Hypnotherapie  

Aan de slag met hypnotherapie   

Hypnosetherapie kan ingezet worden bij lichamelijke, psychische en emotionele klachten. Ook kan deze methodiek gebruikt worden om een transformatie door te maken tot wie je werkelijk bent.   

Ik help je graag met hypnotherapie jouw probleem bij de kern aan te pakken. Of het nu gaat om eetstoornissen zijn, verslavingen, depressie, burn-out maar ook angst en stressgevoelens of het gevoel van minderwaardig,

Het doel van hypnotherapie    

Hypnose is een hele fijne methode waarmee we contact kunnen maken met jouw onderbewustzijn voorbij jouw kritische denken. Daar zijn de emoties, overtuigingen en herinneringen opgeslagen en dit jouw gedrag beïnvloeden.   

Hypnotherapie zorgt voor blijvende verandering  

Jouw onderbewustzijn heeft de functie jou te beschermen. Wanneer er in het verleden een gebeurtenis is geweest wat traumatisch voor je was, zal je onderbewuste een beschermende reactie geven of een overlevingsmechanisme creëeren die toén nodig was, maar nú belemmert, wat wellicht jouw huidige probleem is. Hypnotherapie helpt jou dit te veranderen door terug te gaan naar het moment waar het werkelijke probleem is ontstaan. Je zult het trauma doorwerken, je perceptie veranderen op die herinnering en de emoties loslaten, waardoor je anders kunt gaan denken en je gedrag makkelijker kan aan passen zodat je niet meer terug valt in een oud patroon.    

Jouw onderbewustzijn kent de diepere oorzaak van jouw probleem en wijst je die weg naar de oplossing 

De hypnose sessie begint met een kern-coaching gesprek. Je krijgt inzicht in wat de oorzaak is van jouw probleem. Je voelt de diepere gevoelslagen die de drijfveer zijn van jouw acties, overtuigingen en patronen. Je komt tot de ware kern van je probleem. Wanneer je er klaar voor bent om dit los te laten en te transformeren volgt de hypnotherapie sessie. Waarbij we gebruik maken van verschillende technieken, zoals regressie, indirecte en directe hypnose en hypnotische loslaat technieken. 

Wat is hypnose?  

Hypnose is niet zo spannend als dat er veelal wordt gesuggereerd en is niets anders dan een natuurlijke, diepere staat van ontspanning. 

Hypnose is een bewustzijnsverlaging, je bent dan in thetastaat, een staat waarin we heel vaak per dag terecht komen. Het is een natuurlijke staat van zijn wat ook wel eens trance genoemd wordt. 

  • Heb je wel eens in de auto gereden toen je opeens besefte dat je er al bijna was? Een heel stuk van de weg was je ‘kwijt’. Wat deed je toen op dat moment? Je was op dat moment in de staat die we ook wel hypnose noemen.
  • Ben je wel eens opgegaan in een boek? Dat je alles om je heen vergat? Ook toen was je in de staat die we hypnose noemen.
  • Of dat je in een lift stond en dacht dat het jouw verdieping was toen je uitstapte en dat bleek niet zo te zijn? Hypnose.
  • Dat je helemaal de emoties voelt van een film. Dit is ook een staat van hypnose.       

Hypnose, Illumination en BRTT®&TRB®

Het wordt eenvoudiger om jouw ongewenste gedrag aan te passen wanneer het onderliggende trauma of andere emotionele blokkades zijn getransformeerd.  

Na een hypno- regressie sessie kan er een Illumination sessie of BRTT & TRB sessie plaatsvinden of een combinatie van deze methoden om het trauma met diepere emotionele gevoelslagen volledig los te laten en om gedachten en gedrag te kunnen veranderen vanuit datgene wat je werkelijk wilt.   

Neem vrijblijvend contact met mij op, zodat ik je meer kan vertellen over deze methode. We kunnen samen een plan opstellen om jouw problemen aan te pakken.     

Ja, ik wil een afspraak maken

 

Wil jij vrijblijvend een kennismakingsgesprek plannen?

Wil jij weten hoe ik je kan helpen om jouw probleem te transformeren, neem gerust contact met mij.

Maak een afspraak


Mijn verhaal

Mijn eigen ervaring met anorexia, boulimia, angsten, hypno-en energetische therapie.

Klik hier voor het hele verhaal


Wil je samen aan de slag?

Wil je graag een sessie boeken, bekijk dan mijn tarieven voor de verschillende trajecten en sessies.

Bekijk tarieven

Natascha

Vandaag 4 maanden niet gerookt dankzij Esther Voetée en de hypnotherapie die ze me gaf. Ik heb zoveel energie gekregen en vooral lucht en vrijheid en geen stress meer.
Dank je wel en ik hoop dat je nog veel dames en heren van het roken mag en kan afhelpen 

“When you transform your deepest problem, your pain and suffering, you will create more space in yourself and you will become more powerful the ever”

“Taking responsibility for yourself is reclaiming the power that is really yours”

“Accept, relax and let go!”

“Our thoughts, belief, emotion and words create our reality””

“Gratitude and trust leads to true wealth”

“Negatives situations can be transformed into incredible positive energies”

Waarom dit transformatie traject?

Omdat dit dé weg is naar...

 Verslaving vrij
 Eetstoornis vrij
Je weer blij voelen
Positief in het leven staan
Liefde voelen
De kracht in jezelf
Genieten

 Een waardevol leven
 Ontdekken wie je werkelijk bent
Een liefdevolle relatie
Emotioneel vrij
Innerlijk rust
Vertrouwen
Leven!

Esther Voetée Therapie en Coaching | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Website ontwikkeld door Interly