BUR-methode 

De BUR-Methode heeft als uitgangspunt dat met een aantal stappen emotionele vrijheid te bereiken is, geen coping, handling of dealing van de problemen maar deze volledig loslaten en transformeren.

Ken je dat, je ervaart een gevoel van onrust, angst, onzekerheid, verdriet, boosheid, eenzaamheid, minderwaardigheid of andere gevoelens en je weet maar niet waar dat vandaan komt en hoe je er van af kunt komen. Het beïnvloedt je in je dagelijks leven, in je relaties en in je werk. Je stelt uit, je vermijdt confrontaties, je wilt alleen maar presteren, je moet je maar bewijzen, relaties mislukken, een burn out ligt op de loer. Om dan niet te spreken over alle bewuste of onbewuste strategieën zoals veel of niets eten, alcohol drinken, gokken of drugs gebruiken, die jij hebt gecreëerd om vooral maar niet te voelen. 

Ben je het zat en wil je het graag anders? Dan kan ik je helpen om te transformeren, naar de kracht in jezelf. 

Hoe werkt de BUR-Methode? 

De BUR-methode helpt jou om tot de kern van jouw probleem te komen. Je ontdekt wat de oorzaak is van jouw angststoornis, eetprobleem, verslaving of burn-out. Met behulp van de BUR-methode gaan we samen op zoek naar het probleem achter het probleem. De BUR-Methode is een opbouwend vraag-gesprek waarbij je een bewustzijnproces in jezelf ervaart. Belangrijk is dat je gaat voelen wat de diepere gevoelslagen zijn waardoor je bepaalde dingen bent gaan denken of doen. Je krijgt inzicht in je werkelijke probleem. Je wordt je bewust van je belemmerende overtuigingen en overlevingsmechanisme.

Dat wil zeggen, wanneer je inzicht krijgt in je daadwerkelijke probleem, dat je het dan herkent op basis van gevoel en dat je dan weet waar het vandaan komt. Meestal vanuit je jeugd. En je neemt er dan de volle verantwoordelijkheid voor en je bent er helemaal klaar mee dan wordt dat gevoel getransformeerd, door een hypnose sessie of een illlumination sessie. Je zult ruimte ervaren en in deze ruimte kan er een mooi nieuw gevoel groeien, waardoor jouw denken, handelen en uiteindelijk jouw persoonlijkheid positief verandert om zo te kunnen genieten van een vrij leven. 

BUR “Be You Are”

Je gaat ontdekken wie je werkelijk bent en wat je écht wilt. 

Elk traject begint met de BUR-methode, aansluitend volgt er een hypnose sessie of illlumination sessie, of een combinatie van beide, met een volledige transformatie als resultaat. Je krijgt het gevoel dat je jouw leven volledig zelf kunt transformeren!
Uiteindelijk zie ik het als mijn missie, om je te helpen om jou van jouw probleem te verlossen. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen tot een volledige transformatie kan komen.
 

Wil jij transformeren naar je werkelijke ik, zodat je een blij en positief leven kan leiden. klik hieronder voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Ja, ik wil een afspraak maken

 

Wil jij vrijblijvend een kennismakingsgesprek plannen?

Wil jij weten hoe ik je kan helpen om jouw probleem te transformeren, neem gerust contact met mij.

Ja, ik wil kennismaken!


Mijn verhaal

Mijn eigen ervaring met anorexia, boulimia, angsten, hypno-en energetische therapie.

Klik hier voor het hele verhaal


Wil je samen aan de slag?

Wil je graag een sessie boeken, bekijk dan mijn tarieven voor de verschillende trajecten en sessies.

Bekijk tarieven

“When you transform your deepest problem, your pain and suffering, you will create more space in yourself and you will become more powerful the ever”

“Taking responsibility for yourself is reclaiming the power that is really yours”

“Accept, relax and let go!”

“Our thoughts, belief, emotion and words create our reality””

“Gratitude and trust leads to true wealth”

“Negatives situations can be transformed into incredible positive energies”

Wil jij:

Je vrij breken uit je probleem
Je verslaving achter je laten
Je weer blij voelen
Positief in het leven staan
Liefde voelen stromen
De kracht in jezelf weer voelen
Weer kunnen genieten
Ontdekken wie je werkelijk bent
Je missie leven
Liefdevolle relaties hebben
Emotioneel vrij zijn
Innerlijk rust
Energiek en opgewekt opstaan
Tevredenheid voelen
Leven!

Esther Voetée Therapie en Coaching | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Website ontwikkeld door Interly