naar een manier zoeken om deze pijnen niet meer te hoeven voelen. Deze overlevingsmechanismen lijken een functie te hebben gehad totdat je gaat merken dat het belemmert. Wil jij je eetprobleem, verslaving of minderwaardigheidscomplex bij de kern aanpakken en oplossen? Dan is het tijd om te gaan onderzoeken wat daar onderligt aan emoties en gevoelens.

Via de BUR methode gaan we op zoek naar datgene wat je doet, wat je werkelijke probleem is, wat er onder ligt aan emoties en gevoelens. Wanneer dat duidelijk voor je is, transformeren we de onderliggende gevoelslagen via een hypnose sessie of een Illumination sessie of een combinatie van beide. 

Wat is illumination?

Illumination is een energetische loslaat-techniek vanuit het sjamanisme, ook wel energetische therapie genoemd.

Om tot volledige transformatie van je probleem te komen, kunnen er ook andere energetische behandeltechnieken vanuit het inca-sjamanisme worden toegepast, Extractions, Soul retrieval, Soul destiny journeys. Deze bijzondere en krachtige technieken maken het mogelijk om zware emotionele (toxische) gevoelslagen volledig te kunnen transformeren naar kracht en liefde in jezelf. 

Je zielsverbinding staat bij het sjamanisme centraal. Je zal gaan ervaren om vanuit een verruimd bewustzijn buiten tijd en ruimte te kunnen “reizen”, Je zult weggedrukte pijnen kunnen transformeren en weer ruimte kunnen creëren om verbinding te maken met nieuwe krachten, mooie gevoelens zoals gevoelens van heelheid en compleet zijn. Want vanuit het oogpunt van het sjamanisme zul je jouw verloren zielsdelen weer kunnen integreren.

Sjamanisme in therapie opent de weg naar je zielsbestemming. Het geeft inzichten in wie je werkelijk bent en waar transformaties je weer volledig op je jouw zielsmissie, jouw pad kunnen brengen. 

Deze methode is zeer effectief bij problemen als anorexia, boulimia, binge eating, overgewicht en bijvoorbeeld verschillende soorten angsten of depressies. Het helpt je de kracht en liefde in jezelf te vinden. 

Hoe gaat een Illumination sessie in zijn werk?

De Illumination sessie begint met een gesprek volgens de BUR-methode, waarin we inzicht krijgen in jouw diepere gevoelslagen die de drijfveer zijn van jouw overtuigingen, acties, patronen en strategieën die je hebt ingezet om die gevoelens maar niet te voelen. 

Je komt tot de ware kern van het probleem. Daar waar vaak al gestopt wordt bij het herkennen van een overtuiging of belemmerd gedrag, ga je nog een stapje verder. Wanneer die emoties voelbaar zijn en je er helemaal klaar bent om dit volledig los te laten, dan zetten we daar onze intentie op en gaan we verder met de Illumination sessie. Tijdens deze intensieve sessie laat je het gevoel los via o.a. een ademhalingtechniek. Illumination is een vorm van heling waarbij het lichaam in regressie gaat, waarbij je soms beelden ervaart waar je ziel ooit is gekwetst. Op dat moment laat je dat gevoel dan ook echt helemaal los, waarna er ruimte ontstaat voor een mooi nieuw gevoel.

Misschien komen er na de Illumination sessie andere lagen omhoog, of misschien voel je na deze sessie dat er zoveel ruimte in je is, dat je kunt werken aan nieuwe krachten, om daadwerkelijk te gaan handelen naar wat je écht wilt in jouw leven.

Wil je meer weten over illumination of het sjamanisme? Neem vrijblijvend contact met mij op, zodat ik je hier meer over kan vertellen. Ik help je graag in de zoektocht naar je werkelijke ik of het verlichten van verschillende soorten klachten!

Ja, ik wil een afspraak maken

 

Wil jij vrijblijvend een kennismakingsgesprek plannen?

Wil jij weten hoe ik je kan helpen om jouw probleem te transformeren, neem gerust contact met mij.

Ja, ik wil kennismaken!


Mijn verhaal

Mijn eigen ervaring met anorexia, boulimia, angsten, hypno-en energetische therapie.

Klik hier voor het hele verhaal


Wil je samen aan de slag?

Wil je graag een sessie boeken, bekijk dan mijn tarieven voor de verschillende trajecten en sessies.

Bekijk tarieven

Willem

Jij als therapeut bent zo relaxt. Jij werkt uit je hart. Je hebt mij zoveel laten inzien. In de hypnose sessie heb ik het boek kunnen sluiten betreft mijn ouders (die waren niet zo heel lief). Ik heb afscheid genomen van het oude, mijn ouders, en het leven toen, en ben verder gegaan met surrogaat ouders en kwam op een nieuw spoor. Bijzonder was dat om te ervaren. Na de sessie ben ik meer in mijzelf gaan geloven. Ik ben sterker en verstop mij niet meer.”

