Hypnotherapie

Aan de slag met hypnotherapie

Hypnosetherapie kan ingezet worden bij lichamelijke, psychische en emotionele klachten. Ook kan deze methodiek gebruikt worden om een transformatie door te maken tot wie je werkelijk bent.

Ik help je graag hypnotherapie in te zetten om jouw problemen aan te pakken. Dit kunnen eetproblemen zijn, verslavingen maar ook angst en stressgevoelens of het gevoel van een minderwaardigheidscomplex.

Het doel van hypnotherapie

Bij hypnotherapie gaat het erom dat je contact maakt met het onderbewustzijn door je kritische mind te omzeilen. Door in hypnose te gaan krijg je inzicht in waar je probleem mee te maken heeft en waar het is ontstaan. In het onderbewustzijn zijn de emoties en herinneringen opgeslagen. De hypnosetherapie helpt je om jouw perceptie van de herinneringen te veranderen en om die emoties los te laten.

Hypnose is een bewustzijnsverlaging en niets anders dan een natuurlijke, diepe staat van ontspanning, waar je ontvankelijk bent voor suggesties.

Hypnose is een staat waarin we heel vaak per dag terecht komen. Het is een heel natuurlijk fenomeen:

  • Heb je wel eens in de auto gereden toen je opeens besefte dat je er al bijna was? Een heel stuk van de weg was je ‘kwijt’. Wat deed je toen op dat moment? Je was op dat moment in de staat die we ook wel hypnose noemen.
  • Ben je wel eens opgegaan in een boek? Dat je alles om je heen vergat? Ook toen was je in de staat die we hypnose noemen.
  • Of dat je in een lift stond en dacht dat het jouw verdieping was toen je uitstapte en dat bleek niet zo te zijn?
  • Dat je helemaal de emoties voelt van een film.

Dit zijn momenten dat je in hypnose bent. Het is dus geen “raar verschijnsel”.

De hypnose sessie begint met een gesprek volgens de BUR-methode, waarin we inzicht krijgen in jouw diepere gevoelslagen die de drijfveer zijn van jouw acties, overtuigingen, en patronen.

Je komt tot de ware kern van het probleem. Daar, waar vaak al gestopt wordt bij het herkennen van een overtuiging of bepaald gedrag, ga je nog een stapje verder. Wanneer jij er klaar voor bent om dit volledig los te laten, volgt de hypnotherapie sessie. Waarbij we gebruik maken van verschillende technieken zoals regressie, indirecte en directe hypnose, en hypnotische loslaattechnieken. Dit zorgt voor innerlijke kracht. 

Hypnose en Illumination

Het wordt eenvoudiger om jouw ongewenste gedrag aan te passen. Dankzij de hypnosetherapie worden onderliggende angsten of andere zware emotionele blokkades getransformeerd.

Na een hypnosesessie kan er een Illumination sessie plaatsvinden om diepere emotionele gevoelslagen volledig los te laten en om gedachten en gedrag te kunnen veranderen vanuit datgene wat je werkelijk wilt. 

Neem vrijblijvend contact met mij op, zodat ik je meer kan vertellen over deze methode. We kunnen samen een plan opstellen om jouw problemen aan te pakken.

Ja, ik wil een afspraak maken

 

Wil jij vrijblijvend een kennismakingsgesprek plannen?

Wil jij weten hoe ik je kan helpen om jouw probleem te transformeren, neem gerust contact met mij.

Ja, ik wil kennismaken!


Mijn verhaal

Mijn eigen ervaring met anorexia, boulimia, angsten, hypno-en energetische therapie.

Klik hier voor het hele verhaal


Wil je samen aan de slag?

Wil je graag een sessie boeken, bekijk dan mijn tarieven voor de verschillende trajecten en sessies.

