BUR-methode 

Hoe werkt de BUR-methode?

Ken je dat, je ervaart een gevoel van onrust, angst, onzekerheid, verdriet, boosheid, eenzaamheid, minderwaardigheid of andere gevoelens en je weet maar niet waar dat vandaan komt en hoe je er van af kunt komen. Het beïnvloedt je in je dagelijks leven, in je relaties en in je werk. Je voelt je onzeker, je stelt uit, je vermijdt confrontaties, je wilt alleen maar presteren, je moet je maar bewijzen, relaties mislukken, een burn out ligt op de loer. Om dan niet te spreken over alle bewuste of onbewuste strategieën zoals veel of niets eten, drinken, gokken of drugs gebruiken, die jij hebt gecreëerd om vooral maar niet te voelen. Dat is jouw overlevingsmechanisme.

Ben je het zat en wil je het graag anders? Dan kan ik je helpen om te transformeren, naar de kracht in jezelf.

De Bur-methode heeft als uitgangspunt dat mensen in staat zijn tot volledige transformatie te komen van hun problemen.

De BUR-methode helpt jou om tot de kern van jouw probleem te komen. Je ontdekt wat de oorzaak is van jouw eetprobleem, verslaving of burn-out. Met behulp van de BUR-methode gaan we samen op zoek wat je doet en naar het probleem achter het probleem. De BUR-Methode is een opbouwend vraag-gesprek waarbij je een bewustzijnproces in jezelf ervaart. Belangrijk is dat je gaat voelen wat de diepere gevoelslagen zijn waardoor je bepaalde dingen bent gaan denken of doen. Je krijgt inzicht in je werkelijk probleem. Je wordt je bewust van je belemmerende overtuigingen en strategieën.

Dat wil zeggen, wanneer je inzicht krijgt in je daadwerkelijke probleem, dat je het dan herkent op basis van gevoel en dat je dan weet waar het vandaan komt. Meestal vanuit je jeugd. En je neemt er dan de volle verantwoordelijkheid voor en je bent er helemaal klaar mee dan wordt dat gevoel getransformeerd, door of een hypnose sessie of een illlumination sessie. Je zult ruimte ervaren en in deze ruimte kan er een mooi nieuw gevoel groeien, waardoor jouw denken, handelen en uiteindelijk jouw persoonlijkheid positief verandert om zo te kunnen genieten van een vrij leven. 

BUR “Be You Are”

Je gaat ontdekken wie je werkelijk bent en wat je écht wilt. 

Elk traject begint met de BUR-methode, aansluitend volgt er een hypnose sessie of illlumination sessie, of een combinatie van beide, met een volledige transformatie als resultaat. Je krijgt het gevoel dat je jouw leven volledig zelf kunt transformeren!
Uiteindelijk zie ik het als mijn missie, om je te helpen om jou van jouw probleem te verlossen. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen tot een volledige transformatie kan komen.
 

Wil jij transformeren naar je werkelijke ik zodat je een blij en positief leven kan leiden. klik hieronder voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Ja, ik wil een afspraak maken

 

Wil jij vrijblijvend een kennismakingsgesprek plannen?

Wil jij weten hoe ik je kan helpen om jouw probleem te transformeren, neem gerust contact met mij.

Ja, ik wil kennismaken!


Mijn verhaal

Mijn eigen ervaring met anorexia, boulimia, angsten, hypno-en energetische therapie.

Klik hier voor het hele verhaal


Wil je samen aan de slag?

Wil je graag een sessie boeken, bekijk dan mijn tarieven voor de verschillende trajecten en sessies.

Bekijk tarieven

ERVARINGEN VAN ANDEREN

Esther is een lieve, betrokken, down-to-earth coach die zelf ook veel heeft meegemaakt waardoor ze je begrijpt. Niet alleen heeft Esther mij geholpen om rookvrij te zijn, ze hielp me ook met een donker stukje in mij loslaten en meer zelfliefde te ervaren waardoor ik veel beter in mijn vel zit en sterker in mijn schoenen sta. Ik zou iedereen haar aanbevelen!

Als ik Esther niet had leren kennen, was nooit de knop omgegaan! Van XXL naar een L (en soms zelfs M), 24kg minder mee te sjouwen! Van een lichaam wat nog maar moeizaam mee wilde, naar het volbrengen van een obstacle run. Dolgelukkig! Het is elke euro waard geweest!

Wellicht leuk om te weten. Vandaag precies een jaar rond rookvrij. Da’s dus gelukt met behulp van de hypno. Bedankt nog.

10 mei 2019 woog ik 71,7 kg en nu 15 december 63,2, er is dus ruim 8 kg af. Er moet nog één kg af, meer niet want ik krijg een heel mager gezicht. Dat is niet mooi en maakt oud. Alles is nu in balans en ik ben heel tevreden over het resultaat. Lieve groetjes Coby (83)

Als ik Esther niet had leren kennen, was nooit de knop omgegaan! Van XXL naar een L en soms zelfs M, 24kg minder mee te sjouwen! Van een lichaam wat nog maar moeizaam mee wilde, naar het volbrengen van een obstacle run. Dolgelukkig! Het is elke euro waard geweest! 

Ik ben geholpen door Esther om mijn gewicht aan te pakken. Velen dingen geprobeerd maar weinig resultaat. Ben ondertussen 12 kilo kwijt zonder honger te hebben. Ze is erg geduldig, luisterde naar wat jou dwars zit. Ik wist niet zeker of dit nu voor mij is, maar werkelijk het werkt. Dank je wel voor de goede begeleiding.

Begin augustus 2016 heb ik de virtuele maagband bij Esther laten zetten, omdat ik mijzelf zo zwaar vond en zo ongelukkig in mijn vel zat. Esther begeleidde mij heel goed en liet mij inzien, dat gebeurtenissen die ik dacht verwerkt te hebben, toch nog een grote rol speelden. Ik ben nu 10 kilo lichter. Maar het fijnste is dat ik mij geestelijk en lichamelijk veel sterker voel. Ik geniet nu weer van het leven en ook weer van eten. Nooit gedacht dat het zo goed zou werken!

Esther heeft mij geholpen mijn eetprobleem aan te pakken en een nieuwe weg in te slaan! Inmiddels ben ik 9 kilo lichter en ben ik vooral dankbaar dat dit is gelukt zonder ook maar een dag honger te lijden. Dat heb ik in 30 jaar tijd nog nooit mee gemaakt. Esther is een zeer kundige, betrokken en fijne therapeut. Ik raad iedereen, die een levensstijlverandering wil aan gaan, voor een traject bij Esther Voetee te kiezen.

Ben jij klaar voor jouw innerlijke transformatie?

Het is mijn missie om jou daar bij te helpen! Wij gaan samen op zoek naar wat nu je werkelijke probleem is, wat er onder ligt aan diepere gevoelslagen, wat je belemmerende overtuigingen zijn en wat je strategieën zijn om dat maar niet te hoeven voelen. Ik help je dit te transformeren zodat je weer verbinding gaat maken met je werkelijke ik, naar de kracht en liefde in jezelf. Zodat je ook datgene gaat doen wat je werkelijk wilt doen waardoor je weer blij in het leven kunt gaan staan. Wil jij weer in de flow komen van jouw leven bel mij dan op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Esther Voetée Therapie en Coaching | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Website ontwikkeld door Interly