Enkele opmerkingen na een Illuminationsessie

“Ik voel mij zo bevrijd. Eigenlijk zou iedereen dit moeten doen”

“Is het echt zo dat ik nu zo door het leven kan, ik voel mij zo licht en ik voel zoveel kracht”

“Wow, dank je wel, dank je wel, dank je wel!”

“Wat een bijzondere, intensieve reis, Ik voel mij zo anders”

“Ik voel zoveel ruimte in mijzelf”

“Ik voel zin, ja ik heb weer zin in het leven”

“Yes, ik ga en kan het nu anders doen”

“Dat waar ik voor kwam, is nu zo ver weg, ik kan er niet meer bij, huh?”

‘Pfffff, ik ben zo opgelucht”

“Dat lege gevoel in mijn buik is weg, nu voelt het warm, ik wil dit niet meer opvullen”

ERVARINGEN VAN ANDEREN

Esther is een lieve, betrokken, down-to-earth coach die zelf ook veel heeft meegemaakt waardoor ze je begrijpt. Niet alleen heeft Esther mij geholpen om rookvrij te zijn, ze hielp me ook met een donker stukje in mij loslaten en meer zelfliefde te ervaren waardoor ik veel beter in mijn vel zit en sterker in mijn schoenen sta. Ik zou iedereen haar aanbevelen!

Als ik Esther niet had leren kennen, was nooit de knop omgegaan! Van XXL naar een L (en soms zelfs M), 24kg minder mee te sjouwen! Van een lichaam wat nog maar moeizaam mee wilde, naar het volbrengen van een obstacle run. Dolgelukkig! Het is elke euro waard geweest!

Wellicht leuk om te weten. Vandaag precies een jaar rond rookvrij. Da’s dus gelukt met behulp van de hypno. Bedankt nog.

10 mei 2019 woog ik 71,7 kg en nu 15 december 63,2, er is dus ruim 8 kg af. Er moet nog één kg af, meer niet want ik krijg een heel mager gezicht. Dat is niet mooi en maakt oud. Alles is nu in balans en ik ben heel tevreden over het resultaat. Lieve groetjes Coby (83)

Als ik Esther niet had leren kennen, was nooit de knop omgegaan! Van XXL naar een L en soms zelfs M, 24kg minder mee te sjouwen! Van een lichaam wat nog maar moeizaam mee wilde, naar het volbrengen van een obstacle run. Dolgelukkig! Het is elke euro waard geweest! 

Ik ben geholpen door Esther om mijn gewicht aan te pakken. Velen dingen geprobeerd maar weinig resultaat. Ben ondertussen 12 kilo kwijt zonder honger te hebben. Ze is erg geduldig, luisterde naar wat jou dwars zit. Ik wist niet zeker of dit nu voor mij is, maar werkelijk het werkt. Dank je wel voor de goede begeleiding.

Begin augustus 2016 heb ik de virtuele maagband bij Esther laten zetten, omdat ik mijzelf zo zwaar vond en zo ongelukkig in mijn vel zat. Esther begeleidde mij heel goed en liet mij inzien, dat gebeurtenissen die ik dacht verwerkt te hebben, toch nog een grote rol speelden. Ik ben nu 10 kilo lichter. Maar het fijnste is dat ik mij geestelijk en lichamelijk veel sterker voel. Ik geniet nu weer van het leven en ook weer van eten. Nooit gedacht dat het zo goed zou werken!

Esther heeft mij geholpen mijn eetprobleem aan te pakken en een nieuwe weg in te slaan! Inmiddels ben ik 9 kilo lichter en ben ik vooral dankbaar dat dit is gelukt zonder ook maar een dag honger te lijden. Dat heb ik in 30 jaar tijd nog nooit mee gemaakt. Esther is een zeer kundige, betrokken en fijne therapeut. Ik raad iedereen, die een levensstijlverandering wil aan gaan, voor een traject bij Esther Voetee te kiezen.

Ben jij klaar voor jouw innerlijke transformatie?

Het is mijn missie om jou daar bij te helpen! Wij gaan samen op zoek naar wat nu je werkelijke probleem is, wat er onder ligt aan diepere gevoelslagen, wat je belemmerende overtuigingen zijn en wat je strategieën zijn om dat maar niet te hoeven voelen. Ik help je dit te transformeren zodat je weer verbinding gaat maken met je werkelijke ik, naar de kracht en liefde in jezelf. Zodat je ook datgene gaat doen wat je werkelijk wilt doen waardoor je weer blij in het leven kunt gaan staan. Wil jij weer in de flow komen van jouw leven bel mij dan op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Esther Voetée Therapie en Coaching | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Website ontwikkeld door Interly