Bekijk tarieven

Natascha

Vandaag 4 maanden niet gerookt dankzij Esther Voetée en de hypnotherapie die ze me gaf. Ik heb zoveel energie gekregen en vooral lucht en vrijheid en geen stress meer.
Dank je wel en ik hoop dat je nog veel dames en heren van het roken mag en kan afhelpen 

ERVARINGEN VAN ANDEREN

Esther is een lieve, betrokken, down-to-earth coach die zelf ook veel heeft meegemaakt waardoor ze je begrijpt. Niet alleen heeft Esther mij geholpen om rookvrij te zijn, ze hielp me ook met een donker stukje in mij loslaten en meer zelfliefde te ervaren waardoor ik veel beter in mijn vel zit en sterker in mijn schoenen sta. Ik zou iedereen haar aanbevelen!

Als ik Esther niet had leren kennen, was nooit de knop omgegaan! Van XXL naar een L (en soms zelfs M), 24kg minder mee te sjouwen! Van een lichaam wat nog maar moeizaam mee wilde, naar het volbrengen van een obstacle run. Dolgelukkig! Het is elke euro waard geweest!

Wellicht leuk om te weten. Vandaag precies een jaar rond rookvrij. Da’s dus gelukt met behulp van de hypno. Bedankt nog.

10 mei 2019 woog ik 71,7 kg en nu 15 december 63,2, er is dus ruim 8 kg af. Er moet nog één kg af, meer niet want ik krijg een heel mager gezicht. Dat is niet mooi en maakt oud. Alles is nu in balans en ik ben heel tevreden over het resultaat. Lieve groetjes Coby (83)

Als ik Esther niet had leren kennen, was nooit de knop omgegaan! Van XXL naar een L en soms zelfs M, 24kg minder mee te sjouwen! Van een lichaam wat nog maar moeizaam mee wilde, naar het volbrengen van een obstacle run. Dolgelukkig! Het is elke euro waard geweest! 

Ik ben geholpen door Esther om mijn gewicht aan te pakken. Velen dingen geprobeerd maar weinig resultaat. Ben ondertussen 12 kilo kwijt zonder honger te hebben. Ze is erg geduldig, luisterde naar wat jou dwars zit. Ik wist niet zeker of dit nu voor mij is, maar werkelijk het werkt. Dank je wel voor de goede begeleiding.

Begin augustus 2016 heb ik de virtuele maagband bij Esther laten zetten, omdat ik mijzelf zo zwaar vond en zo ongelukkig in mijn vel zat. Esther begeleidde mij heel goed en liet mij inzien, dat gebeurtenissen die ik dacht verwerkt te hebben, toch nog een grote rol speelden. Ik ben nu 10 kilo lichter. Maar het fijnste is dat ik mij geestelijk en lichamelijk veel sterker voel. Ik geniet nu weer van het leven en ook weer van eten. Nooit gedacht dat het zo goed zou werken!

Esther heeft mij geholpen mijn eetprobleem aan te pakken en een nieuwe weg in te slaan! Inmiddels ben ik 9 kilo lichter en ben ik vooral dankbaar dat dit is gelukt zonder ook maar een dag honger te lijden. Dat heb ik in 30 jaar tijd nog nooit mee gemaakt. Esther is een zeer kundige, betrokken en fijne therapeut. Ik raad iedereen, die een levensstijlverandering wil aan gaan, voor een traject bij Esther Voetee te kiezen.

Ben jij klaar voor jouw innerlijke transformatie?

Het is mijn missie om jou daar bij te helpen! Wij gaan samen op zoek naar wat nu je werkelijke probleem is, wat er onder ligt aan diepere gevoelslagen, wat je belemmerende overtuigingen zijn en wat je strategieën zijn om dat maar niet te hoeven voelen. Ik help je dit te transformeren zodat je weer verbinding gaat maken met je werkelijke ik, naar de kracht en liefde in jezelf. Zodat je ook datgene gaat doen wat je werkelijk wilt doen waardoor je weer blij in het leven kunt gaan staan. Wil jij weer in de flow komen van jouw leven bel mij dan op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Esther Voetée Therapie en Coaching | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Website ontwikkeld door Interly