Emotioneel Vrijheid

Heb jij in je dagelijks leven last van problemen waar je niet van afkomt? Lijd jij aan een eetprobleem, stress, een verslaving, gedrag waar je last van hebt? Ben je klaar met nare gevoelens zoals angst of onzekerheid, gevoelens die je werk en relaties beïnvloeden? Dan kan ik je helpen die gevoelens te transformeren naar kracht en liefde in jezelf. Met een combinatie van de BUR-methode en Hypno- en Energetische therapie help ik je tot de kern van het probleem om het vervolgens te transformeren.

Emotioneel vrij door de BUR-Methode, Hypnotherapie en Sjamanisme 

Heb jij in je dagelijks leven last van problemen waar je niet van afkomt? Lijd jij aan een eetprobleem, stress, een verslaving, gedrag waar je last van hebt? Heb je het gevoel dat de connectie met jezelf ontbreekt? Heb je last van lichamelijke klachten? Ben je klaar met nare gevoelens zoals angst, verdriet, boosheid, onzekerheid, minderwaardigheid of andere gevoelens? Gevoelens die je werk en relaties beïnvloeden? Dan kan ik je helpen die gevoelens te transformeren naar kracht en liefde in jezelf. Met een combinatie van de BUR-methode en Hypno- en Energetische therapie help ik je tot de kern van het probleem om het vervolgens te transformeren.

EETSTOORNISSEN

Wanneer jij aan een eetstoornis lijdt, anorexia, boulimia, binge eating of obesitas, kan dit als heftig ervaren worden en veel invloed op jouw leven hebben. Je hebt al veel gedaan om er van af te komen maar tot nu toe is dat nog niet gelukt. Wil jij de controle weer terug over je leven?  Ik kan je helpen met het transformatietraject. 

VERSLAVINGEN

Wanneer je last hebt van een rook, drank, drugverslaving of een verslaving waarbij je voortdurend wilt eten, kan dat je leven behoorlijk beïnvloeden. Eén ding hebben verslavingen met elkaar gemeen: ze zijn het symptoom van een dieper liggend probleem. Ik help je met het oplossen van het werkelijke probleem.

STRESS EN BURNOUT

Als de situatie of omstandigheden meer van je vragen dan wat je eigenlijk aan kan, kun je last krijgen van stress, zowel op je werk als in je privéleven. Heb je regelmatig last van stress of gevoelens van spanning, dan is het belangrijk hier op tijd iets aan de doen, anders loop je het risico op een burn-out. Ik kan je helpen!

Mijn Transformatie Therapie bestaat onder andere uit:

BUR METHODE

De BUR-methode helpt jou om tot de kern van jouw probleem te komen. Je ontdekt wat de oorzaak is van jouw eetprobleem, verslaving of burnout. Met behulp van de BUR-methode gaan we samen op zoek naar wat je doet en naar het probleem achter het probleem. De BUR-Methode is een vraaggesprek waarbij je een bewustzijnproces in jezelf ervaart. Belangrijk is dat je gaat voelen wat de diepere gevoelslagen zijn waardoor je bepaalde dingen bent gaan denken of doen. Je krijgt inzicht in je werkelijke probleem. Ben je daar klaar mee en wil je het écht anders, dan kan je deze gevoelslagen volledig transformeren in jezelf naar kracht.

HYPNOTHERAPIE

Hypnose is een geweldig hulpmiddel bij behandeling van psychische, lichamelijke en emotionele klachten. Een belangrijk uitgangspunt bij hypnotherapie is, dat iedereen de benodigde hulpbronnen om zijn of haar doelen te bereiken, al in zich heeft of kan ontwikkelen. Hypnose is een tijdelijke bewustzijnsverlaging, waardoor het kritische denken wordt omzeild en contact gemaakt wordt met het onderbewuste. Deze bewustzijnsverlaging is niets anders dan een natuurlijke, diepe staat van ontspanning, waarin je ontvankelijk bent voor suggesties. Veel van je gevoelens, emoties, gedachten en strategieën zijn geworteld in je onderbewustzijn.

SJAMANISME

Illumination en extraction zijn energetische loslaat-technieken die voortkomen uit het inca- sjamanisme. Via deze effectieve methodes worden diepere gevoelslagen, die de drijfveer zijn van jouw belemmerde gedachten en gedrag volledig losgelaten en getransformeerd. De Illumination sessie begint met een gesprek volgens de BUR-methode, waarin we inzicht krijgen in het werkelijke probleem, jouw diepere emotionele (toxische) gevoelslagen. Je komt tot de ware kern van het probleem. Deze methode helpt bij problemen als eetproblemen: anorexia, boulimia, binge eating, overgewicht, verslavingen, stress, burn-out en bijvoorbeeld verschillende soorten angsten of depressies. 

“When you transform your deepest problem, your pain and suffering, you will create more space in yourself and you will become more powerful the ever”

“Taking responsibility for yourself is reclaiming the power that is really yours”

“Accept, relax and let go!”

“Our thoughts, belief, emotion and words create our reality””

“Gratitude and trust leads to true wealth”

“Negatives situations can be transformed into incredible positive energies”

Waarom dit transformatie traject?

Omdat dit dé weg is naar...

 Verslaving vrij
 Eetstoornis vrij
Je weer blij voelen
Positief in het leven staan
Liefde voelen
De kracht in jezelf
Genieten

 Een waardevol leven
 Ontdekken wie je werkelijk bent
Een liefdevolle relatie
Emotioneel vrij
Innerlijk rust
Vertrouwen
Leven!

Esther Voetée Therapie en Coaching | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Website ontwikkeld door Interly