Je Zelf emotioneel bevrijden

-Hypnotherapie & Sjamanisme-

Van problematiek naar kracht?
Ben jij klaar voor jouw innerlijke transformatie?

Het is mijn missie om jou te helpen je vrij te breken uit je probleem. Dit kan een verslaving, een eetstoornis, een angststoornis, een trauma of een gevoel van minderwaardigheid zijn.. Wij gaan samen op zoek naar wat nu je werkelijke probleem is, wat er onder ligt aan diepere gevoelslagen, wat je belemmerende overtuigingen zijn en wat je overlevingsstrategieën zijn om dat maar niet te hoeven voelen. Ik help je dit volledig te transformeren zodat je weer verbinding gaat voelen met je werkelijke ik, naar de kracht en liefde in jezelf. Zodat je ook datgene gaat doen wat je werkelijk wilt doen waardoor je weer blij in het leven kunt gaan staan. Wil jij weer in de flow komen van jouw leven bel mij dan op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Diepgaande transformaties naar aanleiding van…

WIE BEN JIJ ZONDER JOUW PROBLEEM?

Het transformatie traject laat jou ontdekken wie je bent zonder je probleem. Het helpt jou om verder te kijken dan jouw huidige probleem. Vanuit pijn of angst naar kracht en richting in je leven. Het wijst je verder op weg. We gaan eerst in gesprek om dieperliggende emotionele gevoelslagen in kaart te brengen om zo tot de kern van het probleem te komen. Aan de hand van jouw persoonlijke pad gaan we daarna over tot volledige transformatie waarbij mogelijk een combinatie van verschillende methoden kunnen worden ingezet, waaronder hypnotherapie en de illumination en extractions; loslaattechnieken uit het Sjamanisme. Tijdens het traject wordt er gewerkt op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Deze holistische benadering zorgt voor verdieping zodat het werkelijke probleem op alle lagen getransformeerd kan worden en jij weer ontdekt wie je werkelijk bent, hoe jouw authentieke zelf voelt en welke weg je op wilt gaan vanuit jouw belangrijkste waarden. 

Aan de hand van veel praktijkervaring is gebleken dat volledige transformaties gebaat zijn bij tijd en ruimte. In veel gevallen is het zo dat een enkele sessie je mogelijk van je huidige probleem afhelpt, maar er is dan een kans dat je in hetzelfde patroon kunt terugvallen. Om tot de kern en de oorzaak van problemen te komen is verdieping en tijd nodig, dit zorgt voor blijvende verandering. Een traject geeft je de mogelijkheid om het roer 180 graden om te draaien en die patronen voorgoed te doorbreken.

Mijn transformatie therapie bestaat onder andere uit:

KERN-COACHING

Door middel van een intensief gesprek krijg je inzicht in je strategieën, overtuigingen en emotionele gevoelslagen. Je ontdek je de oorzaak van jouw probleem.

HYPNOTHERAPIE

Contact maken met je onderbewuste. Terug naar het moment waar de patronen, gedachten en emoties zijn ontstaan. Je onderbewuste wijst je de weg naar de oplossing.

SJAMANISME

Het loslaten van diepere emotionele toxische gevoelslagen en het transformeren van overtuigingen en strategieën. Compleet en heel naar jouw doel en missie.

“When you transform your deepest problem, your pain and suffering, you will create more space in yourself and you will become more powerful the ever”

“Taking responsibility for yourself is reclaiming the power that is really yours”

“Accept, relax and let go!”

“Our thoughts, belief, emotion and words create our reality””

“Gratitude and trust leads to true wealth”

“Negatives situations can be transformed into incredible positive energies”

Waarom dit transformatie traject?

Omdat dit dé weg is naar...

 Verslaving vrij
 Eetstoornis vrij
Je weer blij voelen
Positief in het leven staan
Liefde voelen
De kracht in jezelf
Genieten

 Een waardevol leven
 Ontdekken wie je werkelijk bent
Een liefdevolle relatie
Emotioneel vrij
Innerlijk rust
Vertrouwen
Leven!

Esther Voetée Therapie en Coaching | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Website ontwikkeld door Interly